Dailykidsfashion Anmeldelser

4,5

Heb een broek en overhemd gekocht voor mijn zoontje en gevraagd of het dezelfde dag op de post kon. Dat is ook gebeurd binnen 2 dagen had ik de kleding thuis. Goede kwaliteit en ziet er uit als op de... Se mere

betaling was goed, verzending perfect & de kleding die ik had besteld voor me zusje vooral de oranje jurk veeelste mooi! Ben helemaal blij ermee !🤗 leuke webshop vriendelijke mensen.

Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeke... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Daily KidsFashion is een webshop vol hippe en betaalbare kinderkleding en schoenen. Wij richten ons op kinderen vanaf 3 t/m 14 jaar.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Goede service en kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en ziet er uit als op de foto.

18. marts 2026

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, goede communicatie, goede service en de pakjes voor mijn jongens zijn gewoon ook echt wat je op de site ziet. Dik tevreden klant.

5. februar 2025

Waar voor jouw geld.

Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeker aan.

19. februar 2025

Perfect

24. juni 2024

Super vriendelijk

Super vriendelijk. Geeft goede adviezen bij keuzes voor de kleding
Ben ook super blij met de kleertjes voor m’n dochtertje. Raadt wel aan een maatje groter te nemen.

1. april 2024

Langzaam

Het duurde lang voordat het pakket verzonden werd. Ook was er voor het verzenden geen mailtje of info ofzo waardoor je wist dat de status van het pakket was. Verzenden met DPD, waardeloos. Betaald voor bezorging aan huis, track en trace info klopte niet dus niet thuis en pakje alsnog naar een parcelshop gestuurd. Waardeloos, 1e en laatste keer.

2. januar 2024

Hallo Inge,
Jammer dat u het zo heeft ervaren. U heeft wel degelijk een e-mail gehad met informatie. Wellicht dat deze in uw spam terecht gekomen is? Dat de track and trace info van DPD niet klopt daar kunnen wij als bedrijf helaas niks aan doen. Wij hebben het netjes verzonden naar uw huisadres. Helaas gaat het in de maanden december en januari ivm drukte wel vaker fout bij de bezorg bedrijven. Ik hoop dat uw bestelde product iniedergeval naar wens is.

Goede levering

Goede levering, klantvriendelijk.
Alleen niet zoals op de site beschreven voor vier uur besteld, andere dag geleverd

23. december 2023

Ik heb mijn pakket nog steeds niet…

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen maar wel een mail dat de bestelling verwerkt is. Verder heb ik geen referenties waar of wanneer mijn pakket bezorgd wordt. Geen track en trace

14. oktober 2023

Beste,
Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Helaas komt het wel eens voor bij DPD dat de pakketjes wat vertraagd zijn. Wij hebben u hier vandaag per e-mail over geïnformeerd. U kunt ons ten allen tijden contacten. Vooralsnog wensen wij u heel veel plezier met uw bestelling.

Heel erg tevreden met mijn bestelling

Heel erg tevreden met mijn bestelling. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe kleding en schoenen. Ik werd ook goed geholpen toen ik hulp nodig had bij de maten

11. oktober 2023

Beste,
Bedankt voor uw review. Heel veel plezier met uw bestelling.

Dikke aanrader!

Meerdere keren besteld hier en altijd super snel geleverd en topservice!!
De producten zijn ook echt zoals op de foto.

25. maj 2023

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!
Mijn dochtertje was super blij met haar blouse en schoentjes!

16. april 2023

Top service

Top service, zoals altijd!

12. april 2023