Hækklipning bestilt via Webside. Nemt hvor man får prisen før endelig bestillin. Alt fungerede som aftal til min fulde tilfredshed.
Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse. Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Ban... Se mere
Flytterengøringen var nem bestilt via nettet og blev fulgt op af et opkald fra Dansk Hus og Have Service, hvor de sidste deltaljer blev aftalt. De kom til den aftalte tid og udførte et fantastis... Se mere
Alle drømme blev opfyldt. Bestilte tilbud på et stort haveprojekt ud fra en amatørtegning - Torben og hans team udførte et fejlfrit og fantastisk stykke arbejde og jeg står nu med den smukkeste ter... Se mere
- Anlægsgartner
- Butik med udstyr til haveanlæg
- Hegnsbutik
- Leverandør af støttemure
- Terrassebygger
- Træbeskærer
Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer. Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.
Skrejrupvej 29B, 8410, Rønde, Danmark
- 71969050
- mail@danskhusoghaveservice.dk
- www.danskhusoghaveservice.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Yderst omhyggeligt og kompetent arbejde.
Da jeg af helbredsmæssige grunde ikke var i stand til selv at klippe mine hække, var det med stor tilfredshed at få det udført gennem Dansk Hus & Have. Alt fungerede perfekt. Det blev udført af Aivars Matrinsons, som udover at være meget omhyggelig og kompetent også var særdeles sympatisk.
Vi bestilte flytterengøring
Vi bestilte flytterengøring, og vi er fuldt ud tilfredse. Fair pris og meget grundigt arbejde - vi fik ros fra udlejeren!

Købt med 1 års gennemgang
Købt med 1 års gennemgang, men et år efter er de ikke til at komme i kontakt med. Da der skulle afgives tilbud svaret de indenfor 30 min, men nu til genenmgang tager de ikke telefonen eller svare på mails. Meget utroværdigt og lader ikke til at de vil stå ved deres arbejde!!
Flot udført arbejde
Flot udført arbejde, og god information hele vejen igennem

udmærket
Udmærket service og veludført arbejde. Dog ankom han alt for tidligt i forhold til det aftalte tidspunkt.

Superflot arbejde af Aivars
Superflot arbejde af Aivars - har fået en rigtig flot bøgehæk nu
Mange tak - bruger jer helt sikkert igen
Og den service jeg modtog på chat / telefon fra Dansk Hus og Have Service var helt perfekt - de hjalp mig nemt igennem det hele :-)
VH S. Jensen

Meget tilfreds
Meget tilfreds. med det arbejde, der blev udført. Jeg vil benytte firmaet igen.

Besvarelse fra Dansk Hus & Have Service ApS
Rigtig fin klipning af hæk udført af en…
Rigtig fin klipning af hæk udført af en af deres underleverandører.

UACCEPTABLET RESULTAT, VÆLG IKKE DETTE FIRMA
Denne anmeldelse om Dansk Hus & Have Service ApS er delt med jer så vi ikke risikerer at vores danske medborger oplever samme behandling som vi har fået. Vi er virkelig skuffet og kede af at vi har brugt penge og ikke fået det vi har betalt for. Hvis der er nogen der ønsker at se billeder af vores have, er i velkommen til at kontakte os.
Vi har fået lagt rullegræs, som er blevet lagt på jord der ikke er plan, dvs. vores græsplæne er ikke i samme højder. Der er dermed hellere ikke fjernet sten fra jorden inden græsset er blevet lagt.
Resultatet er ikke blevet pænt, rullegræsset er tørret ud flere steder selvom vi har vandet græsset som sindssyg. Vi har efterfølgende kontaktet firmaet med de har ikke været villig til at hjælpe os.
Vi har både sendt videoer og billeder til dem, alt vi har fået tilbage er sure mails samt rykkere for den sidste del af regningen.
Vi er rigtig skuffet og havde set frem til at bruge vores græsplæne hen over sommeren. Vi vil ikke anbefale dette firma og er sikker på at i sagtens kan finde bedre. Firmaet har ikke levet op til det de har lovet.

Besvarelse fra Dansk Hus & Have Service ApS
I den lidt dyre ende for en…
I den lidt dyre ende for en hækklipning.
Jeg valgte denne løsning, da det var forholdsvis nemt at bestille online.
Der var ikke 100% samlet haveaffald, men dog acceptabelt.
Jeg overvejer at finde et billigere alternativ næste gang.

Fjerne stub fra æbletræ
Vi skulle have fjernet en stub fra et æbletræ. Det blev gjort et par dage efter bestilling, så tak for meget hurtig og effektiv service. Vil bestemt bruge Dansk Hus & Have Service igen en anden gang.

Besvarelse fra Dansk Hus & Have Service ApS
Arbejde udført efter aftale.

Besvarelse fra Dansk Hus & Have Service ApS
Alt var som det skulle være.

Perfekt udført hækkeklipning
Perfekt udført hækkeklipning - på alle parametre i top !!

En flytterengøring
En flytterengøring, kategori 2.
Røg lige igennem synet og jeg er særdeles tilfreds med resultatet.
Det er lidt dyrere end andre tilbud, men absolut pengene værd.
Jeg kan kun anbefale dette firma.

Alt kørte på skinner
Alt kørte på skinner, og arbejdet blev udført tilfredsstillende