Crazy Daisy Anmeldelser 25

2,1

L**TE oplevelse i crazy daisy i SVENDBORG!!! Havde afleveret min jakke (med 4 forskellige husnøgler i) og en sweater i deres garderobe! En halv time efter vil jeg hente den, også har de ik... Se mere

Jeg skriver grundet at jeg blev smidt ud af natklubben, da jeg skulle skifte trøje ved håndvasken med en kammerat. Der blev sagt, at jeg ikke måtte skifte trøje på toilettet, og blev derefter hevet ud... Se mere

2,1

Under middel

Crazy daisy i Næstved er en klub hvor…

Crazy daisy i Næstved er en klub hvor man kan føle sig tryk med godt personale som altid er flinke og imødekommende flink manager Jeppe som har styr på sine ting så hvis man skal have en fed bytur er det i Næstved på Crazy

3. januar 2026

Fuldstændig absurd oplevelse

Fuldstændig absurd oplevelse! At du har en klub fyldt med en gennemsnitsalder på 23 og spiller de samme ti sange fra før 2011 er mig en KÆMPE gåde. Det er et gentagende mønster, at det er den samme DJ. Fyr "Malle" og lyt til hvad dit publikum har af forslag. Det hjælper ikke at være arrogant imens du har så dårlig smag.

6. december 2025

L**TE oplevelse i crazy daisy i…

L**TE oplevelse i crazy daisy i SVENDBORG!!!

Havde afleveret min jakke (med 4 forskellige husnøgler i) og en sweater i deres garderobe! En halv time efter vil jeg hente den, også har de ikke givet mig det nummer der tilhøre min jakke! Jeg forklare hvad der er i lommerne og de ville ikke give mig min jakke! Den sorte pige jeg havde afleveret min jakke til før henter en dørmand og af dørmanden bliver man bare behandlet som l**t og absolut ingenting!!!!!!

DET TO 2 ANDRE BARTENDERER der kender folk der til at få mine ting tilbage!!!!!!!

ALDRIG!! Som i ALDRIG!!! Efterlad din jakke i deres garderobe!!!!

Absolut l**te oplevelse!!!!

22. november 2025

Min veninde havde vundet “gratis”…

Min veninde havde vundet “gratis” adgang via besked fra DERES nr. Da vi kom var vi ikke på listen og fik ikke gratis adgang, samt en meget ubehøvlet garderobedame, der mente at vi skulle “f*cke af” og “basse ned”. Rigtig ærgerlig oplevelse

29. november 2024

Crazy dasiy vejen

Crazy dasiy vejen.

Jeg stod ved baren og var igang med at bestille en drink, jeg lod mærke til en pige ved navn JESSICA HANSEN , kløede sig i numsen og derefter tog isterninger med hænderne! Så ulækkert! Jeg bedte om en ny drink, men så svarede hun mega flabet at det gad hun ikke.
Jeg syntes seriøst virkelig crazy dasiy skal få
styr på hvem de ansætter.
Mega ulækker oplevelse.

1. november 2024

HOLD JER VÆK FRA CD! SVENDBORG!!

Jeg blev bortvist, påtrods af jeg blevet slået på? Vagterne inde på CD i Svendborg er alt for voldelige og de udøver mere end hvad deres magt tilegner dem! HOLD JER VÆK FRA CD I SVENDBORG

21. april 2024

brand det ned.

jeg var inde på klubben og pludselig så jeg en bartender der gokkede af til jeppe kofod’s tær. brand lårtet ned. 😁🤬👿

14. marts 2024

Ad ad ad

helt forfærdelig musik! Uacceptabelt at spille børne musik på en klub for 16+ grow up og fyr den lårte dj!!

