Hold nu kæft hvor er DBA blevet en ringe platform. Hvem har overhovedet fordel af det bøvlede fiks færdig, manglende kategorier og brug af mit ID blir man tvunget til at bruge. Nu bliver mine beskeder... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00
Axel Kiers Vej 11, 8270, Højbjerg
Svarer typisk inden for 2 uger
DBA er blevet så meget bedre, Fiks færdig fungerer super godt. Siden er blevet meget mere overskuelig, før var der nærmest ingen funktioner og jeg kunne ikke finde gamle beskeder, det er meget let nu. Godt gået DBA :-)

Besvarelse fra DBA
Meget kan siges & gøres bedre om DBA, men har solgt flere ting på den nye DBA fornyelig, det er mere end man kan sige om mange andre salgs sider , Facebook, Gul & Gratis mv. Foretrækker helt klart DBA, glæder mig til det bliver bedre.

Besvarelse fra DBA
Brug aldrig Fix og Færdig.
Du kan ende med at ikke få dine penge.
De tilbageholder dem i fald køber laver rav i den. Altså uberettiget.

Besvarelse fra DBA
Har egentlig syntes det var en fantastisk platform, men nu er det gået helt galt med deres Fiks og Færdig.
Skal modtage en pakke, men den er forsvundet hos PostNord.
DBA har trukket pengene fra min konto, og svarer ikke på mine henvendelser.
Kundeservice findes tilsyneladende ikke, men styres via bot.
Øv hvor ærgerligt at ødelægge den bedste brugt marked platform vi havde.

Virkelig elendigt.
Forstår ikke det nye login system. I forsøget på at logge ind, svares der, at min mail adresse er ukendt.
Har valideret bruger på min mail gennem mange år.
Det bliver tilsyneladende bare yderligere mindre brugervenligt.
Det skal simpelthen være nemt at kommunikere på dba

Besvarelse fra DBA
Jeg solgte en lampe via Fiks Færdig og pakkede den forsvarligt efter DAOs egne anbefalinger med kraftig papkasse, stødabsorberende materiale i form af bobleplast på alle seks sider og fuld fiksering af indholdet. Alligevel modtager køber den 21.12 en tydeligt ramponeret kasse.
Dokumentationen for skaden bliver lavet af køber dagen efter (22/12), efter at indholdet er taget ud. Det bekræfter modtager selv skriftligt og med billeder i DBAs chatfunktion på annoncen.
På trods af, at billederne er taget efter pakken er skilt ad, konkluderer DAO utilstrækkelig emballering, selv om jeg kan dokumentere det modsatte med billeder fra modtager, samt egne billeder fra før afsendelse. Inden for få dage præsenterer DAO sågar flere forskellige forklaringer, som ændrer sig undervejs, i takt med jeg forelægger dem dokumentaion der modstrider deres konklusioner.
DBA, som ifølge egne betingelser skal repræsentere sælger, udfordrer ikke DAO på et eneste tidspunkt i forløbet, men lukker sagen og nægter videre dialog. Da jeg fremsender supplerende dokumentation, bliver mine henvendelser ignoreret, og min mailadresse blokeret. Her vil jeg iøvrigt lige pointere, at tonen i mine henvendelser er sober, omend kontant og ligefrem. En formel klage til deres Customer Support Director fører blot til besked om, at sagen er afsluttet.
DBA henviser mig til Center for Klageløsning, hvor jeg nu har en sag kørende. CFK anbefaler dialog undervejs, men når jeg forsøger at kontakte DBA via chatten, får jeg enten besked om, at de ikke ønsker dialog og afventer CFK, eller også bliver chatten bare lukket.
DBA vil hverken forholde sig til min klage eller tage imod en håndsrækning om at finde en løsning mellem DBA, DAO og mig. Mit klare indtryk er, at Vend og særligt kundeservicefunktionen er i et eksorbitant underskud af redelighed. Overvej derfor grundigt, om du vil bruge Fiks Færdig, for hvis noget går galt, står du som sælger alene.

Besvarelse fra DBA
En sørgelig oplevelse med DBA. Til trods for ,at de har lovet deres layout vil blive gjort mere brugervenligt , er det eneste der er sket ,er kun, at de samler på røde stjerner i TrustPilot . dem har de til gengæld rigeligt af.

Besvarelse fra DBA
Efter DBA har ændret sit layout har de fjernet en masse kategorier/underkategorier uder respekt for nischer. Engang var det god, men nu er blevet for uoverskueligt

Besvarelse fra DBA
Jeg har flere gange betalt for og få min annonce øverst i søge feltet og vist frem kort tid efter jeg har betalt står der igen at jeg kan købe samme tilbud igen da jeg skriver til dba kan de ikke se der er sket en fejl selv om jeg har kvittering på jeg har betalt det er virkelig dårligt af dem de må tjene godt på det

Besvarelse fra DBA
Man kan ikke ringe til kundeservice.
har været udsat for identitetstyveri, så det haster, men kan selvfølgelig kun sende en mail.
Tak fordi i beskytter jeres kunder.........

