Jeg er kommet på Blommehaven i en del år nu , og jeg elsker pladsen, men i denne sæson oplever jeg desværre møgbeskidte toilet byninger, begyndende skimmelsvamp på bruse adskilleses væggene. Har ikke... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Korsdalsvej 134, 2605, Brøndby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi havde nogle dejlige dage på Blommehavens camping hvor vi med garanti kommer igen.
Søde og imødekommende, da jeg ringede for at spørge om min glemte stråhat var indleveret fik jeg at vide at det var den og at de nok skulle sende den til mig på Sjælland. Jeg gjorde opmærksom på at jeg selvfølgelig nok skulle betale portoen og lidt til kaffekassen, men det skulle jeg ikke, Emilie Friis skrev til mig at de 62kr gav de, en fantastisk service. Jeg har nu fået min stråhat som betyder utrolig meget for mig samt 3 slikkepinde vedlagt, jeg er bare så glad og når vi kommer næste gang skal de selvfølgelig have en kage til kaffen.
Hilsen en glad Marianne Olsen
Det er en dejlig lille plads, men forpagteren er virkelig dårlig til at drive en campingplads og ønsker åbenbart ikke penge i kasse. Jeg hade spurt på en plads først kan den ikke lejes da det kunne være at dem der lå det ville have flere dage tros den er ledig fra fredag til tirsdag og han vil bestemme et anden plads hvor man skal ligge. Efter snak med dcu kan den leje fra fredag til søndag. Jeg ringer for at vil leje den fra lørdag til søndag. Han mente til at starte med at det ikke kunne lade sig gøre da der kom nogen fra søndag men da jeg nævnte at jeg hade snakket med dcu ende det med at jeg kunne få pladsen den ene nat. Det værste af det hele er at den ikke var lejet ud så jeg nem hade kunne ha haft den fra fredag til tirsdag det virkelig dårlig stil
DYBT ELENDIGT WiFi. Fortjener ikke engang 1 stjerne.
Hvad med at få lagt fiber ind og føre det ud til nogle access points?
I kan ikke gøre for at der er 0% mobil dækning, men I kan gøre noget ved det andet.
Altid dejligt at komme her. Meget fine forhold i både bad og køkken, altid rene til ug. Venlige og imødekommende værter, som gør en i godt humør. Omgivelserne rundt om selve pladsen er så dejlige at færdes i. Altså Flyvesandet strandcamping, bare lige for info. 😉👍👌
Jeg vil starte med at sige, at DCU bør anmode Trustpilot om at få fjernet de gamle anmeldelser der vedr pladsen med dens gamle ejer Gert. At de stadig er der, giver et helt fordrejet billede af en helt igennem dejlig plads.
Vi tilbragte Pinsen 2023 på pladsen, sammen med et vennepar og noget af deres familie. Ved ankomsten mødte vi den nye campingmutter Lisa, som på alle tænkelige måder tog godt imod os og gav os en venlig og grundig info om pladsen og omgivelserne, inden vi kørte ind.
Første indtryg af pladsen da vi rullede helt ned til den fjerneste krig af pladsen, er at den generelt fremstår velplejet. Naturen og udsigten fra pladsen er helt igennem fantastisk og pladserne er hyggeligt indelt med naturlig beplantning, trær mm. Nem adgang til vand og strøm.
Pladsen er særdeles børnevenlig, med en god legeplads og skulle de have brug for mere, er der lige overfor pladsen en lækker naturlegeplads som start på naturområdet der ender i Fosdalen.
Toiletter og køkkenfaciliteter er MEGET velholdte og man fornemmer med det samme, at ordentlig rengøring virkelig er en prioritet på pladsen. Der var ALTID pænt og rent når man skulle på toilet eller vaske op og det smitter jo også af på gæsternes lyst til at holde det sådan. Ligeledes var der, trods stor belægning i Pinsen, aldrig kø ved hverken toilet eller køkken. Så der er faciliteter nok. Hvilket vi sætter stor pris på.