20. marts 2024

Nu var vi til 18 år’s fødselsdag på…

Nu var vi til 18 år’s fødselsdag på crazy Daisy vejen igår lørdag den 15/3-23 og hold kæft det er da et ringe sted der er møg beskidt og der er kun 1 dametoilet der kan låses ik særlig fedt og ingen håndsæbe på dametoilettet og ingen aircondition i rygerummet og 1 en bartender som kan ekspedere omkring 30-40 mennesker det var ihvertfald ik nok og den ene bartender siger at 1 hel flaske sprut koster 600kr og en anden siger 400kr der er ik styr på en skid derover hold kæft det er for dårligt ad ad siger jeg bare

15. marts 2024

Dårlig oplevelse.

Jeg synes helt ærligt det var en dårlig oplevelse. Det hele startet med vi blev mødt med dårlig service, vagterne var ikke ordentlige overfor folk, de havde ingen forståelse og min veninde og jeg fik ikke lov at komme ind uden nogen grund, vi havde gyldig id med og alt var i orden, af det vi skulle have med. Vi kunne bare få lov til at se alle vores venner komme ind og vi måtte tage hjem med dårlig humør.
Dårlig aften.

27. december 2023

Totalt smadret oplevelse til Dato!!!

Totalt smadret oplevelse til Dato!!!
Jeg betaler 20kr for min Jakke til over 2000kr til at hænge ved deres gaderobe, hvor DE (crazy daisy) har ansvaret for den.
Jeg får så ikke min jakke tilbage på aften og de siger de vil kontakte mig senere på ugen.
Da der går nogle dage får jeg af vide de kan maks dække over 500kr på deres mist, hvor jeg kan maks modtage 500kr.

Det simpelthen noget fis, for de kan jo enlig bare stjæle din jakke til flere tusind og jeg får modtaget 500kr hvor de enlig tjener i "profit".
Er det worth og tage på Crazy Daisy hvis ikke du kan stole på dem...?

24. oktober 2022

Jeg skriver denne anmeldelse på baggrund af dårlige vagter

Jeg skriver denne anmeldelse på baggrund af forfærdelig ekspertise. Vi (4 drenge alle over 18), stod bag en pigeflok på vej ind til klubben. Vi overhører så vagten sige ordret “Jeg ved godt det er fake-id, men det går nok”, hvorefter han lader denne 16-17- årige pige komme ind på klubben med sine veninder. Da vi kommer derop og han spørger om ID, spurgte jeg hvorfor han lod en 17-årig komme ind, da det er imod deres politik. Han svarer flabet, og afviser mig på baggrund af min udtalelse - totalt uprofessionelt. Viser hvordan at vagter ikke tør at tage drenge ind, men piger er åbenbart i orden? Tydelig kønsdiskrimination, ærgerligt at det skulle ske.
Jeg håber denne anmeldelse kan bruges af Crazy Daisy’s staff. I bliver nødt til at skaffe jer til ordentlige vagter, alt andet er skørt og korrupt. Ellers god aften, og vagten var godt nok en bums, selv tak.

20. august 2022

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Vanvittig dårlig ekspertise. Jeg skulle ud med en veninde for st ryge, men kunne ikke få min jakke, selvom jeg viste nummer. Super ubehagelige piger, de har til at tage imod kunderne. Mega dårlig oplevelse, kan bestemt ikke anbefales.

15. april 2022

Skriver på baggrund af dårlig service

Skriver på baggrund af dårlig ubehagelig oplevelse. Jeg var på “Crazy” Daisy i nat og skulle ud og skifte en trøje da jeg havde fået spildt en drink på den. En vagt tager fat i mig og siger jeg ikke må skifte beklædening, og vælger at tage hårdt fat i mig og smide mig ud. Jeg går efterfølgende op til indgangen og fortæller jeg har drinks og shots der inde jeg gerne lige ville drikke som jeg lige har betalt for. Men vagten troet han var en betjent i 3 klasse og sagde jeg skulle skride aggressivt.

BOYCOTT DAISY I NÆSTVED FOR VIRKELIG UMENNESKELIG SERVICE (VAGTER)

6. november 2021

Er dette din virksomhed?