Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Copenhagen Bridal, jeg fik en rigtig god betjening af Josefine, og endte med at finde min drømmekjole. De har et skønt, stort udvalg af nogle smukke kjoler, og d... Se mere
Brudekjoleprøvning i et iskoldt lokale, hvor der først blev tændt for en varmeblæser ved ankomst. Vi var begge frosne undervejs og efter og det var ikke særlig hyggeligt, fordi det var så koldt. Eksp... Se mere
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg følte mig virkelig set og hørt og samtid guidet til den helt rigtige kjole. Claus var meget professionel, servicemindet, inspirerende, han aflæst... Se mere
Jeg fandt min fantastisk smukke brudekjole hos Copenhagen Bridal. Jeg havde meget kort tid til at bestemme mig for en brudekjole og fandt den smukkeste kjole blandt deres sample sale. Nicole var den s... Se mere
Stort udvalg i brudekjoler og konfirmationskjoler i hjertet af København.
Vester Farimagsgade 3, 1606, København V., Danmark
- 33 24 03 00
- info@cph-brudekjoler.dk
- www.cph-brudekjoler.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg følte mig set og yderst godt…
Jeg følte mig set og yderst godt behandlet ud over mine behov og forventninger. Jeg havde en dygtig og nærværende assistance. Det var som om hun vidste hvad jeg kunne lide og hvilken kjole der ville sætte sig bedst på mig. Det var den bedste oplevelse og jeg Elsker min kjole- og havde ikke selv fundet kjolen uden hende. Tusind tak for god service.
Smukke kjoler og serviceminded personale!
Jeg kom ind til Copenhagen Bridal 6 måneder før jeg skulle prøve kjole.
Her mødte jeg Tilde som viste mig hvad de havde af styles. De har et bredt udvalg af brudekjoler som er meget unikke, smukke og elegante! Dette var meget overvældende allerede fra første øjekast, men vi aftalte efterfølgende en dag, hvor jeg skulle prøve de kjoler jeg havde valgt ud.. De eneste præferencer til en brudekjole var, at den skulle behagelig og jeg skulle føle mig tilpas - selvfølgelig også smuk & pæn ;)
I løbet af de 6 måneder var jeg i dialog med Tilde, og hun svarede på alle de spørgsmål jeg havde.
Da dagen for min prøvetime endelig kom tog vi det meget stille og roligt. Tilde var meget lyttende og tilstede under hele prøvningen, og var god til at guide mig igennem det hele. Udover det var hun meget professionel og rigtig behagelig at få hjælp af, hvilket gjorde det nemmere for mig at vælge en kjole. Der var virkelig ingen pres eller stress med at få købt en kjole, og jeg valgte også at sove på det efterfølgende før jeg tog en beslutning.
I går ringede jeg tilbage til butikken og stillede de sidste spørgsmål jeg havde i forhold til betaling, skrædder, fitting m.v.
Selvom at de havde travlt i butikken den dag, og der var andre kunder som skulle kigge på både konfirmations -og bryllupskjoler, følte jeg mig ikke overset. Jeg fik endda prøvet 2 kjoler igen, selvom jeg vist havde overskredet min prøvetime..
Jeg havde været nervøs for denne dag, men gik ud af butikken med en god mavefornemmelse, og dette er helt klart pga. den super gode service samt udvalg hos Copenhagen Bridal! :)
Forkæl dig selv med en 2 timers session
Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Bridal. Jeg bookede en 2 timers session, og det var en fantastisk oplevelse. Tilde var god til at hjælpe mig på vej, hun kom med forslag og bud på kjoler, uden at presse på og det lykkedes at finde den smukkeste kjole. Der er ikke tvivl om at kvalitet og service her er i top. Tak for at gøre jagten på kjolen så god og mindeværdig Tilde!
De flotteste kjoler og god service
Copenhagen bridal har simpelthen de flotteste kjoler og af en super lækker kvalitet, som jeg ikke har set andre steder.
Tilde var super dygtig og hjælpsom, og ramte spot on den kjole jeg valgte at gå med. Kan varmt anbefale stedet.
Stor ros til de dygtige piger i butikken..
