DCC Energi Anmeldelser 1.277

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 289 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, især chauffører og kundeservicemedarbejdere, som gør interaktionerne behagelige og effektive. Folk sætter pris på den personlige rådgivning og de hurtige svar, hvilket skaber en positiv samlet oplevelse fra bestilling til levering. Dog var nogle kunder utilfredse med servicepriserne, som de fandt for høje og utransparente, især ved oliefyrsservice, hvor ekstraomkostninger ikke altid blev kommunikeret tydeligt. Derudover oplevede enkelte problemer med opfølgning på aftaler og manglende registrering af installationer, hvilket førte til frustration over virksomhedens administrative processer.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser den hurtige respons, venlige... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, kompetence og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere udtrykker tilfredshed med at... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydig oplevelser med kontakt. Mens nogle forbrugere rapporterede positive oplevelser med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere

Har jo som sådan ikke nogen oplevelse ved leveringen, da jeg har automatisk opfyldning, så ser ikke altid når oliebilen er her, men det ser godt ud, der er ikke spildt noget olie, så alt er okay

hej behalig samtale ikke noget pressene dvs ikke noget pres til at skifte alt efter eget valg så tak for dit opkald hej Markus

Vi har efterfølgende haft kontakt til en anden fra DCC Energi end den første bogholder, og vi har fået løst vores problem tilfredsstillende og kan lukke den her med et positivt resultat for vo... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
  2. nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma

Om DCC Energi

Energi til hele Danmark .

Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.

Få en bred vifte af energiløsninger

Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.

Lynhurtig service

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.

4,2

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastisk service

Jeg er ny kunde hos DCC og var lidt usikker på oliebeholdningen. Ved min hjemkomst fra vinterferie var oliefyret gået ud. Jeg ringede efter en tekniker der kom efter blot 3 kvarter. Han konstaterede at der ikke var mere olie i tanken, men en time senere havde DCC leveret olie. En absolut god service

13. februar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service, personlig rådgivning og kontakt. Jeg valgte DCC selvom der var billigere alternativer, men service og tilgængelighed er lige så vigtigt for mig som at spare et par hundrede kroner.

12. februar 2026

Shell fleet med de bedste medarbejdere

Vi har brugt Shell Fleet igennem flere år. Det er nemt og overskueligt at følge med i forbrug på de enkelte biler, ændre på hvad de forskellige kan. Bestille nye kort, lukke gamle/bortkomne kort.

Vi har altid været tilfreds. Der var så lige en fantastisk kundeservice medarbejder, som lige tog den et niveau op her de sidste par dage.

Jeg skulle tilgå nogle ældre meget vigtige oplysninger og hun tryllede og tryllede med kun overskud og venlighed.

Så en speciel tak til den hjælpsomme Bonnie - Customer Service Provider.

Hende kan i godt være stolte af. Det er 5 * herfra. TAK

10. februar 2026

Anmassende sælger

Blev ringet op af en ualmindelig anmassende sælger, som ville have mig til at skifte elaftale over til DCC Energi.
Jeg sagde nej tak nok en 10-15 gange og hver gang kom han med modargumenter som "Kan du så ikke bare overføre de ekstra penge til mig, som du ikke vil spare?" eller "Vil du ikke fortælle mig hvilke ulemper du ser ved at skifte" eller "Vi har virkelig gode anmeldelser på Trustpilot og alle vil jo gerne spare penge".
Selvom jeg fortalte ham at vi ikke flytter fra Andel, som vi er tilfredse med, tog han ikke mit nej for gode varer. Det var meget tydeligt at han er oplært i ikke at lytte til et nej. Jeg sagde også at jeg bl.a. ikke ville skifte, fordi Andel aldrig har været så desperate for nye kunder, som DCC Energi tilsyneladende er, men dette lyttede han heller ikke til.
Efter 14 minutters samtale måtte jeg til sidst afbryde ham og sige at jeg altså er på arbejde og ikke har tid til at blive ved med at sige nej og til det svarede han "Jeg er også på arbejde..."
Så nu får I i hvert fald en dårlig anmeldelse herfra, da jeg da aldrig har oplevet noget lignende og jeg håber I tager ved lære af det og ikke forsøger at værge nye kunder på denne aggressive måde.
Det virker i hvert fald på ingen måde her!

9. februar 2026
DCC Energi-logo

Besvarelse fra DCC Energi

Hej Kimmie

Det er helt uacceptabelt, at du har haft denne oplevelse, og det er på ingen måde den måde, vi ønsker at repræsentere DCC Energi på.

Vi benytter eksterne sælgere, men forventer naturligvis, at de udviser professionalisme og respekterer et nej – hver gang.

Din oplevelse er sendt videre til ledelsen, så vi kan følge op og sikre, at det ikke gentager sig.

Vi beklager oprigtigt den generende kontakt.

DCC Energi
Pernille

DCC har jævnligt introrabat tilbud og…

DCC har jævnligt introrabat tilbud og tak for det

Men desværre magter DCC ikke altid at følge op på rabatten

Jeg har et mindre tilgodehavende som er blevet lovet af DCC at de vil modregne næste faktura men det sker så ikke

Trættende at skulle minde DCC om dette hver måned - derfor er det farvel til DCC for denne gang

4. februar 2026
DCC Energi-logo

Besvarelse fra DCC Energi

Hej FK

Jeg er ked af at høre om din oplevelse – sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Det beklager jeg meget.

For at vi kan få løst sagen og sikre korrekt modregning af dit tilgodehavende, vil jeg bede dig kontakte os direkte igen.

Du kan sende en e-mail til info@dccenergi.dk

Så sørger vi for, at det bliver håndteret hurtigst muligt.

DCC Energi
Pernille