dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde ad... Se mere
Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv og... Se mere
Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... Se mere
Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... Se mere
Carlsensvej 8, 4600, Køge, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Er godt tilfreds med mit alarmsystem.
Har ikke haft nogen alarmer/fejlalarmer i den tid jeg har haft.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Har p.t. ikke haft problemer, men ej heller anlægget i så lang tid

Besvarelse fra Dansikring Direct
Vi har haft Dansikring i flere år og er generelt god tilfreds.

Besvarelse fra Dansikring Direct
God service og aftaler om montering overholdt. Ved alarm ( selvforskyldt ) er der meget hurtig opkald fra vagt 😃😃😃😃😃

Besvarelse fra Dansikring Direct
Meget fin service. Det var en stor hjælp for mig, at den medarbejder der var ude for at rådgive og opsætte alarmsystemet er tidligere politibetjent. Han vidste en masse om alarmer og om de forbrydelser, der gør alarmerne nødvendige.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Virkelig god service. Altid venlige og høflige ved f.eks fejlmeldinger. Går alarmen ringer alarmcentralen tilbage inden for 30 sek. Det giver en vis tryghed.Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Super godt anlæg, og en super kundeservice.
Kan kun anbefale dette selskab.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Nemt og smertefrit at få installeret og bruge. Ingen problemer med husdyr (katte), hvilket var et must.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Verisure som vi benytter, er et enkelt og troværdigt alarmsystem, hvor du selv kan logge dig på og følge med i "hvad der rører sig" i huset.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Efter lidt korrigering i min aftale med Dansikring må jeg sige, at jeg har oplevet medarbejderne som velvillige til at finde en løsning på problemet. De har været gode til at undersøge min sag, og har vendt tilbage som lovet. Vi har igennem en god dialog fundet den rette løsning for os, og jeg er glad for at kunne fortsætte som kunde hos Dansikring.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Under oprettelse/overdragelse var der et check for meget. Hvert besøg koster over tusind kroner - det er økonomien ikke til i disse tider.
Ved opsigelsen oplevede man også en arrogance og modvilje til at få anlægget afinstalleret uden at det skulle koste en formue. Man følte det som en straf for at vælge Dansikring fra. Skal jeg have nyt sikringsanlæg bliver det ikke Dansikring.
utrolig roderi i bogholderi. kundeservice svarer kun med en automatiserede email.
aldrig kvalificerede svar på bogholderi spørgsmål.
har været meget tilfreds kunde gennem mange år. men det sidste års tid har været utrolig.
og nu nægter de at acceptere min opsigelse. på trods af de allerede har de-aktiveret alarmen.
aldrig mere DANSIKRING:
Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigelsesperioden... Én af tingene havde været mere end rigeligt i forhold til, hvad man bør forvente.
Min virksomhed har været kunde hos Dansikring i mere end 20 år, men må advare imod dette firma, da det er rent bondefangeri, når man ikke længere ønsker at være kunde. Vores central gik ned imellem jul og nytår 2014, og en tekniker kom og tjekkede centralen. Tjekkede først batteri, som vi i øvrigt selv havde gjort, men fandt ud af at den var stået af. Har altid heddet sig at der var Dansikrings ejendom, men nu hvor den var stået af var det pludselig os som skulle betale en ny.....teknikeren IM Sikring ville vende tilbage med tilbud på ny, men vi hørte aldrig noget, og var således ikke dækket af tyverialarmen. Jeg kontaktede i stedet TELESIKRING, som jeg varmt kan anbefale. De kom og pillede den gamle central ned, og satte nyt op uden beregning. Da teknikeren igen kom fra Dansikring for at hente den defekte central, skulle de have 1500,- plus moms for at gå ind og tage den i hænderne og gå ud med den igen......den var jo taget ned, alt imens vi havde betalt abonnement i 1. kvartal for noget som ikke virkede, og vi hørte som sagt ikke et suk fra Dansikring.....firmaet har angiveligt skiftet ejere igennem årerne, men de er slet ikke på det niveau de var førhen, så derfor undgå dem og ærgelser......
Jeg opsagde mit abb. og ville lukke det fuldstændig. Da jeg ikke ønskede en tekniker skulle jeg betale 850 kr for nedtagning. Jeg undrede mig over at jeg selv kan købe komponenter i deres webshop og sætte op, men dem de har sat op, rækkede mine evner åbenbart ikke til. Grunden til opsigelse baserede på at jeg syntes det var utroligt dyrt og knap så effektivt.
