Cykel Thomas. Cykel Thomas der går du sgu aldrig galt i byen har handlet en del hos ham ift cruiser cykler og kan 100% anbefales
Jeg har flere gange købt udstyr eller services hos Cykelthomas og hver gang har det været godt. Selv da jeg købte nogle magnet cykellygter og den ene holdt op med at virke efter fire måneder, så skift... Se mere
Havde en punkteret cykel og Cykelthomas var den nærmeste. Afleverede min cykel hen på eftermiddagen, og det lød, som om jeg kunne hente den et par timer senere, men jeg havde ikke travlt, så hentede d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Reparationer med SMS service. Stort set alle typer cykler repareres - også ladcykler. Reparationer udføres både fra dag til dag, og samme dag - også inden for kort tid. (Spørg endelig) Du har mulighed for gratis at låne en cykel, mens din er egen er til reparation. Mange hilsner CYKELTHOMAS
Øresundsvej 44, 2300, Kbh.S., Danmark
- post@cykelthomas.dk
- www.cykelthomas.dk
Cykel Thomas
God service.
God service.. hurtig levering.. indpakning af forsendelsen i top ..
Prøv det i fortryder ikke.
Nu har jeg i et stykke tid handlet hos Thomas. Han er den bedste på markedet og forstår rent faktisk, hvad han laver. Han har altid styr på det hele og skuffer aldrig. Servicen er i tiptop stand.
Billige priser, god kvalitet og holdbarhed.
Super hurtigt og meget kompetent…
Super hurtigt og meget kompetent service. Priserne er næsten for lave ;)
Meget Imødekommende og real fyr
Meget Imødekommende. Det jeg godt kan lide ved Thomas er at han prøver ikke at prakke nogen noget på, han prøver at spare kunden penge ! han siger det som det er uden omsvøb For nogle kan Thomas virke kontant, men han er helt igennem en fin og real fyr. Den bedste Cykeldoktor på Amager som helt klart er mit første valg.
Reparation af cykel, hvor du ikke går galt i byen.
Thomas er garanti for kvalitetsarbejde, så rid bare forbi, når jernhesten driller.
Sidst jeg havde en cykelmand jeg…
Sidst jeg havde en cykelmand jeg virkelig var glad for var ca. 5 år siden, da jeg arbejde i Vanløse. Det er først nu jeg finder en lige så fantastisk service og ikke mindst en der kan lave en ordentlig reparation, der kan mærkes på cyklen. Jeg er så glad for jeg har fundet dette sted og jeg kan kun anbefale ham. Han er færd hvad angår priser. En mand der har skruet fingrende rigtig på, sød og færd :) Tak for den bedste cykel service!!!!
Ærlig og flink fyr👍
Har kun ros til overs for Cykel Thomas
Har kun ros til overs for Cykel Thomas. Vi har været flere gange både med el-cykler og almindelige. Hvor andre giver op, så fikser han det på under en time.
Man stoler på ham, for han gør kun det men siger ellers fortæller han hvad det vil koste.
I dag fiksede han et gear på to minutter, vidste direkte hvad han skulle gå efter
Skarp, hjælpsom og problemløsende!
Tros at virksomheden ikke har en webshop, er det alligevel muligt at have en vare man ønsker sig på kun 2 dage. Spørgsmål bliver besvaret med "sagtens!" og "ingen problem, den klare vi", så hvad er der i bund og grund mere at komme efter når man snakker om god service? 5 af de store stjerne herfra :)
Fik lavet for og bag bremser på min el…
Fik lavet for og bag bremser på min el ladcykel i dag med en ny bremseopsætning forand til rimlig pris
Nu bremser sku bedre da jeg købte den for ny
Butikken kan varmt anbefales
Mvh kim
Rigtig meget god service
Rigtig meget god service.
Ejeren er enorm flink, dygtig, ærlig og rimelig i priserne.
Det er en del cykelhandler rundt omkring os her på Øresundsvej og Amagerbrogade, men de er både dyre i priser og lyver over for kunderne.
Thomas er den bedste. Tak Thomas
Jeg har kun godt at sige om…
Jeg har kun godt at sige om CykelThomas, som uden tvivl ved, hvad han laver. Han er grundig og dygtig - både med hensyn til information og reparation
2.000 kr spildt på ingenting + dårlig attitude
Fik lavet arbjede på min cykel for 2.000 kr og fik arrogant attitude og ingen hjælpe med cyklen efterfølgende.
Fik udskiftet både gearkassen og gear-kablen. Det gjorde ingen forskel når det kom til cyklens virke, fordi gear-styrken blev dereguleret gang på gang. Gear virkede med ens styrke uanset hvilket gear det blev sat på. Fik arrogant forklaring at efter hans mening alt fungerede fint, fordi gear-kassen skiftede gear. Han vil ikke høre at gear-styrken ikke skiftede sammen med gear og at det var lige meget om det var på 9 eller 5 - at det fungerede med ens styrke.Fraråder stærkt at brug hans service. Du mister pengene og du får ingenting for dem. .

Besvarelse fra CYKELTHOMAS
Da jeg fik min cykel retur fra en anden…
Da jeg fik min cykel retur fra en anden cykelhandler, var mit problem med cyklen ikke løst og var blevet snydt for 780 kr. Så valgte at tage min cykel hen til Thomas og har aldrig fået en bedre service samt professionalitet. Han hjalp mig med at løse mit problem og kan kun anbefale at alle benytter ham som jeres foretrukne cykelhandler på Amager.
Smukt arbejde
Smukt arbejde
Jeg har fået total renoveret min gamle cykel så den nu står som ny. Stellet er blevet malet sammen med de nye skærme så det matcher i farven. Selvom det meste er skiftet ud med nye dele, så er der valgt nye kvalitets dele som samtidig også biholder det gamle look. Vi havde en god dialog omkring valg af de forskellige dele og jeg oplevede en ærlig og god vejledning i processen.
Kan varmt anbefales
Rart med en cykelhandler man tør stoler…
Rart med en cykelhandler man tør stoler på.
Havde en ældre Johnny Loco ladcykel som jeg stort set havde opgivet.
Afleverede den Hos Cykelthomas for et par måneder siden og aftalte at han skulle gøre hvad han kunne for at få den til at køre.
Trods en vis skepsis grundet cykles tilstand, fik Thomas cyklen til at spinde som en kat.
Tak for det Thomas
Har købt 2 cykler der og har brugt…
Har købt 2 cykler der og har brugt Thomas de sidste 12 år til alt - mega fed service
Min foretrukne cykelmekaniker de sidste…
Min foretrukne cykelmekaniker de sidste 4 år. Rimelige priser & god service, cykel kan som regel hentes dagen efter indlevering. Anbefales !
Ikke igen.
Virkelig ærgelig oplevelse. Der kommer jeg aldrig igen