Wat een bizar slechte klantenservice. Ik ontvang een fitness apparaat met 3 deuken, wat "kan gebeuren". Al met al ben ik al 5 weken over en weer aan het mailen + 1 of 2 weken wachten op antwoord voor... Se mere
Se, hvad kunderne siger
wat een poppenkast, fiets gekocht. levering staat al 9 dagen op gelabeld. kreeg Urre van de klantenservice op de chat. Vraag gesteld, zegt doodleuk ik heb een mailgestuurd. contact na leveringdat... Se mere
Waardeloze service na verkoop. Mijn elektrische fiets (pas 1 jaar oud) vertoont herhaaldelijk hetzelfde probleem met gebroken/gebogen spaken. Ik ben mijn wiel al 2 maanden kwijt geweest voor reparati... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik koop er weinig en vooral simpele dingen als een vouwtafeltje, wandelsokken en all-seasonjas, voor weinig geld heb je iets wat enkele jaren meegaat en als je zuinig bent op je spullen, misschien wat... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Expensive Therm-IC gloves, charger defect, customer service very poor
I better had consulted this site before, because things appear to be in a bad way for Decathlon.
I bought via Declathon a pair of Therm-IC Ultra Heat Boost Light
gloves, rather expensive. So you will expect quality, but the charger doesn't work properly. They refuse to send a new charger, and respond no more to questions. Very poor for such a high price
Come with a no waste solution, instead of sending back and forward the gloves, do send me only a charger, the gloves do Work allright.

Extremely disappointing customer…
Extremely disappointing customer service.
I ordered a bar and a kettlebell from Decathlon. The bar arrived, but the kettlebell never did. Despite this, my order is marked as “completed” in my account, with no indication of a separate shipment and no tracking information for the missing item.
I contacted Decathlon on 19 August. It took them 7 days to reply. They told me that heavier items are often shipped separately and asked whether the kettlebell had arrived in the meantime.
I replied 9 minutes later confirming that it had not arrived and asking them to check where it was and provide the tracking information.
They then stopped responding.
It is now 8 September. Almost three weeks after I first reported the problem, I still have no kettlebell, no tracking information, no refund, and no explanation.
Delivery problems happen. What I find unacceptable is having to repeatedly chase a company the size of Decathlon just to get someone to take responsibility for an item that I paid for and never received.
How difficult should it be to check whether an item was actually shipped and either deliver it or refund the customer?
I expected significantly better customer service from Decathlon.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Ik heb navigatie lichten voor mijn boot…
Ik heb navigatie lichten voor mijn boot online bij Decathlon gekocht. Lampjes waren kapot, geen aan-uit knop, enz. Slecht product. Allerlei moeite gedaan om het te retourneren, maar zonder succes.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Ik wacht al bijna zes maanden op mijn refund. Slechte ervaring
Ik wacht al bijna zes maanden op mijn terugbetaling van Decathlon. Ik had een Decathlon-product en een partnerartikel (sport2sport) samen geretourneerd via de door Decathlon georganiseerde ophaaldienst (10 maart, bestelling NL5A8FA54AUX), precies zoals geïnstrueerd.
Twee maanden later kreeg ik telefonisch te horen dat het product in het magazijn aanwezig was en dat alleen de verwerking nog tijd kostte. Nu, na bijna zes maanden, laat Decathlon weten dat het partnerartikel niet gescand kon worden omdat het in hetzelfde pakket zat als mijn eigen retour, en dat het daarom "niet gevonden" kan worden. Ze kunnen niet garanderen dat ik ooit mijn geld terugkrijg.
Ik heb precies gedaan wat gevraagd werd. Dat Decathlon en hun partner intern een fout maken bij het verwerken van retouren, mag niet op het bord van de klant belanden. Zes maanden wachten om vervolgens te horen "we kunnen niets garanderen" is niet acceptabel.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Ik snap die slechte reviews niet
Ik snap die slechte reviews niet. De prijs kwaliteit is echt top al zeg ik het zelf. Nu ook weer snelle levering van mijn bidons. Ik kom ook graag in de fysieke winkel.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
eens en nooit meer koop hier niks
Dacht laat ik eens een keer wat bestellen van decathlon. Eens en nooit meer.
Ik krijg netjes mijn bestelling binnen. Helaas moest er wat retour.
Netjes via de site retour aangemeld, labeltje uitgeprint.
Pakket teruggestuurd dat doorgegeven bij de Klarna.
Wat blijkt is mijn retour geweigerd geen bericht of niks over gehad.
Ik had in tussentijd al betaald krijg ik nu 1,5 maand later van Klarna een rekening van de overige producten die ik retour heb gestuurd. Klarna eist dat ik dit dus betaal contact opgenomen met Klarna bewijs afgeleverd en ik moet het nu zo proberen te regelen. Ik vind dit schandalig mijn eerste aankoop en ook mijn laatste aankoop bij dit bedrijf.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Denk je ff wat te bestellen bij…
Denk je ff wat te bestellen bij Decathlon...moet het uit Spanje komen..ben je 2 weken verder zonder dat het je verteld word
Eerste en laatste keer