Pladsen har tydeligt mange fastliggere, hvilket er lidt 50/50 om det er godt eller skidt. Men lige på denne plads, må det siges kun er godt. Vi snakkede med en del af fastliggerne og de var meget søde og rare og imødekommende og ikke mindst søde til at hjælpe med info om pladsen mm.
Som bonus ligger pladsen i et fantastisk område, med kort afstand til Ishus på Slette strand, Madhus med bla Fish and Chips på Thorup Strand, Fosdalen lige i baghaven, unik natur over alt og gåafstand til handlemuligheder i Tranum.
Med disse ord, TAK for nogle dejlige dage på en yderst behagelig plads. Tak til Lisa for at danne rammen om en god oplevelse. Jeg tænker bestemt ikke at det er sidste gang vi besøger Campig Skovly.
Vi syntes rørvig strand camping det er en fantastisk sted at komme.
Der er dejlig liv og glade dage på pladsen og folk smiler hilser og snakker med hinanden.
Når man kommer op i receptionen, bliver vi altid mødt med et smil😊
Angående børn er det fantastisk at i ferie/ helligdage at der bliver arrangeret forskellig ting f.eks.
Stenmaling
Bål med popcorn mm.
Børnediskotek med danselege
Pony redning
Brandbiler med vand slanger og tur i brandbilen osv.
Påske klip og trille med æg
Græskar skæring
Der er gokart brøn kan køre rund på
Bordtennisbord
Bordfodboldt
Og jeg kunne blive ved.. der er lige blevet renoveret fælleshuset, hvor der også er kommet et hjørne til børne hygge,
Fortiden bliver der renoveret toilet bygning.
Så der er ved/er sket en masse positive ting på pladsen 😊 Og så er det dejligt med børnefamilier så børne kan få den bedste oplevelse sammen med sine camping venner
Ejsing Strand er bestemt et besøg værd😁
Dejlig rolig campingplads, med plads til alle.
Campingfatter Jan er imødekommende og hjælpsom ellers er folk på pladsen, gode til at hjælpe hvis man har behov for det.
Jeg kan kun anbefale denne campingplads til andre😁
Rigtig fin plads dine og rene faciliteter, super fin betjening, super personale, kan varmt anbefales
DCU Viborg
Det var en lidt træls oplevelse i forrige weekenden. Jeg gik op til den midlertidige vært og fortalte at der manglede toiletpapir på et familierum. Svaret var at der ville komme rengøring om en lille time. Så spurgte jeg om man ikke kunne stille en ekstra rulle frem. Så fik jeg en sur svar om at jeg skulle have tålmodighed, for jeg viste vil nok hvilken situation de var i.
Da jeg spurgte til klargøring af pladsen, fik jeg at vide at pladsen var blevet klargjort og rengjort, for der var betalt for at få det gjort.
Men det var da først om mandag, at der blev fyldt vand på brandslukningsudstyret. Og branddaskere kom op senere.
Og den 19.3 var bommet lukket kl. 19:00
Internet virkede ikke en del af tiden. Og den følgende weekend var der ikke internet i det meste af tiden.
Ingen vandslanger sat op på autocamper tømmepladsen.
Håber det bliver bedre når den nye vært overtager.
Synes godt nok det går nedad bakke på pladsen. Der bliver ikke gjort ordenligt rent i servicebygningen, ikke noget som bliver vasket af, ser træls ud. Der er ingen container til flasker eller dåser. Alt i alt er mit indtryk af pladsen, at det kunne have være meget bedre, med streg under bedre.
En rigtig dejlig plads. Vi blev godt modtaget af "Campingmutter" og følte os velkommen. Området er rigtig godt til dejlige cykel- og vandreture. Vores børnebørn synes at det var "fede" legepladser og en god pool. Kan kun anbefale pladsen
Har camperet på Absalon mange gange hvert år de sidste 12 år. Stor velfungerende plads. Der ydes en stor indsats når det gælder rengøring, det sidste år flere gange i døgnet. Pladsen bliver holdt ren og græsset slået. Det er os campister, der skal efterlade tingene som man selv ønsker at modtage dem. Stor ros til vores lejrchef par, samt personale for den gode tone og stemning, som rammer os campister. Glæder os til et nyt år.
