Dantaxi Anmeldelser

4.410

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 261 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder oplever meget ofte, at de bestilte taxaer slet ikke dukker op, hvilket ødelægger vigtige planer og rejser. Derudover er det ekstremt vanskeligt at komme igennem til kundeservice via telefonen for at få opklaret problemerne. Mange fortæller om lang ventetid, forsinkede vogne og manglende information om ændringer i kørslen. Nogle anmeldere var glade for venlige og smilende chauffører, som hjalp med bagagen og kørte sikkert frem. Andre peger på, at de modtog en god og hurtig hjælp, når de endelig fik fat i de rigtige medarbejdere. Disse personer fremhæver en positiv oplevelse med præcise afhentninger og en behagelig tur.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af service, idet forbrugere ofte oplever, at forudbestilte taxaer... Se mere

Order

Forbrugere finder order tvetydig med blandede oplevelser af bestillingsprocessen. Mange kunder forudbestiller... Se mere

Staff

Kunder deler negative meninger om personale og chauffører, idet forbrugere ofte oplever uprofessionel og... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med delivery service, idet forbrugere oplever stor utilfredshed med... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver negative interaktioner med contact og oplever generelt stor frustration over telefon- og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde forudbestilt en vogn til natten til søndag ifbm med et arrangement. klokken oo:40, hvor de reserverede vogn skulle komme aflyste de blot turen. Det efterlod fire mennesker i et skovområde, v... Se mere

Onsdag morgen kl 08:00 bestiller en taxa fra Fredericia havn til banegården. 1 time senere står vi der stadig. Taxa chaufføren gad ikke engang åbne bagtil eller hjælpe baggagen ind i bilen. Det er dæl... Se mere

Taxien jeg bestilte via Dantaxis ai-telefonbestilling kom ikke. Jeg bestilte straks en ny taxi hos Dantaxi 5 minutter efter, den skulle være kommet, men taxi nr. 2 kom heller ikke. Ergo nåede vi ikke... Se mere

Skulle bruge en taxi for 8 personer til Stjær Forsamlingshus, snakkede med unknown medarbejder. ingen 8 persons taxi ledig men vi aftaler han sender 2 stk alm. til om 20 min. ringer igen efter 40 mi... Se mere

1. Taxibureau
  2. Handicaptransport
  3. Minibus-taxifirma
  4. Taxaholdeplads
  5. Transportservice

BESTIL TAXA For taxa i det meste af Danmark: RING 48 48 48 48 eller hent vores taxa-app . OM OS •På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 640 på el) tilsluttet Dantaxi. •Dantaxi-appen kan hentes der, hvor man normalt henter mobilapps.

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.410)

264 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Aldrig igen

Ringede efter en taxi. Besværligt. Men fik fat i et menneske og sagde jeg havde en lille hund som skulle med. Det var ok. 15 min senere ringede chaufføren og sagde han ikke ville køre mig med en hund. Jeg vil bestræbe mig på aldrig at bruge Dantaxi igen.

22. februar 2026

Dantaxi I Guldborgsund har ikke noget overblik!

Dantaxi I Guldborgsund, har lige glemt at hente min kræftsyge far, der skulle til en meget stor undersøgelse på hospitalet. Man ringer ikke og aflyser, men lader to syge ældre mennesker stå ude i kulden og vente på en bil, der aldrig dukker op. Det er under al kritik, og i særdeleshed fordi den er bestilt dagen i forvejen og min mor forklarede at, det var vigtigt at de nåede frem i tide, samt hvorfor. Jeg kan ikke anbefale et selskab, der har så lidt styr på tingene, det er jo nærmest pinligt, at man ikke ved hvad man selv aftaler. Jeg kan i stedet anbefale jer at bruge flekstraffik.
Skam jer!! I er ikke engang til at få fat i over telefonen.

17. februar 2026

Chaufføren orkede ikke at komme frem…

Bestilte en tur igennem appen flere dage i forvejen da det var tidligt om morgen. 10 min før opsamling fik jeg besked på at bilen var på vej. Kort tid efter, blev turen omdirigeret og så annulleret og anmærket som “no-show”. Det var tydeligt at se at bilen ikke engang var tæt på adressen. Ingen kontakt fra chaufføren eller andet.

Utrolig dårlig

Helt uhør dårlig sevice- bestilte og ventede i 40 min. Ringede for at høre hvor de blev af.... "åh ok vi er lidt langt væk og var ikke sikre på at vi skulle komm"- var beskeden. Det er måske bedre at finde et andet selvskab var beskeden 3 gang.. 🤥🤥🤥

17. februar 2026

Dybt uprofessionelt og upålidelig...

Dybt uprofessionelt og upålidelig...
Jeg kan på ingen måde anbefale dette taxaselskab!!!

Jeg har gentagne gange oplevet, at forudbestilte taxaer ikke er mødt op til aftalt tidspunkt. Der har ikke været nogen rettidig information, ingen opfølgning og intet ansvar taget for situationen.
Som kunde står man tilbage uden transport og må selv finde en løsning i sidste øjeblik, hvilket ikke altid er muligt.
Når man bestiller en taxa, forventer man at aftalen overholdes. Den forventning er ikke blevet indfriet, hvilket er helt latterligt når det er en grundlæggende forudsætning for at drive transportvirksomhed.

