Decadeaukaart Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 5 juli een review geplaatst over de cadeaukaart. Bij de klantenservice was het drukker dan normaal of het zou langer duren dan ik van hen gewend ben, zoiets. Mijn klacht over de kaart die niet in t... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Een 2 omdat ik waarschijnlijk in een fysieke winkel de kaart nog wel kan inwisselen. Waarvan ik giga baal : • De upload-blokkade: Dat de klantenservice zélf om foto's vraagt van de klantenka... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NIET KOPEN! Ik kreeg een gedeactiveerde kaart en heb weken moeten mailen hem geactiveerd te krijgen. Meest waardeloze klantenservice ooit. Activatie was al niet meer van toepassing want wilde mijn gel... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze klantenservice die alleen via beslisboom script klanten met klachten het bos in stuurt. Misleidende reclame door bijenkorf logo terwijl de Bijenkorf al lang niet meer is aangesloten. Bij Z... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop nooit een de cadeaukaart

Super slechte ervaring met de klantenservice van de cadeaukaart. In augustus een kaart met € 60,00 gekocht die door de jarige omgewisseld zou worden naar een zalando kaart. Hier kwam een foutmelding op en kon de kaart niet registreren. Terug naar de winkel maar saldo stond wel op de kaart. Helaas moest ik contact opnemen met de klantenservice. Een medewerker heeft idd ook geconstateerd dat er een probleem met de kasrt was. Na ongeveer 10 medewerkers de afgelopen maanden gesproken te hebben, werd aangegeven de kaart met het toegestuurde invul formulier aangetekend op te sturen. Ik wilde wel een bevestiging hebben de aangetekende kosten ook te ontvangen, maar dat werd niet gedaan werd gezegd. Aangezien ik de jarige al de €60,00 had betaald was ik er klaar mee, dus uiteindelijk toch aangetekend verzonden, incl het bonnetje van de kosten. Adres stond op het formulier dus ik ging ervanuit dat het zo eindelijk opgelost zou worden. Maar tot mijn stomme verbazing kreeg ik alles weer retour met als reden "fout adres"!!!!!!! Voor de zoveelste keer een mail gestuurd en uiteraard geen reactie. Dus voor kaart van €60,00 ben ik ondertussen al € 130,00 kwijt. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad

14. august 2025

Misleiding

Misleiding!

Online tot maximaal 50 euro te besteden. Ik had een kaart van 120 euro, en wou iets kopen voor dat bedrag. Dat kan dus NIET! De bon van 120 euro moet je dus in drie delen besteden.. wat omslachtig.

9. november 2025

Oplichterij

Oplichterij. In de eerste instantie werd de cadeaukaart geweigerd bij footlocker. Toen ik het vervolgens via bijenkorf probeerde heb ik nooit een mail voor de verzilvering van de cadeaubon ontvangen per mail terwijl het tegoed wel van de bon is afgeschreven.

16. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De Cadeaukaart je hebt er niet aan.

Betreft: Klacht over cadeaukaart en slechte afhandeling

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb een De Cadeaukaart als verjaardagsgeschenk gekregen t. Bij het activeren is de pincode tijdens het verwijderen van de kraslaag onleesbaar geworden. Ik ben hiermee teruggegaan naar de winkel, maar die verwees mij naar de website.
Na het sturen van een e-mail kreeg ik het verzoek om foto’s op te sturen. Dat heb ik gedaan. Vervolgens kreeg ik bericht dat het enige tijd zou duren voordat ik een antwoord zou krijgen. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.
Ik heb meerdere pogingen gedaan om telefonisch contact te krijgen met de klantenservice, maar daar krijg ik alleen een vervelend wachtmuziekje te horen. Dat maakt mij als klant nog kwader en teleurgestelder.

Op dit moment voelt het alsof ik te maken heb met een onbetrouwbaar bedrijf. Geven geen reactie,reageren niet op mail, je hebt dus helemaal niets aan de cadeaukaart behalve een hoop gezeik.

15. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een oplichters zijn dit

Wat een oplichters zijn dit. De 1e keer dat ik de kaart wilde gebruiken kwam er een foutmelding en daarna was het bedrag opeens verdwenen. Als je de klantenservice belt, krijg je een grote mond en ze lossen niks op. Het bedrag ben je dus kwijt! Koop deze kaart, en alle andere kaarten die bij hun horen, dus echt niet!

4. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze kaart! niet kopen!

Waardeloze kaart! niet kopen!
kan je niet direct mee betalen in de winkel. je moet eerst door 10 hoepels springen om je kaart digitaal om te wisselen voor een winkel naar keuze ALS dat goed gaat. Maar de website voor het omwisselen werkt niet. en ze adverteren met winkels die niet meer meedoen. dat is misleiding.
En de klantservice geeft je een standaard antwoord waar je niks mee kan.

7. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Online maximaal €50,- per transactie besteden.…

Als je de kaart online wilt besteden kun je er voor maximaal €50,- in een keer kopen de rest blijft op de kaart staan.
Als je elektronica wilt kopen kun je alleen bij Coolblue terecht.

Voorwaarden DeCadeaukaart
7.1.2 De Giftcard kan elke waarde vertegenwoordigen, met een minimumbedrag van € 5,-- en een maximumbedrag van € 150,--. Voor transacties geïnitieerd via internet (een betalingstransactie op afstand) is het maximale bedrag per transactie beperkt tot € 50,-

7. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een draak van een product

Wat een draak van een product! 2x moeten omwisselen om uiteindelijk iets bij de Etos te kunnen bestellen. Ik had sowieso al een hekel aan giftkaarten, maar dit is echt niet best. Ik verwacht dat er erg veel bonnen niet worden verzilverd omdat dit zo lastig is.

21. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn dochters hebben beide een bon…

Mijn dochters hebben beide een bon gekregen van opa en oma, met ieder 100euro erop. Dol enthousiast waren ze en keken uit een mooi cadeau bij Douglas te kunnen kopen. Maar helaas, ook zij zijn geen aangesloten partner meer van Decadeaukaart. Wat waardeloos, misleidend en trieste bedoeling. Koop echt NOOIT zo'n bon.
Heb zojuist een mail naar ze gestuurd met de vraag geld terug te krijgen, ben benieuwd naar de reactie. Is het positief, zal ik het hier zeker melden.

6. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet alleen maar negatief.

Veel negatieve reviews gelezen en was bang dat ik de kaart niet kon verzilveren. Ik wilde een online bestelling doen bij Gall&Gall. Na mijn keuze voor een lekkere whisky en het afhandelen van de betaling door het invullen van het lange nummer met code werd deze niet geaccepteerd.
Na het lezen op de website van de cadeaukaart.nl las ik dat alleen een cadeaukaart van Gall&Gall zelf werd geaccepteerd. Je kunt de cadeaukaart van de cadeaukaart.nl omwisselen voor die van Gall&Gall. Binnen 5 minuten krijg je deze via je e-mail en warempel dat klopt!
Een verdiende positieve review.

30. januar 2025

Koop hier geen cadeaukaart

Koop hier geen cadeaukaart. De verzilvering gebeurt niet wat ze beloven. Je belt op en je krijgt na 8 minuten nog steeds niemand aan de lijn. De e-mail beantwoorden ze ook niet. Ook het contactformulier op de site werkt niet.
Waardeloze tent! Koop hier geen bon/kaart.

14. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een verschrikking deze cadeaukaart

Wat een verschrikking deze cadeaukaart. Nooit aanschaffen!!!! Kaart moet gewoon geactiveerd kunnen worden via de internet side. Als de koper/gever vergeet deze kaart bij aankoop gelijk te activeren heb je er niets aan. Dit wordt bewust gedaan om veel kaarten te cachen en niets uit te hoeven geven. Wat een oplichting.

4. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb er geen woorden voor

Ik heb er geen woorden voor. Heb deze kaart van een vriendin gekregen. Ik dacht hem vandaag te verzilveren voor een zalando bon… maar niets is minder waar, ik heb geen bon meer! en geen geld op de kaart staan. Heb een half uur aan de lijn gehangen waar ik niemand heb gesproken! Van woede heb ik maar opgehangen want tijden het bellen ben ik maar is recensies gaan zoeken. Nou die logen er niet om! Hier komt nog zo’n leuke recensie aan! Stik in jullie geld!

