Købte en junior MTB. Listepris, men hurtig levering og klargøring. hentede den fredag og gav den lørdag morgen i fødselsdagsgave. Så straks sadlen kunne bevæge sig, men strammede den blot selv. En tim... Se mere
Først ser jeg en medarbejder køre en anden cykel ind i den kvindelige kundes cykel og vælte den. Derefter da hun bemærkede at det var ikke iorden og at der nu var skader på styrets håndtag og ridse... Se mere
Jeg købte et set hvide cykelbukser af god kvalitet. De var misfarvede - gult - i skridtet og op ad benene. Ret upassende. Forretningen sagde at de før havde haft tilsvarende misfarvede bukser i den... Se mere
Købte ny von backhaus cykel til min søn om fredagen, mandag da han skulle i skole, røg den ene pedal af. Jeg kørte ud for at skrue den på igen men gevindet var ødelagt, den anden pedal var heller... Se mere
Stribvej 1, 8940, Randers SV, Danmark
- 86 40 15 20
- info@cxp.dk
- www.cxp.dk
Hurtigt og nemt
Bestilte om søndagen - havde varen allerede tirsdag morgen.
Gode priser og levering dagen efter.
Fandt de bedste priser på det jeg søgte, ingen problemer og levering dagen efter.
Hurtig levering, god service
Efter at have bestilt på nettet fik jeg hurtigt leveret min cykel ved en af forhandlerne.
Da jeg afhentede cyklen fik jeg tilbud om service m.m. Og jeg kan til en hver tid komme forbi og få rettet cyklen til efter at have kørt den lidt til-
højt serviceniveau og super tilbud!
Jeg købte en Kildemoes online for 3.500, selvom den oprindelige pris var 5000. Den mandelige medarbejder i butikken er seriøs, grundig og overbevisende i sin service. Man føler sig godt behandlet som kunde.
God pris og hurtig levering
Jeg købte en Kildemoes Street på nettet til super god pris og alle de ting som blev lovet om levering blev overholdt. Så kun rosende ord herfra. Jeg kan klart anbefale at handle med Cykel-X-Perten.
Hurtig levering og varen var ok
Nem overskuelig hjemmeside, og nem og hurtigbestilling.
Hurtig ekspedition
Bestilt dag èt
Besked om 'modtaget ordre' og 'afsendt' dag to
Levering dag tre.
Flot flot.
hurtig og nem betjening
Hurtig og nem betjening over nettet og god service, da jeg afhentede cyklen i butikken (skansen cykler).
Fin service
Der var et lille problem med fragten, men fik besked med det samme.
Varen er som set på hjemmesiden tak for god service og fin levering også til udkantsdanmark
Enkelt og nemt!
Virkelig nemt og hurtig levering, vil klart anbefale det fremover!
Super kundeservice
Positiv oplevelse. Meget venlig og serviceminded kundeservice.
I øvrigt hurtig levering.
Varen var på nettet, men udgået
Bestilte en cykelhjelm som var i webshoppen, men fik så en mail at de ikke havde den og at den var udgået. Så var tilliden røget, og jeg bestilte ikke en ny hjelm, da jeg havde brug for at være sikker på at min gave var i hus til 4 dage senere. Så jeg fandt en i en butik i stedet.
Nemt og hurtigt
Dejlig let bestilling og betaling. Godt informationsniveau og hurtig levering.
Super fin og tryg handel
Alle aftaler til tiden. Hentede cykel hos lokal cykelhandler og fik en meget fin service.
Bedste pris på det produkt jeg søgte.
Nemt og ligetil
Vores bestilling af cykel gik glat og uden problemer. Fin betjening hos cykelhandleren der satte lås, bagagebære og skærme på. Rigtig vil rådgivning og service.