Bestelling geplaatst bij Decathlon
Bestelling geplaatst bij Decathlon, waarbij op de website stond dat deze binnen één dag geleverd kon worden. Mijn adresgegevens waren gewoon correct.
Eerst kreeg ik bericht dat de levering vertraagd was. Een dag later werd mijn bestelling ineens geannuleerd vanwege een technische fout tussen Decathlon en vervoerder Sparqle. Mijn adres zou door het systeem van Sparqle niet worden herkend.
De oplossing? Zelf maar opnieuw bestellen en kiezen voor een PostNL-pakketpunt.
Ik vind dit een vreemde manier van werken. Het probleem ligt volgens Decathlon zelf bij hun technische koppeling met de vervoerder, maar vervolgens wordt de bestelling geannuleerd en mag de klant het zelf opnieuw proberen.
Inmiddels hoef ik de bestelling niet meer. Het gaat mij vooral om de manier waarop Decathlon dit heeft afgehandeld. Dit had naar mijn mening een stuk klantgerichter gekund.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Klap op de vuurpijl, we gaan het niet onderzoek we stellen wij hebben gelijk, komt er gewoon op neer u probeer fraude te plegen..nou vriendelijk onbereikbaar KlantenService Medewerker Ayoub
FORMELE KLACHT – retour ontvangen, twee jassen niet verwerkt en Klarna-kosten
Geachte klantenservice van Decathlon,
Hierbij dien ik formeel een klacht in over de afhandeling van mijn retourzending.
Ik heb mijn retourpakket via PostNL teruggestuurd. In dit pakket zaten onder andere de twee jassen waarvan Decathlon nu stelt dat deze niet retour zijn ontvangen.
Deze twee jassen zijn door mij echter wel degelijk in het betreffende retourpakket gedaan.
Ik beschik over het originele PostNL-verzendbewijs en uit de Track & Trace blijkt dat het pakket daadwerkelijk is bezorgd. Beide bewijsstukken voeg ik bij deze klacht.
De kwestie loopt inmiddels ongeveer een maand en is nog steeds niet opgelost. Ondertussen blijft het bedrag van de twee jassen via Klarna openstaan en krijg ik hierdoor nu ook te maken met extra kosten.
Dit vind ik niet acceptabel.
Op de website van Decathlon staat dat bij problemen met een retour het verzendbewijs kan worden aangeleverd, zodat de retourzending kan worden gecontroleerd. Ook geeft Decathlon aan dat een retour uiterlijk binnen 14 dagen wordt terugbetaald en dat bij betaling via Klarna de factuur wordt aangepast of komt te vervallen.
Ik verzoek Decathlon daarom om deze klacht met spoed opnieuw en inhoudelijk te onderzoeken.
Ik wil daarbij graag dat wordt nagegaan wat er bij ontvangst en verwerking van mijn retourpakket is gebeurd en waarom de overige retourartikelen kennelijk wel zijn verwerkt, maar juist deze twee jassen niet.
Ik betwist uitdrukkelijk het nog openstaande bedrag voor de twee jassen. Tevens betwist ik alle aanmanings-, incasso- en overige bijkomende kosten die inmiddels via Klarna ontstaan doordat deze retourzending nog niet correct is afgehandeld.
Ik verzoek u daarom om:
1. mijn retourzending opnieuw te onderzoeken;
2. de twee jassen alsnog als retour te verwerken;
3. het openstaande bedrag bij Klarna te corrigeren;
4. alle inmiddels ontstane extra kosten te laten vervallen;
5. verdere incasso- of aanmaningsmaatregelen te laten opschorten zolang deze klacht in behandeling is.
Mocht Decathlon bij het standpunt blijven dat de twee jassen niet in het pakket aanwezig waren, dan ontvang ik graag een schriftelijke en concrete onderbouwing waarop Decathlon deze conclusie baseert, inclusief de beschikbare registratie van de ontvangst en verwerking van mijn retourpakket.
Na inmiddels ongeveer een maand vind ik dat ik lang genoeg op een oplossing heb gewacht. Ik verzoek u daarom binnen 7 dagen inhoudelijk op deze klacht te reageren en de kwestie met Klarna op te lossen.
NL5NWKDNW4W3
Robert G

