Olivia overraskede os virkelig positivt. Virkelig en smuk, sød og eksklusiv stripper, men alle pengene værd! Meget professionel. Hende booker vi gerne igen.

Hailey var en fantastisk oplevelse! Hun levede sig ind i sit publikum, var utrolig menneskelig og utrolig behagelig. Hayle er den KLART bedste eksotiske danser vi nogensinde har haft ude - o... Se mere

Vi bestilte en mandestripper med ønske om han skulle stille hurtigst muligt. I løbet af meget kort tid, modtog jeg svar fra Sabine fra Dansk Showservice, og halvanden time senere kom Liam og lever... Se mere

JACKIE er ren verdensklasse🔥 Hun gav det fedeste show, smidighed og virkelig underholdende💯 Det var magisk! Vi havde en fest alle gutterne især da hun var rigtig naughty med pisken😂 hendes kro... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Strip og frække strippere til alle slags arrangementer. Vi har Danmarks største landsdækkende udvalg af strip og strippere. Vi booker både strippere til private og erhverv. F.eks. stripshow til polterabend, diskoteker, bodegaer, fødselsdag osv.

4,7

Super frækt show af Olivia

19. december 2025

JACKIE er ren verdensklasse🔥

JACKIE er ren verdensklasse🔥
Hun gav det fedeste show, smidighed og virkelig underholdende💯
Det var magisk!
Vi havde en fest alle gutterne især da hun var rigtig naughty med pisken😂 hendes krop wauh👌
Vil anbefale hende all day!

16. maj 2025

Vi havde fornøjelsen af Jackie

Vi havde fornøjelsen af Jackie til vores polterabend. Det var et virkelig fedt show og over al forventning! Hun kunne nogle vilde moves. Jackie var rigtig sød og imødekommende hele vejen igennem.
Og så er hun i øvrigt super flot:)

25. oktober 2024

Double show til fødselsdag

Jeg kontakter Dansk Showservice. Og før man fik vendt sig om, havde man booket et double show. Enigheden mellem hvad man søgte og hvad tidspunkt det skulle være, gik så lyn stærkt.

Der var blevet bestilt double show til en 60 års fødselsdag.
Daisy og Liam gik på forskudt af hinanden, og er du svimmer de fik tændt op i gæsterne!
Super flotte og veludviklet shows de hver i sær gav! 👍
Flere kom hen efterfølgende og sagde sætninger som “Det var virkelig elegant”, “Dejligt det ikke var beskidt strip”, “Er du gal hun så godt ud”, “Han var altså en lækkerbisken” & “Efter sådan et par shows, må vi vidst hellere op på hotel værelset, for det fik da tændt op i futterne”.

Jeg ville klart anbefale Dansk Showservice!
Så mange tak for en virkelig god helheds oplevelse!

21. september 2024

Super shows

Vi havde booket Malina og Troy. De leverede på skift et fantastisk show. Troy sørgede for at alle damer der ønskede det blev en del af showet. Super service og søde strippere. Det er ikke sidste gang Råby Forsamlingshus og Aktivitetsforeningen benytter dansk show service.

17. maj 2024