Dejlig stor feriebolig hvor vi og vores børn, svigerbørn og børnebørn rigtig kunne nyde det i fulde drag.
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
DanCenter ist die Nr. 1 für Ferienhäuser in Skandinavien. Sie haben die Wahl zwischen 28.000 Traumhäusern in ganz Europa. Über 67.000 Kundenbewertungen auf dancenter.de erleichtern Ihnen die Auswahl. Ergebnis: sehr gut (4,2 von 5,0)!

Drehbahn 7, 20354, Hamburg, Tyskland
Vi havde en god ferie i Lønstrup. Sommerhuset var som forventet, og vi havde ingen problemer i forhold til booking og ophold med Dancenter. Dancenter var nemme at komme i kontakt med, og løste hurtigt vores spørgsmål angående poolen.

Dejligt sommerhus
Fin med sove rum
Dejlig stor stue, køkken lidt lille men med alt .
Hyggelig grund ,med egern på terrassen
Lidt til de små gynger

Besvarelse fra DanCenter
Dejligt sommerhus på allerskønneste grund. Hyggeligt, meget rent og vedligeholdt. Bestemt ikke sidste gang.

Besvarelse fra DanCenter
ADVARSEL - LEJ IKKE NOGET SOM HELST AF DANCENTER!!!!!!!
Bookingnr. 2025-160192.
Min familie og jeg har i september 2025 klaget over et meget ulækkert sommerhus, som vi lejede igennem Dancenter. Listen over klamme og ulækre oplevelser i huset er alenlang.
Vi har nu modtaget en e-mail med svar fra Dancenter. Alle vores klagepunkter er blevet afvist, da Dancenter henviser til en paragraf i kontrakten om, at vi blot kunne have ringet til lokalkontoret på ankomstdagen.
Dette var vi absolut klar over, men desværre var der INGEN på kontoret til at besvare vores opkald - hverken på første eller anden dagen.
Ethvert andet firma med respekt for deres kunder havde refunderet lejen, men Dancenter har kun tilbagebetalt under halvdelen af vores depositum. Der er absolut ingen kompensation for afføring på dyner, snavs, skidt, mug, hår, krummer og andre klamme ting i alle rum.
Vi oplevede endvidere tilstoppede afløb, defekte lyskilder, farlige el-installationer og en bruser som der ikke kunne lukkes for - med stort vandspild til følge.
Prisen for al denne ulækkerhed = 18.000 + 6000,-
KAN BLOT GENTAGE: LEJ ALDRIG BOLIG HOS DANCENTER!!!!

Besvarelse fra DanCenter
KÆMPE ADVARSEL! I BLIVER SNYDT - I MISTER JERES PENGE, DE HOLDER SIG IKKE TIL LOVGIVNINGEN
Hold jer langt væk fra DanCenter!
Efter vores ophold forsøger de – næsten 12 uger efter afrejse – at sende mig en regning for “pletter i 2 senge” og “manglende tømning af 2 opvaskemaskiner”. Det er en grov overtrædelse af reklamationsfristen! Ifølge dansk Forældelseslov og praksis fra Ankenævnet for Feriehusudlejning skal sådanne krav fremsættes straks – senest inden for 1–2 uger efter fraflytning.
Deres “bevis” er blot fotos af nogle lagner med små pletter og en påstand om, at vi har lavet dem. Sandheden? Vi overtog et ulækkert og møgbeskidt sommerhus, hvor to personer stadig gjorde rent, da vi ankom kl. 16.50, selvom vi skulle have haft huset kl. 16.00! Det var tydeligt, at der ikke havde været ordentlig tid til rengøring. Vi fandt døde insekter på gulvet, gamle plastre i poolen, madrester i vasken, karklude der kunne stå af sig selv, og snusposer på gulvet i hemsen – vi måtte selv gøre rent for overhovedet at kunne være der.
I stedet for at rette sig efter loven ignorerer DanCenter fuldstændigt alle indsigelser – og truer i stedet med inkasso. De forsøger endda at lokke med “goodwill-rabat” på et krav, der slet ikke er gyldigt!
Dette er klassisk fup og en fælde, de bruger mod kunder, der ikke kender deres rettigheder.
Hvis du oplever noget lignende – KLAG!
Ankenævnet for Feriehusudlejning (hvis medlemmer)
Forbrugerklagenævnet via forbrug.dk
Bestrid kravet skriftligt – også ved evt. inkasso
DanCenter er en virksomhed, man ikke kan stole på. Jeg vil aldrig leje gennem dem igen – og jeg opfordrer alle til at advare andre, så ingen flere falder i deres ulovlige fælder.
For mig er dette nu en principsag – selvom beløbet kun er 600 kr., er det groft svineri, og jeg finder mig ikke i det. Jeg går hele vejen med klage, og jeg vil kontakte TV 2, for vi må have Morten Spiegelhauer på banen. Det er simpelthen ikke i orden at føre en virksomhed, der bevidst overtræder loven!

