Dansk Limousine-center Anmeldelser

4,5

Vores familie var så heldige at køre med Merth i den flotte, hvide Hummer den 21/3 2026. Det er ikke sidste gang - det var en kæmpe oplevelse, og Merth var yderst serviceminded. Stor ros til ham.

Vores datter blev konfirmeret og vi havde hyret bobbel limo- den holdt så fint ved kirken da konfirmationen var overstået. Chaufføren skal have en UG med pil OP Han var ung og frisk og klar til ung... Se mere

Bestilte den lyserøde limousine i forbindelse med fejringen af min 30-års. Villy, vores chauffør, var helt igennem utrolig sød og serviceminded. Han tilbød at tage billeder, kørte en smuk route og v... Se mere

Rigtig ærgerlig oplevelse. Til mit eget bryllup kom den til tiden, men kørte derfefter mega forkert og jeg kom 24 minutter for sent til min egen vielse. En muggen chauffør og en ærgelig oplevel... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Limousine Center, limousinekørsel i eksklusive limousiner, Hummer, røde brandbiler og veteranbiler.

4,5

Fantastisk professionel - og yderst god service og oplevelse

Fantastisk og god oplevelse. Min datter og sammes 5 klasseveninder skulle holde galla på deres gymnasium og derfor på sædvanlig vis ud at køre i limousine i 3½ time. De blev afhentet som aftalt af den flotteste hvide limousine og mødt af en yderst rar, velklædt og serviceminded, professionel chauffør, der på alle måder var med til at gøre deres dag helt fantastisk lige fra først blik til turen sluttede på deres gymnasium. På trods af 6 festglade piger, der vist både sang og skrålede og meget mere, var der ingen bemærkninger overhovedet fra deres chauffør - kun et glad smil og rosende ord. Tusinde tak for god service og behandling af pigerne på deres store dag. Pigerne bad mig skrive, at de var så glade for deres rare chauffør og så var limoen jo også bare så lækker.. og prisen synes jeg personligt var ganske i orden. Tusinde TAK !

17. april 2018

Vi havde en helt fantastisk oplevelse …

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Dansk Limousine Center! Kan helt klart anbefales. :-)

24. april 2017

Hej Sofie Friis.

Tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig glade for, at du dels har haft en god oplevelse, dels vælger at give os feedback på Trustpilot.

Tak for det.

Hans/DLC

Fantastisk tur!!!!

.. Kan klart anbefales og helt sikkert 5 stjerner :-) Skal med garanti prøves igen! :-)

28. marts 2017

Besvarelse fra Dansk Limousine-center

Hej Malu. Tak for din positive feedback. Det er dejligt og høre, at du har haft en fantastisk tur. Vi vil glæde os til, at køre med dig en anden gang.

Fuldt tilfreds!!!

Super god service fra start til slut. Der er intet at sætte en finger på, virkelige søde mennesker og hele turen var bare fantastisk OG vigtigst af alt så er de til at regne med. Ihvertfald ikke sidste gang vi bruger dem til en begivenhed, hvor der skal køres limo.

12. marts 2017

Besvarelse fra Dansk Limousine-center

Hej Cecilie. Vi er super glade for at høre, du har fundet vores service helt tilfredsstillende. Vi forsøger, hver eneste dag på, at gøre hvad vi kan for, at vores kunder får den bedste service - men også en sjov og mindeværdig oplevelse.

Du skal være velkommen en anden gang - det vil glæde os til :-)

Fantastisk tur

Vi havde en super tur rundt i København hvor vi både var inde i smalle gader og helt ude ved vandet.. vores to søde chauffører Kristian og Jacob der også var med til at gøre turen sjov.
Nemt at bestille. Søde mennesker i telefonen/på deres kontor til hjælp.
Alt i alt Stor ros herfra. Hilsen Q8 Glostrup

24. februar 2017

Besvarelse fra Dansk Limousine-center

Hej Annika. Hos Dansk Limousine Center, sætter vi en stor ære i, at benytte os af chauffører i en hver aldersgruppe. Men også chauffører, som elsker at køre limousine og udvise vores kunder, den bedste service man kan tænke sig.

At det så også er således du oplever det, gør os kun rigtig glade. Vi håber, at du får mulighed for, at køre med os en anden gang.

Perfekt

Det er anden gang vi bruger Dansk Limousine service, og begge gange har det været en rigtig fin oplevelse.
Vi havde en Limo, til Bryllupskørsel 18/2-2017.
Super sød chauffør, god service i telefonen, alt "klappede", Jeg havde klart en oplevelse af at der var styr på tingene. Fik bekræftelses mail på hvad der var bestilt, og hvad vi havde aftalt.
Det var helt igennem en dejlig oplevelse, for min Datter, Svigersøn, og 3 børnebørn.

21. februar 2017

Kære Conny

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at det vi bestræber os på hver dag - AT GIVE KUNDERNE EN GOD OPLEVELSE - rent faktisk også lykkes for os.

Så tak for det og I skal være mere end velkomne en anden gang.

Med venlig hilsen.

