Vores familie var så heldige at køre med Merth i den flotte, hvide Hummer den 21/3 2026. Det er ikke sidste gang - det var en kæmpe oplevelse, og Merth var yderst serviceminded. Stor ros til ham.
Vores datter blev konfirmeret og vi havde hyret bobbel limo- den holdt så fint ved kirken da konfirmationen var overstået. Chaufføren skal have en UG med pil OP Han var ung og frisk og klar til ung... Se mere
Bestilte den lyserøde limousine i forbindelse med fejringen af min 30-års. Villy, vores chauffør, var helt igennem utrolig sød og serviceminded. Han tilbød at tage billeder, kørte en smuk route og v... Se mere
Rigtig ærgerlig oplevelse. Til mit eget bryllup kom den til tiden, men kørte derfefter mega forkert og jeg kom 24 minutter for sent til min egen vielse. En muggen chauffør og en ærgelig oplevel... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dansk Limousine Center, limousinekørsel i eksklusive limousiner, Hummer, røde brandbiler og veteranbiler.
Kære Dansk Limousinecenter,
Kære Dansk Limousinecenter,
Tak for en rigtig fin oplevelse med Jer - i lørdags til bryllup i Gerlev Kirke - alt klappede bare - og det blev håndteret meget professionelt 🙂
Birgit
Min datter og hendes veninder blev kørt…
Min datter og hendes veninder blev kørt til hendes konfirmation..
De takker for en rigtig god oplevelse og en rigtig sød chauffør 👌🏽😁
Fantastisk service og oplevelse
Sikke en god oplevelse vi havde forleden til vores bryllup.
En super flot Rolls Royce og en meget galant og behagelig chauffør, som kun kan få de bedste ord med på vejen fra os!
Derudover har deres kundeservice svaret med det samme og alle aftaler er blevet overholdt :-)
Tak! 😊
Limousinen dukkede aldrig op.
Vi kan på ingen måde anbefale Dansk Limosine Center. Bilen dukkede aldrig op, hvilket totalt ødelagde dagen for vores meget skuffede konfirmand.
Smuk bil og fantastisk service
Vi bookede en Rolls Royce Silver Dawn til vores bryllup, og det var en fantastisk oplevelse!
Bilen kom i god tid og gjorde en flot entré på kirkepladsen, lige efter vores vielse. Chaufføren var flot klædt i uniform, og i øvrigt super sød og rar!
Vi fik skænket lækker champagne og nød en dejlig tur i den flotteste bil, vi nogensinde har set.
Chaufføren var fleksibel og frisk på at afvige fra den på forhånd angivede plan, og da vi blev i tvivl om vi kunne nå tilbage i tide forblev han rolig og sagde, at det var intet problem.
Vi følte, at han hyggede sig lige så meget som os, men han var også god til at aflæse os og give os
privatliv.
Al kommunikation på forhånd var også helt glidningsfrit.
Vi er så lykkelige for, at vi bookede denne bil til vores bryllup!
Helt i gennem en positiv oplevelse.
Helt i gennem en positiv oplevelse.
Det var en kvindelig chauffør, som sørgede for at få min datter (bruden) ind i bilen godt dækket af en paraply ☔, da vi var lidt uheldige med vejret og derefter mig selv. Vi kørte en lille omvej for at mindes, og derefter til kirken, hvor jeg blev fulgt ind med paraply ☔. Efter at bruden og hendes far var kommet ind i våbenhuset, hjalp chaufføren med at rette kjolen med stort slæb og langt slør. Super service. Efter vielsen var solen kommet frem. Brudeparret havde også på den videre tur til fotografering en god oplevelse helt frem til restauranten, hvor festen skulle holdes.
Vi vil til enhver tid bruge Dansk Limousine Center igen.
Dårlig stil
Dårlig stil
Kommer ikke som aftalt og når vi ringer får vi afvide at de har afbestilt da vi ikke har betalt 🤬🤬🤬 efter kopier fra bank osv får vi en undskyldning og “ er der noget vi kan gøre” ja for fan…, hent os som aftalt 🤬 vi står og vente 🤬🤬🤬
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Det var den bedste start på gallafesten, som man kunne forestille sig. Chaufføren Willy var så serviceminded og gjorde, at vi havde en super god tur.
Super godt firma
Super godt firma. Den bedste times kørsel.
Willy er bare den bedste chauffør!
En rigtig god oplevelse med limo til konfirmationen
Det har været en super oplevelse lige fra jeg talte i telefon med Solvej, til turen sluttet. Da det var min datters konfirmation, fik vi bytte champagnen ud med sodavand, og kunne rykke tiden så det passe med kirken.
Chaufføren var en ældre herre som var super venlig, og behagelig at være i selskab med. Han gave de unge mennesker den bedste rute igennem KBH med højt musik og små pauser undervej, så de kunne tage billeder til Insta osv.
(Han kom til tiden og aflever os til tiden :0)
Super oplevelse
Super oplevelse. Jeg var sent ude og ringede til Solvej i Dansk Limousine Center, fredag formiddag, dagen før min datters konfirmation. Solvej bad mig sende en mail med mine informationer så skulle hun nok sørge for en Limousine til mig. Kort efter fik jeg en bekræftelsesmail og en opringning. Jeg betalte med det samme. Bilen kom lørdag et kvarter før tid og alt var godt og fint med en flaske brut champagne samt en stor flaske cola og en dansk vand som jeg havde bestil ekstra, men det tog hun ikke ekstra penge for. Min datter og hendes veninder havde en ovenud fantastisk oplevelse.
Tak🙏😊
Hilsen Jesper Norup
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Dejlig service - og hurtig svartid :-)
Forsamlingsforbud og vil ikke udbetale depositum tilbage
Vi har bestilt en limosine til en konfirmation allerede i september 2019 og har betalt depositum. Men pga. Corona og regerings forsamlingsforbud blev vi desværre nødt til at aflyse konfirmationen. Men Dansk Limousine Center nægter at udbetale depositum tilbage, selvom jeg allerede havde kontaktet dem om aflysningen d. 18/3-20. Altså ca. to måneder inden konfirmationen. Jeg har nu anmeldt firmaet hos Forbrugerombudsmanden.
Rigtig ærgerlig oplevelse
En muggen chauffør og en ærgelig oplevelse for mig og mine børn.
Grundet hans “gbs” fejl måtte vi droppe tid fotografen og tabte derfor “penge” i form af at vi måtte stoppe med at blive fotograferet før tid da, chaufføren havde en anden kunde efter os..
Alt i alt kørte chaufføren forkert 4 gange ...
Dårlig service, både af chauffør og deres kundeservice.
Oplevelsen startede godt, men da vi skulle sættes af og stod og tog billeder, valgte chaufføren pludseligt at bakke uden at informere om det. Vi stod 8 rundt om limousinen og heldigvis blev ingen ramt, udover min højre fod. Dette resulteret i at mine splinternye lædersko gik i stykker, hvilket de hverken ville undskylde for eller erstatte.
dårlig service gennem telefonen
dårlig service gennem telefonen.
de holder ikke en aftale når der er blevet lavet en mundtlig aftale, og sælger derfor til andre.
utrolig dårlig service. kan ikke anbefales
Alt fungerede!
Alt fungerede - kom til tiden (faktisk lidt før) - alle aftaler blev overholdt og var ovenikøbet billigere end andre steder.
Skal du bruge Limousine-kørsel vil min bedste anbefaling være Dansk Limousine Center.
En dejlig oplevelse til min datters konfirmation
Super god service og en fantastisk tur på min datters konfirmation. Super rar chauffør.!!!