Lægger en ordre på vare der er på lager med levering på 1-3 dage. Efter 6 dage kommer der så bare en aflysning af ordren da der ikke er nok på lager til at afsende alligevel Ved kig på hjem... Se mere
Super service og fornuftige priser, varen bliver leveret som aftalt, kan varmt anbefales her fra. Mvh Steen Aadal.
Velkommen til vores virksomhed på Trustpilot! Vi er dedikerede til at levere enestående produkter og serviceoplevelser til vores kunder. Vi er en førende virksomhed inden for vores industri og har et solidt ry for kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Vores mission er at opfylde vores kunders behov og forventninger ved at tilbyde innovative løsninger og enestående support. Vi er stolte af vores team af erfarne fagfolk, der arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Vi investerer i løbende træning og udvikling af vores medarbejdere for at sikre, at de er opdaterede med de seneste branchetendenser og bedste praksis. Kvalitet er vores top prioritet. Vi bruger kun de bedste materialer og teknologier i vores produkter for at sikre deres pålidelighed, holdbarhed og ydeevne. Vi gennemgår også regelmæssige kvalitetskontroller for at sikre, at vores produkter lever op til vores strenge standarder. Kundetilfredshed er hjørnestenen i vores virksomhed. Vi værdsætter feedback fra vores kunder og bruger den til at forbedre vores produkter og service. Vi er taknemmelige for de positive anmeldelser og glæder os over at lære af eventuelle udfordringer for at sikre, at vores kunder altid får den bedste oplevelse. På Trustpilot er vores mål at skabe tillid og gennemsigtighed. Vi opfordrer vores kunder til at dele deres ærlige anmeldelser og oplevelser med os og andre brugere. Vi forpligter os til at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer og arbejde aktivt på at løse eventuelle problemer. Vi takker dig for at vælge vores virksomhed og ser frem til at fortsætte med at levere ekspertise, kvalitet og fremragende service til vores kunder. Vi værdsætter dit bidrag og er taknemmelige for din tillid.
Vigerslev Alle 166, 1 TV, 2500, Valby, Danmark
- 20374535
- info@danvivo.dk
- www.danvivo.dk
Andre kiggede også på
Levering under 24 timer
Levering under 24 timer! Helt perfekt oplevelse.
Dårlig erfaring og service (ikke ekisterende)
Jeg har lagt en bestilling og fik ordre bekræftelse med det samme, men varen blev aldrig sendt.
Et par dage efter sendt jeg en email med forspørgelse om status, hvor jeg aldrig fik svar.
Efter ca. 1 uge fik jeg e-mail hvor bestililng blev annuleret uden en begrundelse.
Det er en dårlig service især fordi ifølge deres side var der stadig vare på lager.
JEG KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE HOS DANVIVO IGEN
Lidt sløv service
Lægger en ordre på vare der er på lager med levering på 1-3 dage.
Ved kig på hjemmesiden er der stadig oplyst 60+ på lager...
Så har ikke mistet andet end tid, men burde ikke tage næsten en uge at finde ud af at man ikke har vare på lager hvis den burde være afsendt indenfor 2 dage for at kunne leveres på max 3 dage.
Tæller så heller ikke op at der ikke er et telefonnummer man kan henvende sig
Fremragende service
Fremragende service, fik mit produkt 1 dag før lovet tid. Fik den leveret personlig fra ejer.
Godt produkt til prisen
Fin service
Fin service, varen blev ikke send ved en fejl, men skrev en mail da jeg undrede mig over at der ikke var kommet en ny status, fik hurtigt svar, at der var sket en fejl, og varen blev send næste hverdag, lidt forsinket ankommet, med dejligt med hurtigt feedback.
Billigst og god service.
Billigst og god service.
Kan klart anbefale at bruge Danvivo :)
Super god behandling og den personlige…
Super god behandling og den personlige betjening hele vejen igennem var helt i top 😀
Leverede mit produkt personligt til…
Leverede mit produkt personligt til mig, da jeg ellers ikke kunne nå at få det med på ferie 😊👏
Det billigste tilbud
Det billigste tilbud, jeg fandt på nettet. Så blev lidt urolig, men helt uden grund. Hurtig levering og perfekt stand. Tak danvivo
Mega glad for min nye powerbank
Mega glad for min nye powerbank! Hurtig levering:D
Topdollar
Super service og hurtig levering, mere kan man vist ikke forvente.
Kan klart anbefales
kundeservice i højklasse!
Jeg havde bestilt en highend powerbank, og efter 3 dage, stod der på mit GLS-T&T-nr at pakken endnu ikke var blevet leveret hos dem. Dette undrede jeg mig over og kontaktede Danvivo. Næste dag fik jeg et svar, og det blev forklaret at de ved en fejl havde sent pakken med postnord i stedet for GLS. Jeg fik et nyt T&T-nr med det samme og blev kompenseret med 100 kr refundering af powerbanken.
Klasse kundeservice.
God service og kompetent rådgivning👍
Produktet levering og rådgivning var helt i top👍👍👍👍👍
Super service og fornuftige priser
Super service og fornuftige priser, varen bliver leveret som aftalt,
kan varmt anbefales her fra.
Mvh Steen Aadal.
Rip top
Kan klart anbefales alt er fået lige efter bogen.
Kan varmt anbefales.
Sublim behandling
Sublim behandling
Levering til tiden, god kundeservice og dejlig oplevelse
Kan varmt anbefales
Super service, alt spillede max, kan varmt anbefale dem