Ordered an item via Decathlon.nl
Ordered an item via Decathlon.nl. then I went on holiday completely forgot about it. a month later I contacted the CS, they said the item is delivered (which I checked everywhere around the house, didnt see it). The CS said it is a month ago and the investigation period is gone. but im like, yes then what about the money I paid? I never received the item. they replied to me, there is nothing they can do, have a nice day.
I lost money by buying stuff from them and they are not helpful at all. This is a scam CS team tbh

Wat een waardeloze klantenservice
Wat een waardeloze klantenservice. 20 min wachten voordat je eindelijk iemand aan de lijn krijgt en dan krijg je te horen dat ze niks voor je kunnen doen. Probeer al een week uit te zoeken waar de fiets blijft die ik besteld heb. Heb geen track&tracé code en de verkoper is niet bereikbaar. Koop hier nooit meer wat online.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Pakket niet aangekomen, Klantenservice reageert niet meer..
Bij een partner van Decathlon 'BudoFight' heb ik nunchaku's besteld, Dit pakket is als afgeleverd gemarkeerd zonder dat ik thuis was.
Bij thuiskomst was het pakket ook nergens te vinden.
Ook niet bij de buren en nergens rondom het huis.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, Maar ook dit contract verloopt erg moeizaam.
De bezorger heeft voor mijn pakket getekend, Hierdoor beweren ze dat hij wel degelijk bezorgd is...
Ik krijg van de klantenservice geen reactie meer.
Ik had van een grote naam als Decathlon wel beter verwacht.
Erg teleurstellend....

Keiharde OPLICHTERS
Wil je hier bestellen? Ik zeg NIET doen! Ik heb zelf 2 producten perongeluk besteld, had meteen contact op genomen om 1 te cancellen hebben ze de verkeerde gecanceld. Contact krijgen gaat erg moeizaam. Ik was erg duidelijk de, medewerker heeft het meerdere malen bevestig te begrijpen. Hele rare situatie dit nog nooit meegemaakt met bestellen. Bizar slechte communicatie en service. Nu maar afwachten of ik überhaupt m’n geld terug krijg, zeer schimmig bedrijf dit. ———- en dan krijg ik zoon reactie, ik heb gezegd dat ik aan het werk was en dus de stang niet kon aan nemen. Een medewerker vertelde mij dat het pakketje dan bij een ophaal punt wordt bezorgd en na 3 dagen retour gaat. Ik zou dus niks hoeven doen en uit eindelijk m’n geld terug krijgen. Tot mijn verbazing, krijg ik een e-mail dat deze stang wel “bezorgd” is, ik ben nog bij de buren geweest om te vragen of die een pakketje hebben aangenomen of iets. Helemaal niks. Bizar dit en dan zeggen dat ik me geld terug krijg, ja vast.. ik ruik oplichterij!