Glæder os til et nyt år.
For 5. gang holder vi med to vennepar afslutning for campingsæsonen den sidste weekend i efterårsferien.
Vi har altid været glad for at komme på campingpladsen, først med det værstpat der har drevet det gennem mange år og sidste år med det unge par som var rigtig søde og servicemindet.
I år var desværre modsat vi kom ned til en totalt udbrændt vært som ynkede over det havde været hårdt det første år som værrtspar.
Men skulle nok så finde sig et andet job. 😀
Vi kunne ikke bestille morgen brød mere. Og vi skulle være ude søndag kl 10, normalt er det kl 12.
Det var i orden hvis vi havde vist det inden vi tog der ned, hvilket jeg påpegede. Værten blev sur og ville ikke diskutere det, så måtte vi jo vare bliver der til kl 12, npr vi ikke ville hjælpe dem.
Nå, men vi kommer nok igen næste år og kan håbe på en mere oplagt vært.
Okay hytte. Vi lejede en “budget” og det afspejlede sig også på rengøringen. Der lå gammelt tøj, spindelvæv og snavs etc. i krogene. Der manglede bestik til 6 personer, som hytten skulle være udstyret til, men vi var kreative og klarede os! Men at der kun var 4 dyner og altså manglede 2 stk, det var ikke i orden!! Da vi ankom sent om aftenen fra København havde vi ikke mulighed for at skaffe 2 mere før næste dag. Det fik vi også og ekstra bestik.
Vi overvejer om vi vil leje en hytte en anden gang….
Kan ikke lige forstå hvad man får for at være medlem af dcu? Har tit brugt dcu Kollund. Men kr.196.- pr døgn for to pensionister i lavseson. Ikke noget ekstra på pladsen. Meget gamle bade og køkken facelitetter. Har lige været på Henne strand. Kr.199.- pr døgn. 4stjener moderne bad og køkken, familie bad. Og gratis wellness hver dag. Hvor bruger dcu pengene? Når nu andrer kan gøre det meget bedre?
Kan se vi ikke er de eneste der har klaget over rengøringen på DCU Kollund.
Var der fra d. 12-7 til 15-7 her i 2022.
Toiletterne lignede noget L……..
Papir på gulvet, manglende toiletpapir på flere toiletter, rengøring 1 gang om dagen.
Har kommet der igennem mange år, hvor der har været fuldt booket, men det er der ikke mere, og det er forståeligt
har ikke i sinde at bruge penge der mere, har aldrig set en mere doven lejerchef, skal lige sige at vi mødte nogle i Tyskland efterfølgende, der sagde det samme.
Vh.
Frede Christensen
Engang var Flyvesandets Camping den mest idylliske campingplads med mange aktiviteter for børnefamilier og børn. Der var jazz i teltene, madvogne der kom udefra med forskellige mad inspirationer, en fast grill og en skønt lille tog der futtede rundt på pladsen. Banko, børnedisco, bål og boldspil.
DER ER NÆSTEN INTET TILBAGE😔.
Lige efter rengøring af badeværelser bliver sæbedispensere ikke fyldt op, halvdel af alle badefaciliteter er fast aflåst, og alt minder om en campingplads der skærer ind til benet for at spare penge.
Der er rygter om efter der er sivet vand ned gennem tag i fællesområder/tv stue, og der er løbet vand i i kiosken, at det hele skal rives ned efter næste sæson.
Beklageligvis går det i den grad ud over service og den ellers så før skønne kultur og stemning der har været på pladsen.
Jeg kan ikke anbefale NOGEN at tage ud på pladsen med mindre man ikke har nogen forventning eller ikke er børnefamilie.......men naturen er uforandret og FANTASTISK 😍
Havde selv lavet fejl i bestilling og kom derfor en dag for sent. Værtsparret var så venlige at lade os overnatte uden ekstra betaling.
Dejlig plads. Virkelige venlige mennesker, både værtspar og andre gæster. Gode forhold og pænt rent på toiletter. Super god kaffe i butikken. Nemt til by og shopping. Vi kommer helt sikkert igen.