2. januar 2025

Zeer misleidend

Zeer misleidend. Voor 3 collega’s cadeau kaarten gekocht t.w.v. 125 euro per stuk. Deze kaarten worden ook bij Primera verkocht. Je ziet allemaal afbeeldingen van verschillende (web-) winkels op de kaart staan waardoor je aanneemt dat deze kaart breed inzetbaar is. Vrijwel geen van deze winkels zijn (nog) aangesloten. Online tot maximaal 50 euro te besteden vanwege een wet tegen witwassen. Fysieke winkels is een zeer beperkte selectie. Zelfs hun eigen site is niet actueel. Let op. Er is ook nog verschil in cadeaubon.nl en decadeaubon.nl waar ik het hier over heb.

3. december 2024

geen kaart ontvangen

Ik heb een Decadeaukaart ingewisseld voor een andere kaart, tw een Bijenkorfkaart. Heb een bevestigingsmail ontvangen maar geen nieuwe bijenkorf kaart in mijn mailbox. Ook niet in de spamfilter. Wel een goede bevestigingsmail ontvangen en ook n melding dat de transactie is gelukt.
Een paar keer gemaild maar ik moet bij de bijenkorf zijn, en zij kunnen mij niet helpen. Hebben wel het geld ontvangen en vervolgens kun je fluiten naar je bon… geld kwijt. Wat een aanfluiting.
Bij de bijenkorf krijg ik n melding dat ik bij decadeaukaart moet zijn en zo word ik op en neer gestuurd.
Geen decadeaukaart meer voor mij.

21. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

giftcard not received, terrible customer service

giftcard not received, terrible customer service.

I contacted customer service after attempting to receive a Decathlon giftcard while actually waiting in the store. I gave up after 30mins and paid cash. I contacted customer service several times since then and still, now 1 month later I have not received the email with the giftcard. Only a response telling me to check my junk email, which of course was the first thing I had already done. It is not there. I dont think they have any intention of sending me the giftcard or they have so many complaints they cannot answer them all.

8. august 2024

Gedoe!

Online verzilverd voor een Bijenkorf cadeaubon, nooit een mail gehad hiervan dus leek de transactie niet geslaagd. Vervolgens was de 50 euro die op mijn kaart stond ook weg, heel vreemd. Hiervoor contact gezocht middels het contactformulier op hun website, geen gehoor na drie weken.
Nu hang ik al 10 minuten aan de lijn en in de wacht.. werkt niet prettig, wat een gedoe..

Update juli 2024: Het zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden, niks meer gehoord. Ik ga dus zelf maar weer eens contact opnemen.

30. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

DECADEAUKAART.NL voor mij NOOIT meer!

DECADEAUKAART.NL voor mij NOOIT meer!
Decadeaukaart.NL voor mij nooit meer. Als je de pincode probeert de krassen gaat deze gelijk weg. Dat is makkelijk verdienen voor "Decadeaukaart.nl". Wie mij nog een een DEcadeaukaart.nl wil geven krijgt die gelijk terug! ik weiger die in ontvangst te nemen. Geef liever gewoon een enveloppe met geld in plaats van deze onzin.

Update 15 april 2024: Inmiddels 16 dagen geleden een scan gestuurd naar decadeaukaart.nl maar geen reactie gekregen. Ik vermoed dat het traineren van het teruggave proces een onderdeel is van de bedrijfsfilosofie van decadeaukaart.nl Mensen geven het zo snel op om moeite te doen voor relatief lage bedragen. In mijn geval 15 euro waar ik dus al veel tijd en energie en ergernis in heb gestoken. Ik vind het ruiken naar oplichting!

Update 17 april deze dag mail gekregen van DEcadeaukaar.NL 2 dagen geldig waarmee ik 20 euro zou kunnen verkrijgen. Wat ik probeerde ik kon die 20 euro niet verzilveren dus weer protocol doorlopen en aan decadeaukaart.nl kenbaar gemaakt dat hun cadeau niet werkte. In alle mail mijn telefoonnummer VERMELD Vandaag 6 mei geef ik de hoop op dat ik ooit mijn gekregen decadeaukaart.nl kan verzilveren.

Laatste update 24 mei 2024! De wonderbox wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vandaag was het tegoed op mijn rekening bijgeschreven.

Decadeaukaart.nl is GEEN cadeau!

LET OP! Cadeaukaart.nl zonder "DE" is een andere kaartuitgifte. Kaart lijkt kwa kleur en vorm veel op DEcadeaukaart maar is een andere maatschappij!. Van .cadeaukaart.nl wel reactie gehad op mijn ten onrechte geplaatst review op Trustpilot.nl.

17. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.