Østerbro TandlægeCenter - Tandlæge Østerbro Anmeldelser

4,4

Hej Alle Selv kommet i klinikken siden 2010 Tandstatus var ringe, men "VUPTI" og den blev G O D ..endda Super God faktisk 🙂 ...og dét kommer ikke ud af den blå luft.... Se mere

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos tandlægen i forbindelse med en rodbehandling – noget jeg ellers havde været lidt nervøs for på forhånd. Tandlægen var utrolig sød, rolig og professionel, o... Se mere

En varm anbefaling til Østerbro Tandlægecenter og ikke mindst til Daniel, som er super professionel og yderst kompetent til sit arbejde. Han og det øvrige team møder dig altid med et varm smil. En for... Se mere

Hvilken fantastisk oplevelse at være patient hos Lazar. Hvis du står og mangler en tandlæge, kan jeg kun anbefale at besøge ham. Han er forklarende, forstående, omhyggelig, går ikke på kompromis, dygt... Se mere

1. Tandlæge
  2. Tandklinik
  3. Tandlæge med speciale i tandimplantater

Velkommen til Østerbro TandlægeCenter/De5smil – din lokale tandlæge i København. Vi stræber efter at give dig og alle vores patienter en enestående oplevelse og behandling hver gang, du besøger os. Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange med at overvinde deres frygt. Hos os kan du forvente 100% smertefri behandling, så du behøver ikke at bekymre dig om smertefulde procedurer. Vores receptionister, klinikassistenter og tandlæger vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under hele dit besøg.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Varmeste anbefalinger - tandregulering hos Østerbro TandlægeCenter

Vi kan varmt anbefale at få foretaget tandregulering hos Østerbro TandlægeCenter.
Venus og Ankica er utrolig dygtige og omhyggelige, og de har sørget for et meget flot resultat med Invisalign.
Samtidig er de begge meget imødekommende og smilende. De giver sig også god tid til patienterne og er i det hele taget servicemindede.

25. februar 2023

Fantastisk tandlæge og Tandlægecenter

Fantastisk sted og tandlæge.

Har efter en meget ubehagelig oplevelse hos en tandplejer, andet sted været utrolig bange for at gå til tandlægen. Derudover har jeg store udfordringer med yderst følsomme tandhalse.

Derfor blev jeg så positiv overrasket over at tandlæge Christina, kunne løse dette problem. Jeg har været hos en del forskellige tandlæger gennem flere år og der er ikke en af dem der har forslået samme løsning som Christina hos Østerbro Tandlægecenter. Derudover er Christina virkelig god til st skabe tryghed. Christina er virkelig dygtig, omsorgsfuld og perfekt til hele tiden at fortælle hvad hun gør.

Jeg er så glad for at have fået hende anbefalet at to kollegaer, det ligesom mig er ovenud tilfredse.

Bliver altid mødt med et smil og taget pænt imod af klinikpersonalet.

En tandlæge og et Tandlægecenter jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

Tusinde tak til tandlæge Christina og til Østerbro Tandlægecenter.

12. februar 2023

Ar på læben

Jeg skulle sidste år have have trukket en visdomstand ud. I den forbindelse fik jeg en stærk forbrænding på læben, hvorefter jeg fik at vide at ‘de var kede af det, men heldigvis heler sår på læben hurtigt’. Nu sidder jeg over et år senere og kan fortælle at det ikke er helet. Forstår simpelthen ikke hvordan man kan bruge udstyr der bliver så varmt at det giver et ar på læben uden der er nogen der opdager det.

Jeg er ked af arret stadig sidder på mit ansigt og at jeg nu selv skal betale for at få lavet en kosmetisk behandling for at få fjernet det.

24. juni 2022

Spild af min tid..

