Mit forløb hos Marlene har været helt fantastisk. Undervisningen var både sjov og lærerig. Marlene er tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gør det overskueligt. Je... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
CUC Østfyn er en moderne køreskole med erfaren lærer. CUC ligger i Nyborg. Jeg tilbyder undervisning i flere kørekortkategorier. Der undervises når kunden har tid - hvilket vil sige, at jeg tilbyder aften- og weekendundervisning hvis det ønskes og der kan samles et hold. Kørelæreren har voksenpædagogiske uddannelser, og der undervises hovedsalig med "gammeldags" tavleundervisning.
Skippergade 1, 1 sal, 5800, Nyborg
- info@cucfyn.dk
- www.cucfyn.dk
Mega god oplevelse
Jeg kan 100% anbefale hende. Det var et forløb i topkvalitet og helt klart 5/5!
Jeg bestod køreprøven til B/E-kørekort…
Jeg bestod køreprøven til B/E-kørekort den 5. september efter undervisning hos Marlene. Hun er tålmodig, udholdende, ihærdig, insisterende, ærlig og samtidig meget venlig. Det var præcis hvad der var brug for i min situation. Jeg kan kun anbefale hende som kørelærer - også for en der fik kørekort i 1990.
Varm anbefaling herfra
Min søn har været virkelig glad for at køre ved Marlene og synes teori timerne var rigtig gode.
Super fleksibel og god service og han nåede køreprøven inden / i sommerferien, så han er klar til læreplads.
Kæmpe anbefaling herfra.
God oplevelse
Stærk anbefaling!
Jeg havde teori og kørerlektioner hos Marlene hvilket var en fantastisk oplevelse😊
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, virkelig sjov og underholdende. Har selv haft Marlene til teori og Lone som kørelærer, begge to er så skønne, og kan kun stærkt anbefales
Tak herfra ❤️!
fantastisk oplevelse
Jeg tog kørekort hos cucfyn. Jeg oplevede nogle glade og smilene teori og kørelære, aldrig dårlig stemning, de er flexible i både teori og køretimerne så jeg ikke skippede skolen, jeg følte mig meget tryk og godt klædt på til at køre bil. Det var en stor fornøjelse at tage kørekort ved cucfyn og jeg kan varmt anbefale dem!
De fedeste kørelærer
De fedeste kørelærer. Syntes virkelig ik at det kunne gøres bedre. Man for altid en god griner på, Har været den bedste oplevelse. Man skal ikke tvivle på CUC Østfyn
:KAN KLART ANBEFALES:
Har lige bestået køreprøven
Har lige bestået køreprøven, Jesper (Pingo) som kørelærer. Er 65 år og mange tvivlede på mine evner, men aldrig Pingo. Stor tak til ham for hans store tålmodighed og tak til Marlene, som “lukkede mig ind” trods min høje alder. Er så glad. Marlenes køreskole kan kun anbefales - En glad Helle Færregaard
køretimer og prøve
Det har været en god oplevelse at være i køreskole hos jer
Klasse køreskole
Super hyggeligt, sjovt og meget lærerigt forløb. Kan helt klart anbefales.
Tusind tak for en helt igennem…
Tusind tak for en helt igennem fantastisk fornøjelse igennem hele forløbet, lige fra teori til at stå med kørekortet i hånden. Marlene er en helt igennem fantastisk kørelærer, hvor man virkeligt kan fornemme at det er noget hun brænder for, og derfor er undervisningen bare helt vidunderligt, med plads til lidt spas ind i mellem😆 Hendes måder at forklare regler og huskeregler på, sider bare perfekt i hukommelsen, og det er noget af det der har gjort at jeg kom igennem teoriprøven med 0 fejl, og at køreprøven gik som smurt i olie.
Tusind tak for fornøjelsen Marlene, din køreskole har jeg kun noget godt at sige om, og kan kun anbefale den.