Mega beroerde klantenservice
Mega beroerde klantenservice. Niet bereikbaar. Kreeg geen retour instructies voor een product van een partner bedrijf. Daardoor te laat met retourneren en genoodzaakt het product te houden en betalen. Bestel nooit online

They have 1.5 stars for a reason! Never make an online purchase from Decathlon
They have 1.5 stars for a reason! Horrible customer service and experience. I made an order which was promised to be delivered on August 24, 2026. Because the delivery is heavy, I am required to be at home to receive the order. Safe to say that it's August 31, 2026 and I have not received my order yet. I have had to sit at home for 4 separate days because they assure you it'll be delivered as an antic to get you off the support call. Buy from other sports stores or go to the physical stores. Never buy anything online from Decathlon as they're the worst.

Cadeaubon
Ik heb een VVV Cadeaubon omgewisseld voor een Decathlon-cadeaubon €210. Bij de laatste stap van de bestelling, vlak voor de betaling, kreeg ik echter de melding dat ik de cadeaubon niet voor dit specifieke product kon gebruiken.

Slechte communicatie
Fiets besteld voor mijn zoon begin Augustus voor het nieuwe schooljaar. Nog steeds geen fiets ontvangen. Onzettend slechte communicatie van zowel de partner als Decathlon zelf en enorm veel onduidelijkheid wat betreft de levering. Ik heb ondertussen nog steeds aan het wachten op de fiets die na enorm veel gedoe vandaag geleverd zou worden. Dit is niet gebeurd. Zo ontzettend klantonvriendelijk en onproffesioneel.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
retourafhandeling helaas erg traag en zonder terugkoppeling.
Via Decathlon hebben wij badpakken besteld bij verkooppartner SORIO. Tijdens het bestellen werd aangegeven binnen welke periode we het pakket zouden ontvangen. Het pakket werd echter te laat verzonden, waardoor we zonder de bestelde badpakken op vakantie gingen en alsnog nieuwe moesten kopen.
Na onze vakantie hebben we de producten op 1 augustus ongeopend retour gestuurd. De terugbetaling heeft vervolgens ruim vier weken geduurd. Dat het in een drukke periode wat langer duurt, kan ik enigszins begrijpen, maar in die hele periode kreeg ik geen enkele bevestiging, mail of andere terugkoppeling over mijn retour.
Pas na één keer bellen en drie keer mailen met Decathlon ontving ik uiteindelijk mijn terugbetaling. Deze ervaring houd ik zeker in gedachten voordat ik opnieuw online bij Decathlon bestel.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Geen begrip voor de vraag!
Een trainingspak besteld en ontvangen, gepast en de jas paste perfect alleen de broek veel te groot. Gevraagd of ik de broek kon ruilen voor een maat kleiner. Als antwoord kreeg ik dat ik alleen het hele pak kan ruilen. Hier ben ik niet mee geholpen want dan zit ik straks met een te kleine jas!. Laat die tunnelvisie toch eens los en begrijp de vraag beter, dan kun je ook een passend antwoord geven naar mijn mening! Toch maar weer naar een fysieke winkel (geen Decathlon), ben helaas slecht ter been ivm reuma maar vind een trainingspak fijn om te dragen. Dus toch maar op de scootmobiel en proberen een pak te passen in een winkel.

Besvarelse fra Decathlon Nederland
Ik vind de Decathlon gewoon super
Ik vind de Decathlon gewoon super. En dan vooral hun eigen producten; derden sla ik meestal over.
Bij de webshop zijn ze, op zijn zachtst gezegd, niet echt snel met verzenden. Huidige order met alles eigen producten en alles vanuit voorraad beschikbaar, op maandag overdag besteld. Vandaag is donderdag en ze zijn nog steeds bezig met het 'klaarmaken van mijn bestelling voor verzending'. :-)
Verder alles perfect; in het verleden ook wel eens geretourneerd en ook dit verliep prima. Terugbetaling duurde wel even.
Dan even los van de webshop. In de fysieke winkel vind ik het mega-irritant als het personeel geen Nederlands spreekt. Moet je dit ff in Lyon of zo gaan flikken.