Cykel Thomas. Cykel Thomas der går du sgu aldrig galt i byen har handlet en del hos ham ift cruiser cykler og kan 100% anbefales
Da jeg fik min cykel retur fra en anden cykelhandler, var mit problem med cyklen ikke løst og var blevet snydt for 780 kr. Så valgte at tage min cykel hen til Thomas og har aldrig fået en bedre servic... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Reparationer med SMS service. Stort set alle typer cykler repareres - også ladcykler. Reparationer udføres både fra dag til dag, og samme dag - også inden for kort tid. (Spørg endelig) Du har mulighed for gratis at låne en cykel, mens din er egen er til reparation. Mange hilsner CYKELTHOMAS
Øresundsvej 44, 2300, Kbh.S., Danmark
- post@cykelthomas.dk
- www.cykelthomas.dk
God og fleksibel cykelreparation
Hurtigt og ærligt svar og stor fleksibiliet på indviklet forespørgsel. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, nu min el-cykel har været til reparation på Amager hos Cykelthomas - fragtet frem og tilbage hele vejen fra Færøerne.
Ærlig, men...
Ærlig, ja - men det kan man godt være på en lidt mere imødekommende og serviceorienteret måde. Mit bagdæk sad løst efter reparation af gear, og jeg fik at vide, at det var pga. slitage. Det sad dog fint et par dage før, så tilliden til Cykelthomas er desværre dalet. Priserne er dog i orden!
En ærlig cykel mekaniker - så kan du trygt bruge Cykel Thomas
Hvis du bor i Sundby og skal vælge en cykelmekaniker skal du ALTID vælge Cykel Thomas. Han er ærlig og giver altid gode råd.
Jeg har brugt Cykel Thomas i mere end15 år. Aldrig noget at klage over og fair med priserne.
Havde en punkteret cykel og Cykelthomas …
Havde en punkteret cykel og Cykelthomas var den nærmeste. Afleverede min cykel hen på eftermiddagen, og det lød, som om jeg kunne hente den et par timer senere, men jeg havde ikke travlt, så hentede den den næste dag, hvor den var fixet uden problemer, og det kostede 65 kr. som aftalt for lapningen.
Indehaver med attitude problemer
Indehaveren har manglende forståelse for hvad god service indebærer.
Ærlig og god betjening
Kører gerne en længere omvej for at få Thomas til at lave min cykel. Han er meget ærlig og jeg har altid været glad for betjeningen der.
Tip top job
Havde tabt den ene af mine dårlige cykellygter og skulle have nogle nye. Cykelthomas ordnede det hele for mig til 278 kr. og jeg kunne hente min cykel på bare en halv time. Det var flot, alt virker og jeg er meget glad. Jeg bruger meget gerne Cykelthomas igen.
Altid god og behagelig service.
Vi har gennem årene benyttet af CykelThomas.
Senere da vi flyttede længere væk, valgte vi at køre vores cykler ned til ham på traileren.
Hvorfor? Fordi hos Thomas er servicen altid i top og priserne i bund. Man ved hvad det kommer til at koste, og aftalerne overholdes med stor punktlighed.
Denne gang var det en løbecykel til nevøen. Thomas sørgede lige for at pumpe dækne, se det er sans for detaljer..
Vi kommer i hvert fald igen igen igen.
God ærlig service
God ærlig service. Spurgte hvilken cykel han ville anbefale mig og solgte mig den billigste, da det alligevel var samme cykel som den dyrere MBK, blot et andet mærke.
Super service og leverance til tiden
Jeg kan absolut anbefale CykelThomas. Flink og rar betjening uden at "oversælge" varen. Rigtig fede cykler i øvrigt ;-) Købte en Electra "Tiger Schark". Er mega tilfreds! Overvejer klart at få custommade min fremtidige cruiser :-)
Bedste cykelhandler - ever!
Super god service, og en ærlig cykelhandler. Hvis jeg kan undgå det, bruger jeg ikke en anden cykelhandler. Priserne der bestemt er til at betale, og det er altid muligt få gode råd med på vejen.
Hidtil har jeg kun fået service, lapning og rep. på min gamle cykel, men jeg er ikke i tvivl om at min næste cykel skal købes der.
Jeg har flere gange købt udstyr eller services hos Cykelthomas og hver gang har det været godt. Selv da jeg købte nogle magnet cykellygter og den ene holdt op med at virke efter fire måneder, så skiftede Cykethomas den uden problemer, også selvom jeg havde smidt min kvittering ud. Det er god service!
Helt iorden service
Har købt flere cykler der. Thomas er flink ,engageret, professionel og pisse dygtig.
Det er helt sikkert at hvis jeg skal købe ny cykel så bliver det her og samme hvis jeg skal have lavet noget på min nuværende cykel.
Mvh
Mads
Amagers flotteste cykel "salon"
Kvalitet for alle pengene og super sevice og lave priser :-)) Og ikke noget med at lave ting før det er aftalt med kunden, som skér hos andre cykelsmede :-)))
I orden og grundig service
Hos Cykelthomas føler man sig i kyndige hænder - han er billig og reel, og hans gennemsigtige priser gør det nemt at orientere sig om, hvad konkurrenterne tager for det samme.
Super betjening!