Hækklipning bestilt via Webside. Nemt hvor man får prisen før endelig bestillin. Alt fungerede som aftal til min fulde tilfredshed.
Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse. Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Ban... Se mere
Flytterengøringen var nem bestilt via nettet og blev fulgt op af et opkald fra Dansk Hus og Have Service, hvor de sidste deltaljer blev aftalt. De kom til den aftalte tid og udførte et fantastis... Se mere
Alle drømme blev opfyldt. Bestilte tilbud på et stort haveprojekt ud fra en amatørtegning - Torben og hans team udførte et fejlfrit og fantastisk stykke arbejde og jeg står nu med den smukkeste ter... Se mere
- Anlægsgartner
- Butik med udstyr til haveanlæg
- Hegnsbutik
- Leverandør af støttemure
- Terrassebygger
- Træbeskærer
Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer. Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.
Skrejrupvej 29B, 8410, Rønde, Danmark
- 71969050
- mail@danskhusoghaveservice.dk
- www.danskhusoghaveservice.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Professionelt og trygt
Professionel håndtering af såvel tilbudsgivning, som planlægning og udførelse. Alle aftaler blev overholdt til tiden og enhver kommunikation med Hus & Have var hurtig, effektiv og super serviceorienteret. Vi følte os trygge igennem hele forløbet. Og prisen var ovenikøbet konkurrencedygtig!
Kan varmt anbefales!
Anlæg af have ved nybyggeri
I forbindelse med nybyggeri fik vi anlagt have og lagt fliser hvilket vi har været meget tilfredse med. God kvalitet til rimelige priser.
Hurtig, præcis og godt
Hurtig, imødekommende, præcis og god betjening
Vi fik lavet indkørsel' terrasse og…
Vi fik lavet indkørsel' terrasse og have.
Vi er tilfredse med det der er lavet.
Vi vil klare anbefaler til andre.
Professionel virksomhed
Både købs-, tilbuds- eller anlægsfasen forløb meget professionelt. Vi fik anlagt have, belægning, støttemur og træterasse ved vores nybyggede hus. Der blev svaret prompte på vores spørgsmål og opgaverne blev udført perfekt. Vi kan kun anbefale Dansk Hus & Have Service.
Vi fik lavet indkørsel og terrasse i…
Vi fik lavet indkørsel og terrasse i forbindelse med nybyg. Dansk Hus & Have Service var hurtige til at svare tilbage, besigtige grunden og give et tilbud. Vi fik rigtigt gode input blandt andet til udligning af niveau forskelle, afløb mv. Der var noget ventetid inden opgaven kunne passes ind, men vi er super glade for resultatet.
5-stjernet oplevelse - kvalitet og prisbevidst
Vi har fået en 5-stjernet oplevelse af Dansk Hus og Haveservice hele vejen igennem tilbuds-, købs- og anlægsfasen i forbindelse med at vi fik anlagt en stor og en mindre terrasse af hårdt træ. De var gode til at lave de ønskede finjusteringer. Derudover kendte vi til den faste pris på forhånd, som gav tryghed. Det færdige arbejde står stadig flot og så er de yderst konkurrencedygtige. 5 stjerner og kan varmt anbefales 😊 !
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. For det første benytter de sig af underleverandører. Det kan derfor formentlig betale sig at kontrahere med underleverandørerne direkte. Herudover har vi oplevet utrolig mange fejl i forbindelse med tilbudsgivelsen, opgaveudførelsen, kvaliteten af de leverede produkter og den efterfølgende pengeopkrævning. I forbindelse med vores reklamation tillod de sig desuden at give underleverandøren som er den eneste, der leverede et reelt stykke arbejde, skylden. Meget ærgelig oplevelse.
Super service! Alting blev gennemført som aftalt selv om jeg havde målt forkert på stubstørrelse. Jeg skulle bare indbetale forskellen. Og arbejdet blev gennemført hurtigt fra bestilling.
Ikke tilfredsstillende rengøring
Første rengøring utilstrækkelig. Rengjorde selv radiatorerne. Der var ikke tørret træværk omkring vinduerne eller rengjort tilstrækkeligt i badeværelset. Ingen gulvrengøring i pulterrum.
Anden gang efter klage rengjorde man ovennævnte.
Vil ikke anbefale firmaet til andre.
utilfredsstillende behandling
Jeg er ikke interesseret i at bruge Dansk hus og haveservice igen. Dansk Hus og Haveservice opkrævede et aconto beløb fra mig inden gartnerne have udført opgaven. På ordrebekræftelsen fremgik det at opgaven kostede 540 kr i timen og at opgaven ville tage 5 mandetimer. Der ankom to gartnere som arbejdede 1,5 time (svarende til: 3 mandetimer). Jeg kontaktede dansk hus og haveservice for at få penge tilbage for de to timer som jeg var blevet opkrævet men hvor gartnerne ikke arbejdede. En medarbejder forklarede mig at deres normale praksis var fast pris og ikke timeantal og at der derfor var opstået en fejl i netop min ordre. Hun kunne dog godt se rimeligheden i at jeg fik mine penge tilbage for de to timer . Det er nu over 10 dage siden og jeg har forgæves forsøgt at kontakte Dansk hus og haveservice da jeg endnu ikke har modtaget pengene. Jeg får intet svar på mine mails og de relevante medarbejdere er i møde når jeg ringer og vender ikke tilbage til mig. Jeg er skuffet over den opførsel og føler mig virkelig snydt.
UPDATE: Dansk hus og have service har kontaktet mig efter denne anmeldelse og gjort mig opmærksom på at de fuldt ud forstår min utilfredshed. De beklager den lange svartid og forklarer hvorfor jeg har måtte vente så længe med at få pengene tilbage. De har sendt en kreditnota og jeg har modtaget pengene.
SOM SVAR TIL DANSK HUS OG HAVES SVAR TIL MIG HER PÅ SIDEN: Jeg har brug for at rette jer i tidsforløbet: Jeg henvender mig med konto og reg nr torsdag d. 28/3 efter telefonsamtale og laver min anmeldelse her efter at have henvendt mig til jer 3 gange pr mail og 2 gange på telefon d. 10/4 (13 dage senere).

Super flot arbejde
Super flot arbejde. Nu er det en fornøjelse at gå tur i haven.
Godt udført arbejde
Godt udført arbejde, høflig ung mand, men tidsfristen blev kun lige akkurat overholdt inden for 2 uger
Vil på ingen måde anbefale dette firma!
Perfekt beskæring af 4 træer
God og enkel bestillingsprocedure. God kommunikation om aftale. Fast pris og tidsforbrug.
Virkelig dygtige folk til at beskære.
Vil helt klart anbefale Dansk Hus & Have Service. Jeg vil helt klart bruge dem igen!
Havde bestilt flytterengøring men ikke…
Havde bestilt flytterengøring men ikke alle ydelser var gennemført.
Pengene blev trukket før arbejdet var udført.
Vil ikke anbefale rengøring fra dansk hus og have service.

Jane er så god
Jane som betjener telefonen ved Dansk hus og Have service er noget af det mest sevicemindede jeg har mødt. Superhyggelig dame 👍🏻