Besvarelse fra DBA
Videoer pop ups når du lægger annoncer op eller kikker på produkter.
Hvad sker der for DBA?
Bruger mange ressourcer i forvejen hos DBA.
Farvel 👋

Besvarelse fra DBA
Pakkerne kommer alt for ofte til de forkerte pakkeshops, når man benytter fix og færdig.

Besvarelse fra DBA
Dårlig fungerer overhovedet ikke søger sydsjælland og så kommer resultatet frem i jylland men 5 resultater. Der burde være mindst 250 resultater. Mine annoncer kommer heller ikke op

Besvarelse fra DBA
Deres dankort betalings system virker ikke. Og det nye login system er lavet af **** med **** i hovet. Hvad skal jeg med engangs kode på en mail, når jeg har gemt den i min browseren.
det er så elendigt.
"Fix og færdig" er dog meget godt.

Besvarelse fra DBA
Snyd med Fiks Færdig systemet som er det perfekte system for svindlere. DBA tilbyder ingen tryghed i handlen. Sælger får pengene uanset hvad og DBA trækker dig for fragt + tryghedsaftalen. Ved henvendelse til support er der ingen hjælp at hente.

Besvarelse fra DBA
I forlængelse af en tidligere anmeldelse på Trustpilot trækker DBA fortsat køber rundt i form af gentagne overskridelser af den tidsramme, de selv har angivet.
Handlen blev indgået den 6. januar 2026. PostNord har erklæret pakken bortkommet, og i min handelsoversigt hos DBA fremgår det, at købsbeløbet er udbetalt – hvilket ikke er korrekt. Pengene er fortsat ikke modtaget.
Det er utilfredsstillende, at en sag, som formelt er afsluttet, fortsat ikke er afviklet i praksis, og at systemet giver et misvisende billede af status.
Opdatering den 11. februar 2026
Jeg er allerede i direkte dialog med DBA’s kundeservice. PostNord har erklæret pakken bortkommet, og jeg har fået oplyst, at refunderingen til mig sker inden for to uger fra den 30. januar.
Handelsoversigten fremstår imidlertid som om beløbet er udbetalt, hvilket ikke er korrekt. Pengene er fortsat ikke modtaget.
Sagen vedrører således DBA’s interne behandlingstid – ikke en uafklaret sag hos PostNord.

Besvarelse fra DBA
Dba er under alt kritik!
Du kan ikke ringe til dem. Det er kun en online support…. Dba svare ikke på mine mails! Jeg har købt en pakke med “fiks færdig” pakken er bliver væk under transporten oplyser dao. Og de må ikke håndterer sagen pga. dba!!! Dba har trukket pengene på min konto, men har intet modtaget og kan ikke få kontakt til supporten/kundeservice

Besvarelse fra DBA
Dba er simpelthen til at lukke op og s k i d e i . Deres kundeservice eller mangel derpå er fuldstændig latterligt. Jeg blev snydt og de ville intet gøre trods deres nye system som du betaler for hver gang du bruger det. Sørgeligt gang l o r t

Besvarelse fra DBA
Elendig forretningsmodel - jeg er sælger af en PC som blev sendt i original indpakning fra producent inklusiv formstøbt skum inde i kassen. Var endda så konservativ at jeg udover den originale pakke benyttede endnu et lag "bubble wrap".
Da køber modtager pakken konstateres at der er en fragtskade som har påvirket tastaturet. Køber har købt "forsikring" inde på DBA for at være på den sikre side.
Da Køber kontakter DBA og forsikring er der INGEN hjælp at hente - de afviser reklamationen med begrundelsen af den bærbare PC ikke er forsvarligt indpakket, på trods af at den er pakket ind i original emballage fra LENOVO !!
Efter utallige mails frem og tilbage mellem både Køber og DBA samt sælger og DBA er sagen endt med at køber selv skal betale for den nødvendige reparation. Dette er under al kritik, og ekstremt dårlig service, samt tvivlsom forretningsmodel.
Mit råd er IKKE at benytte DBA.dk før de har indset at de har et ansvar i sager som disse.

Besvarelse fra DBA
Jeg mangler stadigvæk en fornuftig forklaring på, hvorfor man har valgt at droppe de tidligere kategorier der var på det gamle DBA. Dengang kunne man nemt lave en detaljeret søgning på den vare man ønskede. I dag er det helt håbløst. Hvis jeg feks. ønsker at søge på en multi-funktions træningsbænk til styrketræning, så er jeg nødt til at hagle igennem ca. 1600 annoncer for ikke at overse noget.
Jeres inddelinger af varerne er helt håbløst, man skal være heldig for finde det man søger.
At i ønsker en ny motor i motorrummet er en ting, men hvorfor har i gjort siden så bruger-fjendtlig??
Jeg har været en glad og flittig bruger af jeres side i mange år, men det sidste år har i den grad sat ens tålmodighed på prøve. Måske skulle i prøve at lytte til jeres brugere og ændre til det de efterlyser, på den måde vil i måske begynde at få mere end 1 stjerne i evalueringen.