Jeg har hund og montøren kiggede på min hund og sagde den størrelse kunne fotosensoren sagtens klare. Det kunne den så ikke.
Røgalarmerne de monterede var en gammel version og kunne ikke vise temp. som de solgte dem på. Da jeg klagede over dette, fik jeg afvide at sådan var det bare og hvis jeg ville have de andre kunne jeg betale knap 1600 plus montering.
Sælgeren lovede mig henvisningsrabat for 3 kunder, for som han sagde, det var noget han styrede. Da jeg så skulle betale, fik jeg afvide at det kunne sælgeren ikke bare gøre, så jeg skulle betale. Desuden gav han min nabo en ekstra dørkontakt til samme pris, desværre måtte jeg betale. Det var kundeservice ligeglade med.
Da jeg forklarede de forskellige ting til kvinden der ringede for at spørge om hvorfor jeg opsagde det, sagde hun at det ville hun godt råde bod på og ville sende en tekniker ud for at sætte nye røgalarmer op. og hvis der var andet jeg ville have ændret kunne han sætte det op uden monteringspris.
Jeg accepterede så dum som jeg var og bad om en ekstra dørkontakt. De kom ugen efter og sætte op. En uge senere ringede hun og sagde at jeg havde betalt for meget ved sidste regning, knap 350 kr. og vi aftalte at det modregnede hun ved næste opkrævning.
Idag konstatere jeg så at de har lukket for mit alarm abb.
Desværre verisure. I havde chancen. Eftersom i har afmeldt har jeg benyttet mig lejligheden til at pille det ned og sendt jer en mail om at det kan hentes inden for en uge.
Vi har været kunder hos Dansikring i et års tid og ønsker at opsige aftalen, hvilket kan ske via deres hjemmeside uden problemer. Der er 3 måneders opsigelse + løbende måned. Sådan er det så.
Problemerne opstår da deres montør ringer her først i marts og ønsker at aftale tid for nedtagning af anlægget. Han vil gerne komme dagen efter og det er fint nok. Jeg er godt med på at vores aftale løber til udgangen af marts, men tror fejlagtigt at når de ønsker at nedtage anlægget 28 dage før udløbet af aftalen, ja så skal vi naturligvis ikke betale for denne periode. Nu har jeg så modtaget rykker for betaling af abonnement og kundeservice henviser blot til opsigelsesvarslet og synes ikke det er et problem at de narrer/lokker folk til at få nedtaget anlægget før tid og fortsat kræve penge op for det. Den kloge narrer den mindre kloge.
Jeg kan efter denne oplevelse ikke anbefale folk at tegne abonnement hos dette firma.
Når jeg læser anmeldelserne her på Trustpilot, kan jeg se at jeg er havnet i samme situation som flere andre, der har haft dårlige oplevelser. Så mine forventninger om at de får løst min sag på en ordenlig måde er meget lille allerede.
Det kan selvfølgelig undre en at Dansikring ikke læser disse anmeldelser og tager dem til sig, så de kan forbedre deres forretning, men nok om dårlig ledelse.
Jeg kan som flere andre på denne side tilslutte mig den dårlige service og de fejlplacerede medarbejdere, der åbenbart er sat til at løse en opgave de ikke magter eller har kundskaber til.
For 5 år siden overtog jeg en forretning, hvor Dansikring Direct allerede havde installeret alarmovervågning. Denne aftale blev uden problemer overført til mig, så jeg kunne betale. Nu, 5 år efter, har jeg solgt forretningen videre og i den forbindelse, skal jeg opsige alle aftaler, så den nye ejer, kan lave nye. Jeg ringer og taler med en medarbejder, som jeg informere om at jeg gerne vil opsige aftalen pr. d.d. og spørger hvad jeg skal gøre. Han siger, at det skal han nok tage sig af og han vil sende mig en mail med opsigelsen. Jeg modtager aldrig den mail, men bliver i stedet ringet op midt om natten 2-3 uger efter, da alarmen går i forretningen. Jeg fortæller alarmoperatøren at jeg ikke ejer stedet mere og giver ham nummeret til den nye ejer. 10 min. efter ringer hans kollega, at nu er politiet på stedet, hvor jeg blev af. Så måtte lige forklare ham sagen også, mens hans kollega ved siden af ham bekræftede at det var korrekt at jeg havde opsagt aftalen, det kunne de se i deres system. Så jeg bad dem ligge en seddel til deres overordnede om at få styr på sagen og sende mig den mail med bekræftigelsen.
