Dansk Fliserens ApS Anmeldelser

1.205

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 113 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og medarbejdernes professionalisme, idet mange roser personalets venlighed, effektivitet og hjælpsomhed. Folk sætter pris på den klare kommunikation, overholdte tidsplaner og det flotte resultat, som ofte overgår forventningerne. Det omhyggeligt udførte arbejde efterlader et positivt indtryk af virksomhedens ydelser. Dog var nogle kunder utilfredse med kvaliteten af det udførte arbejde, hvor enkelte oplevede, at behandlingen ikke virkede som forventet, eller at der stadig var alger. Nogle nævnte også problemer med overfladisk behandling, skader på træværk eller uoverensstemmelser med den aftalte service. Desuden var der tilfælde, hvor aftaler om tidspunkter eller opfølgende behandlinger ikke blev overholdt, hvilket førte til forsinkelser og frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange roser den "mega gode service" og "fantastiske service" samt den... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af staff, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, effektivitet og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle er tilfredse med resultatet, der får fliser til at... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om priser, hvor nogle finder dem fantastiske, fair og konkurrencedygtige,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde besøg af en flink og effektiv ung mand.Benjamin. Han lavede et meget flot arbejde med mine over 20 år gamle fliser. De står nu son rene og lyse og uden ukrudt mellem dem. Efter arbejde... Se mere

Efter en behandling af mit eternittag, er der stadig lidt alger på steder af taget. Dansk Fliserens har lovet mig en ekstrabehandling uden beregning. Det kalder jeg fin service..derfor anbefaler jeg g... Se mere

Vi har fået renset fliser i vores gård oven mindre terrasse i vores kolonihave. Vi greb chancen, da de kørte med 40% rabat i marts måned 2026. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, og Den service som... Se mere

1. nr. 9 af de 12 bedste virksomheder i Højtryksrensning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi renser fliser med 15 års garanti, og har Danmarks bedste service!

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.205)

Har haft en rigtig god oplevelse med…

Har haft en rigtig god oplevelse med dem. De har overholdt vores aftaler samt resultatet er blevet så mega godt.
Jeg er en meget tilfreds kunde.

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at både aftaler og resultat levede op til dine forventninger. Din tilfredshed betyder meget for os!

Mvh Dansk Fliserens Aps

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, alt fungerede som det skulle, så nu mangler vi at få tagene lavet, så det glæder vi os til.
Venlig hilsen Tove.

Hej Tove

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at alt fungerede som det skulle, og vi ser frem til at hjælpe dig med tagene, når du er klar.

Mvh Dansk Fliserens Aps

Den person, der udførte rensningen var fantastisk

Jeg synes al ting fungerede fejlfrit og venlig hjælpsomt og det gælder både tilbudsgivning, salg og
videre tilpasning og information.

Hej

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en fejlfri oplevelse fra start til slut, og at både vores team og service levede op til dine forventninger.

God betjening!

God betjening!

Hej Maria

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med betjeningen.

God kommunikation

God kommunikation , arbejdet udført som aftalt.

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at kommunikationen var god, og at arbejdet blev udført som aftalt.

Mvh Dansk Fliserens Aps

God service fra den medarbejder der…

God service fra den medarbejder der rensede fliserne og han afleverede et flot stykke arbejde og der var fint ryddet op da han gik. Efterfølgende imprægnering blev ligeledes lavet upåklageligt. Kan anbefales.

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både rensningen, oprydningen og imprægneringen. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Rens af fliser

Flot arbejde af en venlig ung mand. Manglede tidspunkt for start af arbejdet, men efter at have kontakt til firmaet, blev der løbende sendt sms, så man løbende blev orienteret om, hvornår de kom. Fik imprægneret fliserne dagen efter. Flot

Hej Inger

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet og den venlige service. Vi beklager, at tidspunktet for start ikke blev kommunikeret klart, men vi er glade for, at opfølgning via SMS kunne holde dig orienteret.

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed
Hurtig tilbudsgivning, overholdelse af tidsplan og et fint resultat

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er fuldt tilfreds med både tilbudsgivning, tidsplan og resultat.

Mvh Dansk Fliserens Aps

Jeg fik mulighed for at hjælpe et ældre…

Jeg fik mulighed for at hjælpe et ældre ægtepar grundet fantastisk tilbud fra Dansk Fliserens. Opgaven var rens af en indkørsel, og det er i dag sket til alles fulde tilfredshed. Tusind tak til Dansk Fliserens.

25. juli 2025

Hej Anette

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne hjælpe det ældre ægtepar, og at rensningen af indkørslen blev udført til alles tilfredshed. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og ser frem til at kunne hjælpe igen i fremtiden.

Mvh Dansk Fliserens Aps

Hurtig udførelse og flot arbejde

Hurtig udførelse og flot arbejde. Søde ansatte. Kan anbefales. *****

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både udførelsen, arbejdet og vores ansatte. Din anbefaling betyder meget for os!

Fint arbejde

Fint arbejde, god kommunikation, overholdt aftalte tider.

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet, kommunikationen og at vi overholdt de aftalte tider.

Mvh Dansk Fliserens Aps

1000 1000 tak for jeres besøg.

1000 1000 tak for jeres besøg.
Det har været en REN og STOR fornøjelse at have besøg af Victor i dag.
Hvor er han dygtig og hvor er han god til at rydde op efter sig!
Han har efterladt det i så fin stand, så man slet ikke kan se at han har været her!
Vi er så tilfredse og skal nok anbefale jer til alle vi kender.
Vi ser frem til at I kommer og imprægnere vores fliser og forinden har I måske sendt et tilbud om at behandle vores tag, så måske, kan vi denne dag slå 2 fluer med 1 smæk.

22. juli 2025

Hej Pia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse med Victor, og at han har efterladt arbejdet i en så fin stand. Det betyder meget for os, at du er tilfreds, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi ser frem til at hjælpe dig igen med både imprægnering og eventuel behandling af taget!

Aldrig igen !

Hej, her er en beskrivelse af, hvad der skete med mig med denne Dansk Flisenrens. Det blev aftalt skriftligt fra kl. 8 til 22. Den unge mand kom omkring kl. 11.00
.å, jeg tror, jeg talte med medarbejderen igen om præcis, hvad der skulle gøres, og hvor vandtilslutningen var, og nu begyndte det, vandet spredte sig overalt, en del af græsplænen er væk, indkørslen til bilen knækkede en flise. keg betalte for 114 kvm, i virkeligheden blev 80 kvm fjernet med alge- og ukrudtsfjernelse, intet blev gjort.
Jeg blev så vred, da regningen kom. Det tog 4 uger.

30. maj 2025