Havde en tid kl 15, hos Christina. Ventede ca i 25-30 min. Da jeg havde andet jeg skulle nå i løbet ad eftermiddagen, spurgte jeg om det varede længe før jeg kunne komme ind..svaret fra klinikassistenten var at det nok varede lidt tid endnu. Jeg kunne ikke vente længere, så fik en ny tid.
Lidt ærgerligt at spilde 30 min. på at vente, uden at få noget at vide, før jeg selv spurgte.
Er ellers godt tilfreds med dette sted😊

14. december 2022

Dedikerede, dygtige, detaljeorienterede og målrettede

Jeg har gået ved Østerbro TandlægeCenter i +10 år og jeg er stadig meget tilfreds. Derfor bruger jeg dem stadig, selvom jeg er flyttet fra Østerbro. Senest har jeg været igennem et større tandretningsforløb med Invisalign, hvor Ankica og Venus har været meget dedikerede, dygtige, detaljeorienterede og målrettede. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og generelt alt personalet hos Østerbro TandlægeCenter. Jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.

27. juni 2022

Ikke et rart sted

Vil ikke anbefalede denne tandklinik! Nåede kun at have et enkelt besøg i klinikken og satte aldrig mine ben der igen. Jeg blev faktisk “smidt ud” af klinikken, over telefonen af ejeren af klinikken. Har aldrig prøvet noget lignende og aldrig noget der var så ubehageligt! Jeg fik en “second opinion” hos en anden tandlæge ang. en behandling jeg muligvis skulle igang med og det var åbentbart ikke noget hun var tilfredse med. Det blev hun meget sur over og sagde at jeg ikke skulle komme der mere og smed efterfølgende røret på. Meget ubehageligt og virkelig uprofessionelt. Det er længe siden jeg havde denne oplevelse, men en oplevelse jeg sent vil glemme!!!!

Svar tilbage til Østerbro Tandlægecenter: Der husker du vidst helt forkert. Den diagnose du stillede var i den grad forkert. I mente at mine problemer/smerter skyldtes at jeg havde problemer med mit bid/tandstilling. Har siden fået stillet den rigtige diagnose og den har intet med mit bid at gøre. Så er da glad for at jeg ikke fortsatte med videre (fejl)behandling hos jer. Derudover skriver du at jeg har tabt en klagesag hos jer, det har jeg ikke. Jeg har givet afkald på erstatning i forhold til mange fejlbehandlinger, bl.a hos jer. Faktisk har jeg fået tilkendt erstatning pga. fejlbehandling. Det handler sådan set heller ikke om penge, men om måden jeg blev behandlet af jer på. I var meget uforskammede og du havde en virkelig dårlig tone over for mig i telefonen. Og igen var det ikke mig der forlod jeres klinik, det var jer der bad mig om, ikke at komme igen fordi jeg havde fået en second opinion hos en anden tandlæge, hvilket man er i sin gode ret til. Så derfor kan jeg desværre ikke anbefale behandling i jeres klinik.

14. juni 2022
Østerbro TandlægeCenter - Tandlæge Østerbro-logo

Besvarelse fra Østerbro TandlægeCenter - Tandlæge Østerbro

Kære Stine. Vi sås sidste gang i 2012, for 10 år siden og du gik fra klinikken, da du ikke var enig i den diagnose, jeg stillede. Du har lige tabt en klagesag mod mig, derfor tænker jeg, at du er sur på mig. Det er også helt i orden. Jeg håber du på et tidspunkt kan slippe sagen. Venlig hilsen Britt Lilja, tandlæge, klinikchef

Stor ros til Østerbro Tandlægecenter og Tandlæge Lazar

Stor ros til Østerbro Tandlægecenter og i særdeleshed Tandlæge Lazar som er utrolig kompetent og empatisk.
Jeg havde været i et meget uheldigt forløb ved en anden tandlæge (Godt Smil) og kom til Østerbro Tandlægecenter. De var effektive og virkelig kompetente fra mit første besøg og jeg har siden været utrolig tilfreds med at gå hos dem. De kan varmt anbefales!

21. maj 2022

5 stjerner herfra :-)…

VIRKELIG kompetente tandlæger og tandplejere. Søde, smilende, empatiske og behagelige at komme hos. Stemningen på klinikken er god, og der er stort set aldrig ventetid. Kan VARMT anbefales :-)

27. april 2022

Perfekt oplevelse med invisalign

Perfekt oplevelse med invisalign. Jeg følte mig i trygge hænder siden første dag, og kunne hele tiden følge med i processen. Slutteligt fik jeg fyldt plast på mine fortænder. Resultatet er så fint. Kan varmt anbefales!
/Emma

2. december 2021