DCU-Camping Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 33 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange fremhæver den gode beliggenhed, især tæt på byer eller strande, og sætter pris på de store og velholdte arealer til vogne og telte. Personalet beskrives ofte som venligt, hjælpsomt og imødekommende, hvilket bidrager til en god stemning. Faciliteter som køkkener og fælleshuse er i mange tilfælde nyrenoverede, rene og velfungerende, og der er ofte gode aktiviteter for både børn og voksne. Dog oplever nogle kunder udfordringer med slidte og beskidte toilet- og badefaciliteter, hvor rengøringen ikke altid lever op til forventningerne, selv i højsæsonen. Derudover nævnes problemer med dårlig Wi-Fi-forbindelse og manglende belysning på pladsen om aftenen. Nogle få har også haft negative oplevelser med personalets håndtering af klager eller tildeling af pladser, og kioskens tidlige lukketid i højsæsonen er et tilbagevendende kritikpunkt.

Det, folk taler mest om

Location

Kunder havde tvetydige oplevelser med placeringen, hvor nogle fandt den fin og rolig, med gode faciliteter... Se mere

Facilities

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med faciliteterne, hvor nogle finder dem rene og pæne, med... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet tvetydigt, da mange roser medarbejderne som venlige, hjælpsomme og smilende,... Se mere

Holidays

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ferieoplevelser, hvor mange rapporterer om fantastiske ferier og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke... Se mere

DCU Camping Blommehaven Grusveje (2 stk.) til højestbeliggende pladser på østsiden, bør armeres. Alle biler trækkende en campingvogn og alle Autocampere, kæmper med at komme opad vejen. De træ... Se mere

Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner. Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus. Men det er også det. Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at t... Se mere

DCU-Flyversandet Vi har været 7 overnatninger på DCU-Flyversandet, en plads vi aldrig har været på før, vi havde booket hjemmefra, og får anvis den plads vi skulle ligge på. Pladsen generelt er f... Se mere

1. Feriehytte
  2. Hytte

Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Absalon camping

Absalon camping , øv. Forældede, slidte og mangelfuld rengøring i den store servicebygning midt på pladsen. Det var decideret ulækkert at gå i brusebad. Vand der kommer ud af et rør i loftet og man har ingen mulighed for at regulerer temperaturen . Selv efter man havde set rengøringen havde været der, lå der fyldt med ulækre hår mm. I div. Bruseren (ja, nogle campister er også nogle grise, men der var ingen papir til rådighed i rummet, så man kunne samle op efter sig selv)Dælme ikke godt nok.
I køkkenet vel ikke campister der skal tørre de ulækre skraldespande eller vindueskarmen ind til opholdsrummet af. De kommer nemt om ved det dem der gør rent.
Tre gange i dagtid var der sat hængelås på lågen ud til volden, hvor man skal lufte sin hund. Der blev ikke gjort noget som helst, tiltrods for jeg gjorde opmærksom på det allerede første gang. Fastliggere har åbenbart særregler. Bla. En der koblede egen haveslange på hvor vi hentede vand - hans børn skulle lege under en vandspreder 🤬 En anden havde lejrchefens tilladelse til at parkere over på “vores plads” - han havde opsat et hjemmelavet skilt 🤣 det bedste i de ni dage var da pladsen holdt ABBA koncert . En skøn oplevelse, hvor vi gerne ville have deltaget i spisningen også. Men kunne kun få at vide menuen var en Rødovre pølse - kunne ikke få at vide om det var med kartoffelsalat eller “bare” med brød til. Syntes godt nok servicen var mangelfuld på flere planer, og vi kommer aldrig igen. DCU i må altså få gjort noget ved de baderum på jeres pladser, det sammen gælder i Ebeltoft . Så gammeldags et bruse system er ikke ok.

16. august 2022

Fremragende campingplads

Fremragende campingplads
Et super godt sted med hygge og charme. Dejlig legeplads til ungerne og stranden få meter længere nede😊
Jan er en
Imødekomme og venlig vært.
Kommer igen 👍😊

15. august 2022

De snyder med forbrugskortet og trækker…

De snyder med forbrugskortet på Copenhagen Camping Dragør og trækker LANGT flere penge end det man har brugt.
Der er 50 kroner på kortet.
1 bad koster 3 kroner.