Værre bliver det ikke

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Der bliver taget billeder af dig uden samtykke, de indrømmer ikke fejl, eller på nogen anden måde ønsker at indgå i den form af løsning. Hele princippet kører elendigt og jobbet bliver ikke udført som aftalt, eller måske endnu vigtigere, betalt. Vi var 6 tidligere gymnasieelever, der nok fik den værst tænkelige start på deres galla-fest. Gå i en stor buen udenom DLC.
Øv :(
P.s. Jeg ved det er det rigtige Limousinecenter jeg anmelder.

2. november 2016

Kære Rasmus

Vi forsøger hver gang vi kører, at gøre det bedste for vores kunder, som overhovedet muligt.

Som det fremgår her på Trustpilot og på vores Facebook side, så har vi rigtig mange tilfredse kunder - beklager, at du ikke blev en af dem denne gang.

Fantastisk oplevelse + service

En helt igennem faktisk oplevelse, men det bedste chauffør man kunne tænke sig. Han lagde vores røde løber ud for os, stillede mere end gerne op til billeder og selfies. Desuden svarede Hans hurtigt for alle vores beskeder, og var meget hjælpsomlig.
Vil hel klart anbefale dem til folk jeg kender.

2. maj 2016

Hej Caroline

Hvor er det bare fantastisk at høre, fra første hånd, at det vi bestræber os på at gøre hver dag, rent faktisk også opleves af vores kunder, som noget positivt.

Tak for din ærlighed og feedback, som naturligvis, er givet videre til de respektive implicerede medarbejdere.

Vi vil glæde os til, at køre for dig en anden gang.

Dansk Limousine Center

Super service, hurtig til at svare

Havde en rigtig god oplevelse med at bestille limousine fra dansk limousine center. Generelt svarede de hurtigt på mails, og der var styr på det :)
Selve køreturen var også i topklasse, plus vi fik en ekstra flaske (tak Kalle)
Derudover fik vi også mulighed for at ændre vores bestilling fra en dyr limousine til en billigere limousine i sidste øjeblik!
-Det er god service!!!

28. april 2016

Hej Melanie

Super tak for dine kommentarer. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en helt igennem tilfredsstillende oplevelser.

Vi vil glæde os til, at køre med dig en anden gang.

Dansk Limousine Center

Super service! Nemt lige fra bestilling til kørsel - søde både i telefonen og bag rattet.

Christian J.W

20. april 2015

Hej Christian

Tak for din feedback. Vi prøver, at gøre det nemt for vores kunder at bestille hos os og så samtidig, at vi kan give kunderne, en god køreoplevelse i vores limousiner.

Ring gerne en anden gang, når du har brug for en limousine.

Super god service

Super god service, og rigtig flinke chauffører. Det helt klart hos dem jeg bestiller en limousine, næste gang jeg skal bruge det igen :-)

23. september 2014

Hej Cherie.

Super tak for din fine feedback. Vi lever jo af tilfredse kunder, så skønt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelser.

Ja tak, kør gerne med os en anden gang.

Dårlig service

Hej
Vi brugte Dansk Limousine-center til bryllups kørsel den 24/08-13

Vi havde betalt for kørsel, plus asti, vand og sodavand, da vi skulle kører fra kirken til festen var der kun asti desværre. deres chauffør kørte lidt for frisk, så man pænt sagt fløg rund i bilen, bruden fik spilt på sin kjole.

vi klagede efterfølgende til firmaet, som lovede de ville vende tilbage da deres chef ville kigge på vores sag, men vi har intet hørt. vil ikke anbefale dette firma..

30. august 2013

Hej Danny Hansen
Som vi skrev i vores brevsvar, skulle vi have en melding tilbage fra chaufføren, før vi kunne besvare din henvendelse. Vi er selvfølgelig kede af, at I føler, I har fået en dårlig oplevelse. Chaufføren havde spurgt om I ønskede noget at drikke på turen op efter, hvor I havde svaret, "Hvis du bare har en flaske champagne, vil det være fint", hvorefter det blev serveret. At han så glemte, at spørge om I ønskede vand, er selvfølgelig ærgerligt, nu hvor I vidste det var med på turen, da vi havde skrevet Asti, vand, sodavand uden beregning på ordren. Hvis I havde bedt om vand og chaufføren ikke har hørt det, er selvfølgelig beklageligt. I sidder i samme rum, som chaufføren, hvor der er mulighed for at få kontakt til chaufføren.
Det er korrekt, der blev bremset hårdt op, da en motorcykelbetjent kørte ind foran, for at lede en kortege af lastvogne, hvor chaufføren måtte bremse for at undgå en påkørsel.
Chaufføren er en af vores faste stab, som har kørt for os i flere år, uden klager.
Vi forsøgte at ringe dig op, ind til flere gange, men uden held. Hvorefter vi skrev til dig, om at ringe os op, men fik en mail tilbage, hvor du skrev, du ikke havde mere at tale med os om. Hvorefter vi skrev tilbage, det var ærgerligt, da vi ville tilbyde en kompensation.

Vis anmeldelser på alle sprog. (56 anmeldelser)