Jeg fik stadig ikke den mail, men 2 måneder efter opsigelsen, modtager jeg en besked fra den nye ejer om at der ligger et brev fra Dansikring Direct. Jeg henter brevet og det viser sig at være en betalingspåmindelse med 2 rykkere på. Så jeg ringer straks til Dansikring Direct, da jeg ikke har nogen forventning om at modtage noget fra dem, før de har sendt mig den mail, de lovede. Først får jeg fat i en hjælpsom dame, som kun kan referere til en kollega der ikke er til stede, så jeg må ringe mandagen efter, hvor hun er der.
Jeg ringer så den pågældende mandag og taler med en dame, som jeg forklarer sagen. Jeg vil meget gerne betale mit abbonnement, hvis der er opsigelsesvarsel på, selvom jeg synes at sådanne aftaler er bondefangeri. Alle andre aftaler jeg har opsagt i denne forbindelse, hvilket er 20+, har uagtet opsigelsesvarsel og lignende, sendt kreditnotaer på restbeløbet. Se det er god service :)
Hun fastholder at der skal betales for opsigelsesperioden, selvom alarmsystemet ikke bliver brugt. Men pointere at nogen stadig bruger systemet. Jeg fortæller hende og referere til min opsigelse at jeg fik af vide at det skulle I nok tage jer af og jeg ville modtage en mail. Jeg forventede at denne mail ville fortælle mig om jeg skulle gøre noget bestemt i forbindelse med opsigelsen. Men jeg kan da god tage ned i butikken og pille alarmsystemet ned, siger jeg. Men det må jeg ikke, for det skal en af deres montører gøre. Nåh men så ligger bolden jo hos jer og det er mere end 2 måneder siden at aftalen blev opsagt pr. d.d. og I fik af vide at jeg ikke var i butikken fra denne dag. Der ud over ville demonteringen koste ca. 1500 kr. og det var ikke muligt selv at pille det ned.
Ydermere så var fakturaen nu røget til deres inkasso, så hun kunne i bund og grund ikke hjælpe mig med noget, jeg måtte selv ringe til deres inkassofirma S2 og lave en aftale. Uanset om jeg gerne ville betale regningen nu, hvor jeg var blevet gjort opmærksom på at den eksisterede.
Jeg prøvede at hjælpe den stakkels dame lidt på vej, med at forklare hende hvad kundeservice er og uanset hvad man har skrevet med småt, så bliver det ikke automatisk god kundeservice, bare fordi man har ret. Sådanne aftaler bygger på tilid og ikke det der står med småt.
Jeg siger ellers tak for samarbejdet og håber I får styr på jeres forretning i fremtiden, det bliver i hvert fald ikke med mig som kunde mere...
Jeg valgte at købe min alarm hos Dan Sikring for et års tid siden, til min udlejningsejendom. Grunden til at jeg valgte Dan Sikring fremfor G4/S på trods af Dan Sikring var dyere, var at sælgeren fra Dan Sikring lovede mig, at hvis abnomanget stoppede, så ville installation af alarmen stadig blive i bygningen. Jeg tænte at det var praktisk da det var min egen udlejnigsejendom.
Cirka et års tid senere altså nu, da har min ejendom fået nye lejere som ikke er interreseret i at have alarm. Så vælger jeg at opsige abonomentet hos Dan Sikring pr dags dato.
Opsigelsen er ret lang 3 måneder plus løbende måned, det er også helt okay.
Jeg modtager opsigelsen og så ser jeg, at der er nedtagningsgebyr, jeg kontakter dernæst Dan Sikring, for at forhøre mig hvad det er for. Jeg får oplyst at de kommer , at piller anlæget ned.
Så dvs. udover at blive lovet at alarmen kan blive i min bygnig, så skal jeg også betale for at det nedtaget.
Dan Sikring kundeservice sige, at de kun kan forhorholde sig til abnomentsbetigelserne, jeg synes det er en meget useriøs måde, at drive virksomhed på, og da jeg nu ser deres Trustpilot, så bekræfter det endnu engang, at virksomheden fremstår som meget useriøs.
Så mit råd til jer hold jer væk !!!!
OBS: Derudover vil jeg gerne høre om der andre der er blevet lovet af Dan Sikrings sælgere, at de kunne beholde alarmen, eller andre ting ting der ikke blev overholdt.