Hej Alle Selv kommet i klinikken siden 2010 Tandstatus var ringe, men "VUPTI" og den blev G O D ..endda Super God faktisk 🙂 ...og dét kommer ikke ud af den blå luft.... Se mere
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos tandlægen i forbindelse med en rodbehandling – noget jeg ellers havde været lidt nervøs for på forhånd. Tandlægen var utrolig sød, rolig og professionel, o... Se mere
En varm anbefaling til Østerbro Tandlægecenter og ikke mindst til Daniel, som er super professionel og yderst kompetent til sit arbejde. Han og det øvrige team møder dig altid med et varm smil. En for... Se mere
Hvilken fantastisk oplevelse at være patient hos Lazar. Hvis du står og mangler en tandlæge, kan jeg kun anbefale at besøge ham. Han er forklarende, forstående, omhyggelig, går ikke på kompromis, dygt... Se mere
Velkommen til Østerbro TandlægeCenter/De5smil – din lokale tandlæge i København. Vi stræber efter at give dig og alle vores patienter en enestående oplevelse og behandling hver gang, du besøger os. Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange med at overvinde deres frygt. Hos os kan du forvente 100% smertefri behandling, så du behøver ikke at bekymre dig om smertefulde procedurer. Vores receptionister, klinikassistenter og tandlæger vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under hele dit besøg.
Hans Knudsens Plads 2, 2100, Østerbro, København, Danmark
- 39202320
- info@de5smil.dk
- www.de5smil.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bedre service og kompetance skal man…
Bedre service og kompetance skal man led længe efter. Alt fra reception, behov for behandling og efterfølgende behandling. Alle er søde, og har man en my tandlægeskræk - tag herhen !! Flexible søde og kompetente
Vil ikke nævne navne men Mette og Matthias har nærmest fjernet lysten til IKKE at gå til tandlæge
Farvel tandlægeskræk ("Hej" til behagelig tandbehandling⭐️)
Min tandlægehistorik har været turbulent, og tidligere oplevelser, har givet mig en skræk i livet overfor tandlæger.
Men Østerbro TandlægeCenter er den bedste tandlæge jeg har haft.
Lazar er rolig, forstående og empatisk, og fortæller trin-for-trin hvad der ske, og hvorfor det sker.
Stor ros også til assistenten Line, som også var sød og behagelig.
Jeg bliver altid nervøs når jeg skal til tandlæge, og det tror jeg (desværre) er fastindgroet i mig for bestandigt.
Men Lazar & team er for mig en kæmpe hjælp, til en ellers hård rejsende SKAL-ting.
En KÆMPE anbefaling til ØsterbroTandlægeCenter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for jer og jeres gode behandling.
Empastisk og dygtige tanndlæger og søde klinikassistenter
Jeg har gået på Klinikken i 17 år fordi jeg oplever at blive set og hørt og alt hvad der er lavet igennem årerne har været fint arbejde
Havde behov for en akut tid da en…
Havde behov for en akut tid da en kindtand var knækket. Fik tid med det samme og yderst grundig og professionel rådgivning samt behandling. Det kan da ikke være bedre😊
Tandlægeskræk-bye bye
Har døjet rigtig mange år med voldsomt tandlægeskræk, efter nogen dårlige episoder hos dem i mine unge dage. Fik anbefalet Østerbro Tandlægecenter, da min egen nægtede at tage mig op til nogle helligdage, pga mulige komplikationer. Her, tog de mig ind med det samme. Jeg måtte ikke gå med smerter selvfølgelig, sagde de som det første. Har haft en del der skulle laves, så det er et lidt længere forløb. Men efter masser af tålmodighed (fra deres side) og beroligelse, fra gang til gang, så er min skræk helt forsvundet allerede efter den 3 behandling hos dem. Aldrig har jeg følt mig så godt tilpas hos en tandlæge og lægger mig med glæde i stolen. Meget meget rolige, behagelige, søde og masser af smil hver gang. Og bliver snakket igennem alt, hvad der skulle være tvivl om. Waow. 10☆ til dem og deres fantastiske måde at drive et Tandlægecenter på
Har kun positive oplevelser hos min…
Har kun positive oplevelser hos min tandlæge. Til trods for at jeg er lettere tandlæge traumatiseret er jeg altid tryg når jeg lægger mig i stolen.
Jeg fik to plastfyldninger lavet hos…
Jeg fik to plastfyldninger lavet hos tandlægen Mathias Dall, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Han skabte en tryg atmosfære, og hans faglige kompetencer var tydelige. Prisen var også rimelig. Jeg kan varmt anbefale ham som tandlæge.
De ødelægger dine tænder
De ødelægger dine tænder, og så løber fra ansvaret ... BLIV VÆK.
