Dansk Hus & Have Service ApS Anmeldelser

4,6

Hækklipning bestilt via Webside. Nemt hvor man får prisen før endelig bestillin. Alt fungerede som aftal til min fulde tilfredshed.

Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse. Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Ban... Se mere

Flytterengøringen var nem bestilt via nettet og blev fulgt op af et opkald fra Dansk Hus og Have Service, hvor de sidste deltaljer blev aftalt. De kom til den aftalte tid og udførte et fantastis... Se mere

Alle drømme blev opfyldt. Bestilte tilbud på et stort haveprojekt ud fra en amatørtegning - Torben og hans team udførte et fejlfrit og fantastisk stykke arbejde og jeg står nu med den smukkeste ter... Se mere

1. Anlægsgartner
  2. Butik med udstyr til haveanlæg
  3. Hegnsbutik
  4. Leverandør af støttemure
  5. Terrassebygger
  6. Træbeskærer

Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer. Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Yderst omhyggeligt og kompetent arbejde.

Da jeg af helbredsmæssige grunde ikke var i stand til selv at klippe mine hække, var det med stor tilfredshed at få det udført gennem Dansk Hus & Have. Alt fungerede perfekt. Det blev udført af Aivars Matrinsons, som udover at være meget omhyggelig og kompetent også var særdeles sympatisk.

5. september 2018

Vi bestilte flytterengøring

Vi bestilte flytterengøring, og vi er fuldt ud tilfredse. Fair pris og meget grundigt arbejde - vi fik ros fra udlejeren!

28. august 2018

Hej Aron

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at du har brugt tiden på det.

Ros er altid godt ;)

Købt med 1 års gennemgang

Købt med 1 års gennemgang, men et år efter er de ikke til at komme i kontakt med. Da der skulle afgives tilbud svaret de indenfor 30 min, men nu til genenmgang tager de ikke telefonen eller svare på mails. Meget utroværdigt og lader ikke til at de vil stå ved deres arbejde!!

28. august 2018

Flot udført arbejde

Flot udført arbejde, og god information hele vejen igennem

8. august 2018

Hej Henrik

Mange tak for den fine anmeldelse.

udmærket

Udmærket service og veludført arbejde. Dog ankom han alt for tidligt i forhold til det aftalte tidspunkt.

7. august 2018

Hej Karin

Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at du har brugt tiden på at anmelde os.

Superflot arbejde af Aivars

Superflot arbejde af Aivars - har fået en rigtig flot bøgehæk nu
Mange tak - bruger jer helt sikkert igen
Og den service jeg modtog på chat / telefon fra Dansk Hus og Have Service var helt perfekt - de hjalp mig nemt igennem det hele :-)
VH S. Jensen

6. august 2018

Hej Susie

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det sætter vi pris på.

Og tak for ros til vores kontor også, det er videreleveret. :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds. med det arbejde, der blev udført. Jeg vil benytte firmaet igen.

1. august 2018

Hej Inge

Tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter pris på at du har brugt tiden på det.

Meget tilfreds!

Meget fin flytterengøring.

30. juli 2018

Hej...

UACCEPTABLET RESULTAT, VÆLG IKKE DETTE FIRMA

Denne anmeldelse om Dansk Hus & Have Service ApS er delt med jer så vi ikke risikerer at vores danske medborger oplever samme behandling som vi har fået. Vi er virkelig skuffet og kede af at vi har brugt penge og ikke fået det vi har betalt for. Hvis der er nogen der ønsker at se billeder af vores have, er i velkommen til at kontakte os.

Vi har fået lagt rullegræs, som er blevet lagt på jord der ikke er plan, dvs. vores græsplæne er ikke i samme højder. Der er dermed hellere ikke fjernet sten fra jorden inden græsset er blevet lagt.
Resultatet er ikke blevet pænt, rullegræsset er tørret ud flere steder selvom vi har vandet græsset som sindssyg. Vi har efterfølgende kontaktet firmaet med de har ikke været villig til at hjælpe os.

Vi har både sendt videoer og billeder til dem, alt vi har fået tilbage er sure mails samt rykkere for den sidste del af regningen.
Vi er rigtig skuffet og havde set frem til at bruge vores græsplæne hen over sommeren. Vi vil ikke anbefale dette firma og er sikker på at i sagtens kan finde bedre. Firmaet har ikke levet op til det de har lovet.

24. juli 2018

Kære Shah

Det er rigtig trist at en del af jeres rullegræs er gået ud, men der er desværre fortsat ingen tvivl om, at det skyldes utilstrækkelig vanding og ikke forhold forårsaget af vores arbejde.

Græsset var smukt grønt da det blev lagt og der blev nøje instrueret i vigtigheden af vanding, både fra holdet der lagde græsset, men også fra kontorets side. Især i denne uventede varme sommer er det nødvendigt at vande ekstra meget.

Det er tydeligt at græsset er gået ud grundet tørke, rullerne er krympet flere cm, ligesom vi fra naboer har fået oplyst, at der ikke er blevet vandet tilstrækkeligt.

Vi forstår godt at I er ærgerlige, men vi kan desværre ikke efterfølgende tage ansvar for manglende pasning eller vedligehold af de produkter vi leverer.

Det er nu 1,5 måned siden at græsset blev lagt, men regningen er stadig ikke betalt, og det er ikke rimeligt, idet vi har udført arbejdet og leveret materialerne som aftalt. Vi vil naturligvis gerne være behjælpelige med en løsning, så I kan få en smuk plæne, men vi er nødt til først at have betaling for det arbejde der er udført.

Venlige hilsner

Som tidligere

Som tidligere - perfekt hækkeklipning

20. juli 2018

Hej John

Tilbagevendende kunder er jo ros til vores folk.:)

Dansk Hus & Have Service

I den lidt dyre ende for en…

I den lidt dyre ende for en hækklipning.
Jeg valgte denne løsning, da det var forholdsvis nemt at bestille online.
Der var ikke 100% samlet haveaffald, men dog acceptabelt.
Jeg overvejer at finde et billigere alternativ næste gang.

19. juli 2018

Hej Inge.

Tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter pris på at du bruger tid på det. :)

Fjerne stub fra æbletræ

Vi skulle have fjernet en stub fra et æbletræ. Det blev gjort et par dage efter bestilling, så tak for meget hurtig og effektiv service. Vil bestemt bruge Dansk Hus & Have Service igen en anden gang.

19. juli 2018

Hej Pernille

Vi er glade for at du har brugt din tid på det.

Glæder os naturligvis til flere bestillinger ;)

Dansk Hus & Have Service

Alt var som det skulle være.

Hej Søren

Perfekt udført hækkeklipning

Perfekt udført hækkeklipning - på alle parametre i top !!

Hej Søren.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

En flytterengøring

En flytterengøring, kategori 2.
Røg lige igennem synet og jeg er særdeles tilfreds med resultatet.
Det er lidt dyrere end andre tilbud, men absolut pengene værd.
Jeg kan kun anbefale dette firma.

Hej

Tak for den fine tilbagemelding, og den fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Alt kørte på skinner

Alt kørte på skinner, og arbejdet blev udført tilfredsstillende

28. juni 2018

Hej Marianne

Det betyder meget for os at du har brugt din tid på det.

En god oplevelse

24. juni 2018

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.