Dailykidsfashion Anmeldelser

4,5

Heb een broek en overhemd gekocht voor mijn zoontje en gevraagd of het dezelfde dag op de post kon. Dat is ook gebeurd binnen 2 dagen had ik de kleding thuis. Goede kwaliteit en ziet er uit als op de... Se mere

betaling was goed, verzending perfect & de kleding die ik had besteld voor me zusje vooral de oranje jurk veeelste mooi! Ben helemaal blij ermee !🤗 leuke webshop vriendelijke mensen.

Het duurde lang voordat het pakket verzonden werd. Ook was er voor het verzenden geen mailtje of info ofzo waardoor je wist dat de status van het pakket was. Verzenden met DPD, waardeloos. Betaald voo... Se mere

Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeke... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Daily KidsFashion is een webshop vol hippe en betaalbare kinderkleding en schoenen. Wij richten ons op kinderen vanaf 3 t/m 14 jaar.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Tevreden

Fijn dat de webshop een click and collect optie had. Snelle en fijne service:)

14. februar 2023

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden.
Goede kwaliteit en goede service. Reageert snel, ga hier zeker vaker bestellen

1. december 2022

Super tevreden

Assalamoe 3alaykoem wa ra7matoe Allah

M'n dochter is superblij met haar leuke stoere en warme laarzen,

Kind blij,ik blij

Super tevreden met de kwaliteit en vooral super service

17. oktober 2022

Super tevreden

Reageren gelijk op je berichtjes die je verstuurd. Hele aardige mensen en super leuke schoentjes en kleding. Heb al vaker besteld bij ze en ga het nog vaker doen.

2. september 2022

Besvarelse fra Dailykidsfashion

Bedankt voor de 5 sterren. Service staat bij ons op de 1e plek. Veel plezier met uw aankoop.