De håndterer tandlægeskræk perfekt
Jeg havde aldrig (!) troet, at det skulle gå godt. Jeg græd af skræk i stolen inden behandlingen - men det havde jeg ikke behøvet. Christina A er en stjerne, rolig, omsorgsfuld og god til at forklare. Så den betændte visdomstand kom ud og nogle andre småting blev fikset uden ståhej. Der var ingen smerter. Ingen! Da jeg var færdig græd jeg igen. Men nu af ren og skær lettelse. Af hjertet TAK for helt igennem super behandling til Christina og hendes assistenter. Jeg kommer igen - og tiden er booket.
Jeg fik lavet min fortand hos Østerbro…
Jeg fik lavet min fortand hos Østerbro Tandlægecenter, og er mere end tilfreds med resultatet. Super sødt personale og yderst professionelle.
Yubitza er bare god
Yubitza er bare god. Har boet inden anden ende af byen i 5 år, men kommer pga hende. Britt er også super, men længe siden jeg har haft brug for at blive set af hende :)
Venlige og smilende tandlæger
Jeg fik lavet et overslag af Lazar som var meget venlig og rolig, hvilket er rart hvis man er lidt tandlægeskræk.
Behandlingen blev foretaget af Mathias der var nøjagtigt lige venlig og dygtig som Lazar, udover det aftalte blev der også lavet et lille hul der var blevet overset uden ekstra regning.
Jeg kan varmt anbefale Østerbro TandlægeCenter !
Jeg har haft den bedste oplevelse
Jeg har, som mange andre, lidt af tandlægeangst - og da min tidligere tandlæge gik på tidlig pension, vidste jeg ikke hvad jeg skulle stille op. Så der gik en del år, og efter noget tid som hjemløs, kom alle skavankerne, som paradentose, knækkede kroner og mistede tænder. Helt tilfældigt faldt jeg over en annonce, og bestilte tid hos Christina A til en gratis forundersøgelse. Det er simpelthen det bedste jeg nogen sinde har gjort! Mere professionel og forstående tandlæge skal man lede længe efter. Der blevet udfærdiget nogle tilbud på broer, og ingen sure miner da jeg valgte en af de billige løsninger på grund af min pension. Og ved alle besøg har jeg følt mig genkendt og virkelig i trygge omgivelser. Og nu, ja - jeg må vente fire måneder til næste tandtjek, selvom jeg da gerne ville komme hver uge for det gode selskab. Nu håber jeg så bare inderligt at Christina ikke går med tanker om tidlig pension (jeg tvivler på det, hun er jo en ung kvinde) 😇
Kan så meget anbefale tandlæge Mathias Dall
Var blevet anbefalet tandlæge Mathias Dall.
Det har været en rigtig god oplevelse, at være patient hos ham ( jeg bryder mig ikke om at gå til tandlæge )
Mathias gjorde sit til at man kunne “ slappe “ af.
Kan på det varmeste anbefale ham som tandlæge. Sød og meget kompetent.
Med patienten i fokus 😊
At åbne munden på vid gab i…
At åbne munden på vid gab i tandlægestolen og samtidig være helt tryg og afslappet er for de fleste en utopi.
Mine besøg hos Yubitza Lindgren i Østerbro Tandlægecenter er ren velvære.
Ingen overbehandling, ingen unødvendige indgreb, men kyndig, nænsom og grundig behandling af det nødvendige.
Super service…
Har netop været til kontrolundersøgelse hos tanplejer Trine Busk. Hun fandt et lukke hul i en tand, æv. Tandlæge Christian Arndal klarede dog hullet med det samme - selvom han var på vej hjem. Super service fra begge medarbejdere 🤗
God service, dygtige og venlige personale
Jeg er meget glad for dette center. Tadlægerne er rigtigt gode, man får god behandlig og rimelige priser. Jeg har tillid til den service jeg får. Tandplejer Yubitza LIndgren gør mit tandeftersyn grundigt og behageligt -og hun taler mit eget sprog, spansk :-)
Proffesionel,dygtig og meget sympatisk…
Proffesionel,dygtig og meget sympatisk .
Tandlæge Christina
Fantastisk personale.
Fantastisk personale.
Har du tandlægeskræk, så besøg Østerbro Tandlægecenter, det vil du ikke fortryde.
Yubitza Lindgren er nok den mest omsorgsfulde og dygtige tandplejer jeg nogensinde har mødt.
Dygtige, grundige og venlige
Paradentose tandrensning med Yubitza. Hun er bare super til at få nerverne i ro. Så sød, dygtig og grundig. Men alle oplevelser på klinikken har været gode. Ved skranken, bro og tandudtræk. Meget behageligt sted at komme. Ninna Holbek