SkyStrip & Event Anmeldelser 69

4,8

Fantastiske piger som virklig ramte gæsterne med den helt rigtige stemning🥳 glæder mig til næste uge hvor der er damefrukost og jeg for besøg af en af de mandlige eventfolk🥳 Maja og Valentina er... Se mere

Virkelig en konge oplevelse med det firma. Vi bestilte Simona til strip på vores bodega. Hun var skide god og virkelig god over for vores gæster. Helt klart et sted vi vil booke igen.

Stripper til julefrokost Bestemt ikke sidste gang vi booker en stripper ved Sky Strip & Event. Alt gik som planlagt og begejstringen blandt svendene var helt sikker stor ved aftenens pikante overra... Se mere

Michaela kom og dansede og serverede for os I Birkerød 29/11. Vi opholdte os på den lokale kro, hvor vi afholdte vores herre julefrokost. Vi aftalte at vi skulle have noget underholdning forbi, og he... Se mere

1. Eventbureau

Velkommen til Danmarks bedste strip bureau. Hos SkyStrip finder du Danmarks frækkeste stripper og de dejligste eventpiger til alle typer af events. Vi sørger for professionel underholdning til dit event – pifter din fest op med fræk strip, nøgen servering og dejlige eventpiger

4,8

Konge oplevelse

13. marts 2026

Valentine s party

Hej,
Det var en virkelig god samtale på telefonen, og samarbejdet gik rigtig godt. Vi fandt en, der passer perfekt til vores team.
Daisy var virkelig dygtig 🔥 Hun gav den fuld gas, kom til tiden og leverede en fantastisk indsats.
Jeg vil helt klart anbefale at booke hende til jeres show – og vi ville uden tvivl booke hende igen og igen 🔥🔥🔥

14. februar 2026

Vi har haft besøg af Christel og det…

Vi har haft besøg af Christel og det var simpelthen en oplevelse uden lige! Super professionel og fuldstændig fantastisk kvinde, god til at læse og vurdere selskabet!!! Kæmpe tak for jer. Super nemt at booke og virkelig god service!!! Kan VIRKELIG anbefales!!! Do it!! Mvh Mille

26. juli 2025

Mercedes fik jeg til at komme på mega…

Mercedes fik jeg til at komme på mega kort varsel hun var mega spontan og så nem at snak med og hun gjorde alt til 10/10 og ekstra til vi alle altså 35+ har intet dårligt at sige alt i alt mega fedt show du er elsket herfra vil sige Til alle hvis i mangler en stripper så ring til mercedes

8. juli 2025

Chloe har været til vores polterabend i…

Chloe har været til vores polterabend i Nykøbing F . Hun er simpelthen for fantastisk. En vidunderligt krop som 5 fyre med børn kun kan drømme om, vi siger tak for en fantastisk show og tak for at kunne nyde denne fantastiske stripper.

Prøvede at putte 100 stjerner, kunne man åbenbart ikke 😉🎉❤️

Alle de bedste anbefalinger for at bestille CHLOÉ!!!

13. juni 2025

Smukke Olivia

Olivia er en super skøn og dejlig pige. Vildt god oplevelse. Hun er en vildt god danser med en god udstråling og vildt flot krop. Men det bedste er hendes søde personlighed, som ikke er til at stå for!
Vi var mere end tilfredse

10. maj 2025

Jeg vil lige smide en anmeldelse på det…

Jeg vil lige smide en anmeldelse på det lækreste stripshow vi fik igår d.18/1-25 wauuuw det var en stripper der vidste hvordan hun fik publikum med og virkelig lavede et show der var anderledes
Jeg kan ikke anbefale Justina nok, det er IKKE sidste gang vi bestiller et show med hende! Frækt, ligepå og sexet, ligesom det skal være!

18. januar 2025

Jeg kontakter sky Strip og Event og…

Jeg kontakter sky Strip og Event og Beder om det vildeste show de kan tilbyde de sender justina som ellers ikke var vores foretrukne valg men Hun gjorde det sindsygt godt
Vi fortryder ikke et sekund !
God og hurtig service vi er tilfredse ku jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det

18. januar 2025

Olivia var over alle forventninger

Vi valgte Olivia, fordi hun er vildt smuk! Vi blev meget positivt overrasket over hendes virkelig smukke og frække show! Hun er virkelig en lækker og helt perfekt stripper! Tak for god service både fra Olivias side og sky strip leverede hurtig og god service!😍

4. januar 2025