Mikkel
Jeg har taget kørekort ved Marlene i…
Jeg har taget kørekort ved Marlene i Svendborg og anbefaler gerne cucfyn! Marlene er super forstående, meget tålmodig og altid et smil på læben sådan man aldrig kan være andet end glad efter en time med hende. Desværre var tiden præget af forsinkelser pga. Corona og Færdselsstyrelsens overtagen, men Marlene har stået klar når som helst, man kan altid få fat på hende. Kæmpe 5 stjerner herfra.
Klart anbefalelsesværdig køreskole
Super undervisning. Fokus på de vigtigste ting i teoridelen. Kompetent praktisk træning. God stemning/hyggeligt.
Jeg har været meget nervøs over at…
Jeg har været meget nervøs over at skulle starte, men CUC i Nyborg har givet mig den bedste oplevelse. Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg givet endnu højere antal! Det hele har foregået utrolig professionelt og venskabeligt. Er stolt over at have bestået både teori og køreprøve ved første forsøg, og det er kun takket være min teoriunderviser og kørelærer, Martin.
Teoritimerne var fyldt med humor og alle fik lov til at svare på spørgsmål såvel som at stille et hvilket som helst spørgsmål, hvis man var i tvivl om det mindste.
Det var så dejligt at teori fulgte med køretimerne hele tiden, da man på den måde ikke nåede at glemme noget af teorien.
Min kørelærer var helt perfekt. Det var så hyggeligt at køre rundt med ham. Han var så rolig, selv når man lavede en fejl, forklarede han det meget roligt, og huskede altid at give ros selv for den mindste detalje man huskede og gjorde korrekt. Det gav mig en ro, så jeg kunne køre uden at være nervøs.
Martin har helt klart haft en stor betydning for mit vedkommende. Vi blev venner under timerne og kunne snakke om alt.
Anbefaler CUC Nyborg og Martin som kørelærer til enhver der vil have kørekort!
Har netop snakket med Marlene idag
Har netop snakket med Marlene idag, super sød kørelære og en der går op i at hjælpe sine elever
5 stjerner er ikke nok... gir 10 ⭐️⭐️
Min datter har haft den bedste oplevelse med cuc Østfyn. Super kemi og dygtighed. Vil til enhver tid anbefale cuc Østfyn til andre unge mennesker, der skal ha kørekort 🙂
Virkelig en fantastisk køreskole
Virkelig en fantastisk køreskole. Med nogle helt igennem fantastiske smilende og energi fyldte og meget tålmodige kvinder.
Super hyggelig beliggenhed og teori og køretimer er suveræne.
Kan varmt anbefales!
Jeg tog trailerkørekort hos Marlene, og jeg følte mig virkelig i gode hænder. Hun er rigtig god til at få en til at føle sig tryg og sørger for, at man får gennemøvet det hele, så man kommer ud med et strålende resultat -og nogle hyggelige køreture rigere. Hvis jeg en anden gang får brug for at opgradere mit kørekort, kører jeg gerne fra Odense til Nyborg igen for at blive undervist af Marlene. Varme anbefalinger herfra!
Super godt
Tog B/E kørekort sammen med min kæreste hos CUC Østfyn / Marlene. Det gik lige efter planen og vi bestod begge i første forsøg. Marlene er rigtig hyggelig at køre rundt sammen med og hun er god til at gennemgå lige præcis dét man har behov for.
Søgte selv på Trustpilot for at finde et godt sted at tage kørekort og kørte derfor hele vejen fra Odense til Nyborg. Og det skuffede ikke :-)
Tak til Marlene!
Til U.G!
November 2015 erhvervede jeg B/E kørekort ved Køreskolen CUC Østfyn ved kørelærer Marlene Nordam og det var en super oplevelse! Professionel, erfaren og med et smil på læben - gjorde køretimerne meget lærerige og afslappede. Jeg vil give denne kørelærer mine varmeste anbefalinger.