Besvarelse fra DanCenter
Jeg og min mand tjekkede ud af en lejet feriebolig i Ringkøbing 1/9-25. Vi har stadig ikke fået vores depositum (minus forbrug) tilbagebetalt! Desuden havde vi tilkøbt rengøring, men dette tilkøb blev trukket hele TO gange, så vi venter også stadig på at få det ene rengørings tillæg tilbagebetalt!
Vi har kontaktet DanCenter skriftligt en gang og telefonisk to gange og vi får en sludder for en sladder om “tre nuller” i vores kontonummer!
Vi er klar over, at man kan forvente 21 dages ventetid på at få pengene tilbagebetalt, men de dage udløb 21/9!
Om vi lejer en feriebolig via DanCenter igen? Næppe!
Om vi vil anbefale DanCenter til andre? Næppe!

Besvarelse fra DanCenter
De laver hele tiden gebyrer for alt muligt underligt. Hvad der starter med at koste 3200kr ender med at koste 5200kr. Plus deresrengøring koster 1375kr. Det er vildt dyrt.

Besvarelse fra DanCenter
Holder jer nu væk fra Dancenter, de mest useriøse sted at leje sommerhus fra. Vi lejet et sommerhus hvor der var så ulækkert og klamt at være der, ikke gjort rent! Varmepumpe konstant tændt på vores regning, der er 28 til 30 grader i huset og i pool, mine børn har asma og kunne ikke tåle at være i pool begrund af for meget klor, varme og urent. Det utrolige de vil varme huset på vores regning, jeg snakkede med dem de siger at ejeren har taget fjernbetjening og fjernet slukknappen så vi ikke kan skulle den. Vi er for en rengøring firma og det vi så var over stregen, selv myrer over alt og det er de styre myrer der flyver osv... det så klamt, selv min søn på 9 år sov med en mega edderkop som gik på hans skulder. Det for dårligt har snakket med dem og skrevet med dem intet gjort, ja de sendt en ud han sagde til mig han kan ikke få lov at skrue ned for varmen og han kunne godt forstå vi klager fordi der er voldsom varmt. Det bliver første gang og sidste gang færdig her fra.
Booking nr. 2025-278275

Update efter Dancenter kommentar:
-Det er jo vanvittigt... I kræver 250kr for affald ved en fejl. Jeg får at vide det er en fejl og i vil slette de 250kr. I indrømmer at have glemt kompensation for spa. Dem overfører i og sletter affaldsgebyr på 250kr.
MEN JEG SKYLDER STADIGT 250kr.? Som i ikke vil fortælle hvor stammer fra?
Jeg har +20 mails og opkald. Hvor langt vil i gå for at snyde en ellers tilfreds kunde for 250kr?
LEJ ALDRIG AF DANCENTER.
Efter leje begynder de at sende regninger. Små regninger, som man tænker er så små at dem betaler man bare. Men dykker man ned i dem er de totalt ubegrundede og de har ingen dokumentation. DE SNYDER SIG, til de penge de var billigere end andre udbydere......

Besvarelse fra DanCenter
Vi kontakter jer da vi ikke kan finde vandmåleren, for at læsse vand af. Først får vi at vide den er ude i haven, vi finder den ikke. Så får vi st vide den er i kælderen ved spabadet, der er den heller ikke. Så vi kontakter jer igen, men det finder vi ikke måleren af.
Vi får at vide at alle har kunnet finde den, men det er jo ikke det vi læser på trustpilot.
Huset var ikke ny rengjort, hvilket vi syntes er under alt kritik når man betaler for det. Toilettet i stueplan sidder løs den ene seng i kælderen har løse ben osv osv.

Besvarelse fra DanCenter
jeg havde en skriftelig aftale lördag kl 16,06 med at betale leje af et hus mandag senest kl 14 , trods dette fik jeg natten i mellem lördag og söndag kl 2-36 en mail om at det var lejet ud til anden side .hvis man ikke kan regne med en skriftelig aftale, hvad saa .. jeg kan ikke give 0stjerner men maa desvärre give en enkelt. det er saa ikke med min gode vilje . da dette har ödelagt meget for min kone og mig da vi skulle have kobberbryllup i huset om söndage den 6-4 .saa kort og godt Dancenter aldrig mere

Besvarelse fra DanCenter
Skrækkelig håndtering af vores betaling ifm ophold - sender regning på rengøring, selvom der er betalt gebyr på 250 kr for vi selv gør rent.
At huset så ikke engang er ordentlig rent og flere ting er i stykker i det pågældende sommerhus. Henviser til booking 2024-201370
Når man forsøger at kontakte pr telefon er der intet svar og man bliver smidt af
Er møg hamrende skuffet !
Vil på ingen måde anbefale at leje herigennem.