Hvis du har brug for pålidelig transport, bør du overveje at kontakte venner/famile eller lokale søde sjæle 🖤

12. februar 2026

Farvel Dantaxi

Bestilte en taxi til at hente mig kort efter midnat på Vordingborg Banegård flere timer før tid. Blev accepteret, men to minutter før ankomst, gik jeg besked om at Dantaxi havde travlt og ikke kunne komme alligevel? Så stod man der på en forladt station. Amatører.

11. februar 2026

Rystende ringe

Ekstremt ringe
Bestilte en vogn kl. 15.12
Appen sagde 6 minutter, derefter gik tiden med “er fremme om 1 minut” indtil 15:40 , hvor jeg aflyste turen og bestilte en 3x35. Den var der 2 minutter senere. Dette er min absolut sidste bestilling hos Dantaxi

9. februar 2026

Dantaxi snyder sine kunder

Skulle kl 23 fra Aalborg lufthavn til Aalborg sygehus. Dantaxi kom hurtigt, da jeg satte mig ind i vognen, havde chaufføren en anden passager, som angiveligt betalte via Uber -Samtidigt Gotham fuld taxameter pris fra mig. Jeg gjorde flere gange opmærksom på at ha tog dobbelt takst-men han insistererede på at det er fuldt lovligt
Det er helt urimeligt og Dantaxi snyder sine kunder på denne måde

8. februar 2026

Ville ønske jeg kunne give 0…

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner!!!! Vi var 5 unge piger som havde bestilt to taxaer, vi blev lovet at de ville være der inden for 15 min! Der da er gået 20 min, ringer vi dem op, og en flabet mand siger “vi har ingen taxaer i nærheden” han er ikke hjælpsom eller flink i telefonen mod os. Bestemt ikke en god oplevelse og bestemt heler ikke okay!

Aldrig tag Dantaxi!!!!

Fire piger og jeg ringede til Dantaxi og bedte om to taxaer. Hun sagde at de ville være på Ringe station 15 min efter vi havde ringet. Da der var gået 15 min var taxerne ikke ankommet, og vi ringede igen. Da vi ringede, sagde en anden fra Dantaxi at der ikke var nogle taxaer i nærheden af os😡 ALDRIG TAG DANTAXI

6. februar 2026

Red jer selv. Find et andet firma🙏

Vi blev lovede to taxaer som vil ankomme om et kvarter, da det kvarter var gået og ingen taxa kom, så ringede vi til dem. Hvorefter vi fik af vide de havde ingen vogne i nærheden og ikke havde mulighed for at kører os. Vil til hver en tid heller gå ind at forsøge at få en taxa med dantaxi.

7. februar 2026

De kan ikke administrere at man bestiller en tur

Bestilte en taxa hos Dantaxi til et bestemt tidspunkt, men chaufføren valgte så at samle en anden op. Det fungerer simpelthen bare ikke, hvor svært kan det være?? Brug et andet selskab, hvis du skal være sikker på at komme frem til tiden.

Super god service

Jeg er netop sat af på Hjørring station af den sødeste chauffør. Dejligt humør og virkelig en skøn start på dagen, tak for det 🤗 Og han kom præcis til tiden, trods snevejret.

*5 stjerner til Dantaxi

*5 stjerner til Dantaxi – exceptionel service i går!**

I går brugte jeg Dantaxi for første gang, og jeg blev positivt overrasket over den helt utrolige service, jeg oplevede.

Min chauffør var fra starten super venlig og behagelig. Da jeg nåede frem til mit hotel (Vilcon Hotel), opdagede jeg desværre, at jeg havde mistet min pung – formentlig mellem 7-Eleven og taxaen.

Chaufføren tilbød straks at køre tilbage til 7-Eleven og spørge, om de havde fundet den. Desværre var den ikke der, men inden han overhovedet nåede at fortælle mig det, blev jeg kontaktet af en anden Dantaxi-chauffør, Kim fra vogn 7950. Han havde fundet min pung på pladsen foran 7-Eleven og tilbød venligt at køre den ud til mit hotel samme aften.

Det er service i absolut topklasse – begge chauffører fortjener de varmeste roser! Tusind tak for jeres hjælp og ærlighed. Jeg vil klart vælge (og anbefale) Dantaxi igen.

Kæmpe tak til især de to chauffører!
Theis Hjelmsted

Du kan selvfølgelig justere lidt, hvis du vil gøre den kortere eller længere. Hvis du skriver den på Trustpilot eller Google, så husk at tilføje datoen (f.eks. 4. februar 2026) og eventuelt nævne byen, hvis det er relevant. Held og lykke – fortjent ros! 😊

4. februar 2026

Taxa kommer ca.. 50 minutter for sent, til at kører os til vigtigtv dyrelæge

Havde tid kl 8. hos dyrlægen,til syg kat der skulle opereres .
Bestilte taxatil kl 7.50 dagen i forvejen med personlig telefon kontakt hos Dantaxa .

Taxa kommer 50 minutter for sent !
Ikke nogen besked om forsinkelse overhovedet.

Forsøger at ringe og komme igennem til Dantaxa ,men der er kø og sørme om der også gik ca 1 time før jeg fik kontakt gennem telefon køen.
De meddelte , at en taxa var på vej.
Så elendigkundeservice.
Kan kun tilslutte mig de meget ringe anmeldelser her er.

2. februar 2026