Vi var 2 personer som hver fik et kort på 50 kroner.

Vi badede hver kun 2 gange, den ene gang et dobbeltbad = 15

Og vi bruge INTET OVERHOVEDET af de andre faciliteter.

Dvs. Vi skulle samlet ha 85 kr. I alt retur.

Men de ville spise os af med at få 70 kroner retur UDEN FORKLARING PÅ DET FORKERTE REGNSKAB ved forespørgsel, men vi fik da allernådigst 6 kroner mere tilbage = 76 kroner ud af de 85 vi skulle ha tilbage😠

Tænk lige over HVOR sindssygt mange penge det bliver til på en sæson når der sådan snydes med beregningen ved hver kunde 😳.

Så hold selv nøje regnskab med jeres forbrug ellers bliver i simpelthen snydt.

Udover at der ikke var megen srrvicemindethed over personalet i receptionen 😳

Tilmed var der MØGBESKIDT alle steder 🤢

Vi kommer ALDRIG på den plads igen.

14. august 2022

Ejsing campingplads er et fantastisk…

Ejsing campingplads er et fantastisk sted at holde ferie, det hjerterum og de nye sanitets bygninger er fine. Værten er imødekommende og hjælpsom, vi oplevede en god stemning med plads til alle også børnene. Vi kommer helt sikkert igen. Med venlig hilsen Jonny og Helle

9. august 2022

Super dejlig campingplads

Hesselhus camping er en super dejlig campingplads. Der er pænt og rent. Flotte arealer. Gode legemuligheder for børnene. Samt en fin pool. Det er helt klart en campingplads som vi kan anbefale. Og kommer helt sikkert igen.

30. juli 2022

Utroligt sødt personale

Utroligt sødt personale, skøn natur og så lige et stenkast fra Aarhus.
Jeg har dog sjældent set så nedslidte og beskidte toiletter og baderum. Køknet var fint rent, men det halvdelene af blussene virkede ikke.
Vi kunne ikke komme op på vores plads med campingvogn, pga det løse underlag der udgjorde vejen. Så campingvognen måtte vi frakoble, og heldigvis var der en flok andre campister der hjalp med at skubbe den op af bakken.
Legepladsen trænger til en stor opdatering.

25. juli 2022

Øv for en oplevelse på Ejsing Strand Camping

Vi havde i god tid bestilt en plads med læ - havde papir på, at plads 180 var vores i 7 dage/nætter. Der var “desværre” gået noget galt, så der lå en tysker på plads 180?? - om vi ikke kunne finde en anden plads?? Fik først anvist en plads, hvor vi overhovedet ikke kunne være!! Der var ikke nogen med samme læ, som 180, så vi endte med en plads i “sus og dus 😡 og vi fik efterfølgende at vide - af andre campister, at tyskerne SKULLE have været rejst i dag, men ville godt blive lidt længere på samme plads og havde fået lov til det - selv om vi havde booket den for 14 dage siden!! Det er bare IKKE ok!!
Servicebygninger kunne være fine, men rengøring og vedligehold er meget mangelfuld! Vi har en aftale i Århus, som er blevet rykket nogle dage frem - det er vi IKKE kede af. Vi kommer ikke her igen!

16. juli 2022

Vi har indtil den dag vi skulle afsted

Vi har indtil den dag vi skulle afsted, haft en dejlig ferie, som desværre blev ødelagt den dag! Trods beskidte toiletter og køkken.

Jeg står og ved at vaske op, min mand er ved at pakke sammen og vi var skam ikke kørt endnu. Pludselig kommer en af jeres ansatte ud og spørger om vi på vej hjem, min mand siger ja om q time eller 2, derefter overfuser han min mand og snakkede meget højt, så alle naboerne kan hører det: I har ikke betalt en skid!! Hvilket han gentager 3 gange!!! Naboerne kigger, alle har hørt det. Hvis man var lige serviceminded, kom man stille og roligt og snakkede med en, eller sagde kan en af jer ikke lige kigge i receptionen, inden i kører ?

min mand kommer dybt fustreret over til mig i køkkenet og siger er du ikke sød og gå i receptionen nu, han skælder mig vildt ud!!! Jeg smider alt hvad jeg har henter mobilen, (som jeg har kreditkortet på) og løber op til receptionen.
Der siger han så han ikke har råbt(talt højt) men stille og roligt har talt til min mand, da i troede vi var kørt (hvilket man kunne se på pladsen vi ikke var, da vognen og bilen holdte der endnu)

Der var fejl hos nets da vi ankom og derfor ikke fik betalt, i kommer og siger kunne jo være jeg havde betalt og i ikke havde registret dette? Men uanset hvad så kommer man ikke og overfuser en foran en masse andre.