Besvarelse fra DanCenter
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med DanCenter som sommerhusejer. De har haft store problemer med at afregne korrekt med mig, og jeg har flere gange måtte bruge tid og energi på at få mine penge.
Samtidig har flere af mine gæster klaget over dårlig kundeservice fra det lokale kontor, som ikke har været hjælpsomme, når der har været problemer. Rengøringen har også været utilfredsstillende, hvilket har givet dårlige oplevelser for mine gæster indtil jeg selv begyndte at stå for al rengøring.
Jeg har nu valgt at skifte til et andet bureau, da DanCenter simpelthen ikke er til at stole på. Det er værd at bemærke, at de primært driver kundeservice, markedsføring og support fra udlandet – bl.a. med et hovedkontor i Indien, hvor billig arbejdskraft tilsyneladende er vigtigere for dem end god service.
Hvis du overvejer at leje gennem DanCenter – eller udleje dit sommerhus via dem – vil jeg stærkt anbefale, at du søger efter erfaringer i Facebook-grupper eller andre fora først. Risikoen for en dårlig oplevelse er desværre ekstremt høj.

Besvarelse fra DanCenter
jeg havde et problem med en rabatkode, men fandt en fin løsning med dancenters kundeservice

HOLD JER LANGT VÆK!
Vi havde booket et stort luksus sommerhus, hvor hele familien kunne fejre min svigermors 60 års fødselsdag.
Huset beskrives som det rene idyl, hvor man kan læne sig tilbage og nyde ro, pool, spa, sauna, billard osv.
vi tager hele vejen til Nordjylland fra København, og ankommer til Kronvildtvej, til et hus der er MØG beskidt, fyldt med svamp, gammel toiletpapir, madrester, møg beskidte ovne, opvaskemaskiner der stinker. Service der er beskidt osv. og herfra brugte vi ellers hele vores ferie på at være i kontakt med DanCenter. Vi forsøgte at træffe dem telefonisk i det vi ankom uden held, så vi sendte en mail med vores klage. Dagen efter kørte vi til det lokale kontor, som sagde at de godt vidste huset derude var meget slidt. (Men de beskriver det som det rene nyerer luksus hus) .. Vi fik ingen hjælp. Fuldstændigt grotekst! Vi sendte utallige af klager og når man ringede, blev man lovet at de ville vende tilbage, men ingen vendte tilbage, men de kunne godt sende en fuldstændig urealistisk høj el/varme regning til os! Spa og sauna kom aldrig i brug, da vi ikke måtte bruge det. De tager intet ansvar, og tænker der arbejder flere chatrobotter end mennesker i det firma! HOLD JER VÆK FRA DANSVINDEL !!!!

Besvarelse fra DanCenter
Dejligt sommerhus, ankom lørdag d.12 kl. 16. desværre var køkkenet meget beskidt og da vi skulle bruge det til at lave vores aftensmad, måtte vi selv igang med at gøre det rent. Søndag eftermiddag kommer der en fra dancenter for at udbedre det manglende rengøring som vi jo havde ordnet.
Vi skrev en mail om refusion af noget af rengøringen. Men de afviste os blankt. Så vi har givet 1000kr for rengøring og selv fået lov til at gøre køkkenet rent. Derfor ikke ros herfra..

Besvarelse fra DanCenter
Vi havde lejet sommerhus på marielyst og ankommer som dancenter anbefaler ved sommerhuset for ikke at stå i kø på lokal kontoret, observere at der ikke ligger nogle p.tilladelser og kontakter dancenter vagt på telefon da lokalkontoret lukker kl.16 og efter 20 min. Siger telefonvagt at de dækker p.bøden da det er deres rengøringsfirma der har glemt at ligge velkomst mappe med p.tilladelser i. Dagen efter går vi ned på lokal kontoet og bliver mødt af en morgen sur ko der ikke ville betale eller dække noget som helst, vi kunne bare finde andre steder i marielystby at parkere og gå tilbage til sommerhuset.det er flot når der er 2 dårligt gående med, rigtig god kundeservice...så ikke mere sommerhus leje hos jer og vil ikke anbefale jer til andre.
Book.nr.2024439547

Besvarelse fra DanCenter
Jeg leje er fint sommerhus uden rengøring da vi selv ville gøre rent og det gjord vi til ug, trods det bliver de ved med at sende regning på rengøring, og jeg hr kontakter jer 3-4 gange og i får det ikke fikset. Jeg synes simpelhen det er under alt kritik.
Her er mit nr på lejemålet
Så går jeg ud fra at det bliver fikse
Jeg vil gerne have en beskrivelse på hvad der ikke var gjort rent og hvornår jeres personale har gjort rent efter der næsten gik 2 mdr inden jeg fik en regning. Jeg ved med sikkerhed at der var gjort pænt rent.
Jeg vil gerne i ringe til mig da jeg er fuldstændig uforstående over det i skriver og de billeder i viser.

Besvarelse fra DanCenter
Får en regning en måned efter vi havde lejet et sommerhus ved Ebletoft på rengøring 702 kr hvor de så får det tal fra ved vi ikke ,vi skulde selv gøre rent ,det gjorde vi også , der var rent da vi kom men ikke mindre rent da vi rejste ,havde fuldt rengøringsplanen ,kontakter kontoret i Ebletoft og får at vide at det skulde de nok få styr på ,der går en måned mere og vi får en rykker på beløbet kontakter igen dem men nu skal jeg sende en klage på mail til dancentercleaningreceivable@.com tror det er til deres call center i Indien , bliver enig med konen nu gider vi sgu ikke det bøvl mere og sender pengene , aldrig mere Dan Center. Booking nr 24-399944