Jeg havde besøg af en flink og effektiv ung mand.Benjamin. Han lavede et meget flot arbejde med mine over 20 år gamle fliser. De står nu son rene og lyse og uden ukrudt mellem dem. Efter arbejde... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi renser fliser med 15 års garanti, og har Danmarks bedste service!
Helge Nielsens Allé 7b, 8723, Løsning, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Vi har fået algebehandling af taget, rensning og imprægnering af fliser, samt renset tagrender. Flot professionelt arbejde, god og venlig kommunikation, og konkurrencedygtige priser 👍 Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Jeg vil gerne anbefale Fliserens, for godt udført arbejde.
Fra første telefonsamtale til færdigt arbejde, har jeg følt at det var det rigtige firma jeg kontaktede.
Det er en fornøjelse at komme hjem til sådan en indkørsel og indgang.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Top service. Lyttede til det det sagde. Gav de yderste tagsten en rigtig omgang.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Fin pris. Kom som aftalt. Flink ung menneske. Der var dog lidt alger, som han ikke kunne få af, så et flot 4-tal.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Ham der var her gjorde det godt så hvis det ellers virker på taget skulle Dansk Fliserens have 5 stjerner

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Flot arbejde. Venlige håndværker og et arbejde som blev udført til aftalt pris og tid.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Fint arbejde, flinke folk, når jeg ikke giver 5 stjerner, er det kun fordi, så vidt jeg husker, at jeg ikke fik så meget besked om tidspunkter, men det har sikkert
ikke været muligt, og det gør andre håndværkere jo heller ikke - som regel da.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
God service og behagelige medarbejdere som udførte arbejdet.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
De kommer ikke på den aftalte dag, siger at de så selv vil rydde haven, har de ikke gjort. Behandlingen virker overhovedet ikke og de behandler ikke der hvor man har aftalt. Man skal betale for 2 gange 2500,-. Første gang regnede det så den unge mand blev i bilen og kom så i kort tid ,og foretog en hurtig og overfladisk behandling, han ville behandle de steder som jeg sagde. Meget mærkeligt firma, det er det rene fup.
Hurtigt, og professionelt med flot oprydning før og efter.

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Det hele kørte helt uden problemer, meget professionelt og blevet ordnet på 2 dage.
Som ekstra service blev mine vinduer også pudset 🥳

Besvarelse fra Dansk Fliserens ApS
Godt arbejde der efterfølgende ser fint ud.