Jeg får betalt (som jeg havde haft tænkt mig da vi skulle kører) og går så op mod vognen, hvor naboerne siger hold da op sikke han råbte af jer, er det standarden her?? Det da ikke bahageligt... så jo naboer har hørt det.

Vi havde ellers talt om hvor dejlig pladsen var og alt var godt og vi helt sikker ville på den igen. På nær toiletterne, hvor der er skidt op og ned af væggene og dørene, som tages af med en klud (prøvede selv) Det sad der da vi kom og da vi tog afsted. Men efter denne overfusing foran en masse, så Vil min mand desværre ikke på pladsen igen.

Fik dette svar fra hovedkontoret: (Intet svar omkring rengøringen, eller noget som helst, for os virker det som man fejer tingene under gulvtæppet, i kommer bare igen, så vi kan råbe noget mere) :

Tak for din henvendelse.

Der må være tale om en forklarlig misforståelse.

Jeg kan forstå, at I på afrejsedagen afleverede jeres bomkort, da vores medarbejder netop talte i telefonen. I fik derfor ikke lige lejlighed til at tale sammen jfr. "vi kører om en time" og "vi kommer lige forbi og betaler inden", så reaktionen var nok derfor, som den var. Det er beklageligt, men når der er travlhed i receptionen og man lige skal nå det hele, og betalingen ikke er kommet på plads ved ankomsten, er det kun forklarligt, at der – måske – kommer en lidt firkantet snak ud af det. Hvorom alting er, så er det selvfølgelig ikke i orden, at samtalen med jer er foregået i alles påhør.

Jeg håber, at I på trods af denne oplevelse igen vil finde glæde frem ved næste ophold på DCU-Camping Rørvig Strand eller på én af vore andre 19 pladser.

Vore værter Vivi og Michael vil se frem til at se jer igen.

God dag i sommerlandet.

Per Malle

Driftsleder Camping

DANSK CAMPING UNION

12. juli 2022

Hornbæk dcu- camping

Hornbæk camping
Vi er kommet på denne plads i mange år og med skiftende lejrchefer og hold nu op en sur attitude og frastødende person juni 2022
Hvor det absolut intet smil var og manglende dialog øv øv ,så det var nok sidste gang, vi vil være på den ellers fine campingplads

8. juli 2022

Fantastisk beliggenhed og super…

Fantastisk beliggenhed og super service.
Rent og pænt alle vegne.
Eneste lillebitte minus er at "butikken på pladsen" ikke havde et udvalg af almene dagligvarer ( smør, mælk etc)

23. juni 2022

Blommehaven skønt nyt køkken, rigtig fin rengøring …

Blommehaven Så er det slut med vores forårsplads i skønne Blommehaven. Det er så dejligt et sted, med et dejligt personale. Og pladsen ligger bare skønt. Værd at fremhæve er at der på vandsiden,er lavet nyt køkken med 2 alm.ovne, og nye gas komfur og nye vaske i rustfri stål. Og ikke minst så er der en rigtig fri rengøring . Vi kommer helt sikke igen.

21. juni 2022

Gjerrild Nordstrand Camping

Skøn plads med naturen helt tæt på
Lejerchef og personale er altid hjælpsomme og imødekommende, de gør hvad de kan for at løse evt problematikker hurtigt.

Her er plads til alle, gammel som ung.

Gjerrild Nordstrand er stedet hvor campister mødes.

19. juni 2022

Dejlig rolig plads

Dejlig rolig plads. Store parceller, fine servicebygninger, rene og velholdte. Tæt ved vandet og dejlig natur. Og flink og fleksibel lejrchef.

18. juni 2022