Har fået anbefalet stedet af en veninde og det lever fuld ud op til forventninger om god service og rådgivning. De har virkelig styr på det de laver. De er gode til at vejlede og guide og uden at presse på og oversælge. Tvært imod giver de god plads til ekstra prøvning og tænketid da de virkelig forstår at det er en stor beslutning med valg af kjole. Kan varmt anbefale dette sted!
De gjorde dagen hvor jeg skulle vælge…
De gjorde dagen hvor jeg skulle vælge min brudekjole helt speciel. Der var plads til spørgsmål og gentagne prøvninger af de samme kjoler. Kristine som hjalp mig var helt fantastisk og jeg endte med at finde drømmekjolen:)
Virkelig god og behagelig modtagelse og…
Virkelig god og behagelig modtagelse og rådgivning i butikken, som gjorde, at man kunne føle sig godt tilpas i processen og træffe et velovervejet valg uden at føle sig presset eller påvirket af andres holdning. God rådgivning ift. snit, materiale og størrelse og stort fokus på at finde alternative løsninger og tilpasse den enkelte kjole til ens egne præferencer. Stort udvalg. Varm anbefaling herfra.
Fantastisk stemning og enormt smukke kjoler❤️
Jeg var inde hos CPH Bridal for at prøve brudekjoler. Der var sat 2 timer af og der var champagne, chokolade - you name it❤️ Vi var 5 mennesker og vi havde alle en enormt skøn oplevelse. Enormt søde og kompetente piger der arbejder der og som var gode til at give plads når det var nødvendigt og kom med input når man havde brug for det. Jeg endte med at finde KJOLEN hos Copenhagen bridal og var så imponeret over servicen derinde - hvis du leder efter et sted at prøve kjoler, hvor stemningen er i top og hvor der desuden er nogen af de smukkeste kjoler jeg til dato har set, så er Copenhagen Bridal stedet!❤️❤️ Tusind tak fra en lykkelig brud👰🏼❤️
Jeg vil anbefale til enhver tid!
Jeg havde planer om at skulle prøve brudekjoler, tiden var bestilt hos en brudekjole biks og alt var godt. -Lige indtil jeg møder op på adressen med min veninder og finder ud af at de er flyttet...
jeg var lidt på herrens mark og vi søgte lidt for at se om vi kunne finde et andet sted, jeg var ikke optimistisk.
Vi ankommer til Copenhagen bridal og kommer ind i varmen. Jeg, tæt på tårer af frustration, spørger Claus om der på nogen måde kunne være tid til at jeg kunne prøve en kjole eller to og til mit held sagde han ja. Dette er halvanden måned siden og i dag har jeg bestilt min kjole hos Copenhagen Bridal and I freaking love it!
Så tusind tak for en hel fantastisk service!
CPH Bridal kan varmt anbefales
Jeg har i dag været i cph bridal og fandt lynhurtigt kjolen takket været god professionel vejledning. Hun var god til at spore sig ind på min stil og smag hvorfor det lykkes mig at finde kjolen jeg skal giftes i... De har så mange smukke kjoler. Så jeg kan varmt anbefale dette sted...
Fantastisk service og sted
Fantastisk service og det bedste personale. Første kjole jeg kom ind var virkelig god, og ved 3. kjole var jeg solgt. Har været andre steder også, men CPH Bridal forstod præcis hvad der fungerede for mig og på mig. Tusind tak for en fantastisk oplevelse og fantastisk service
varm anbefaling herfra
Jeg har været inde ved CPH bridal ad to omgange. Første gang hvor jeg havde booket tid og skulle prøve kjoler og hvor jeg havde tre gæster med. Det var simpelthen så hyggeligt og god service. Man føler sig velkommen. De lyse store lokaler og den gode plads gør at man ikke føler sig klemt eller at man går oveni hinanden, selvom man er flere til prøvning samme tid.
Anden omgang havde jeg booket en tid på en halv time, da jeg skulle prøve en kjole igen for at være helt sikker. Personalet er venlige, imødekommende og hjælpsomme.
Varm anbefaling herfra!
Wauw, wauw, wauw!
Wauw! Jeg har netop bestilt min brudekjole hos Copenhagen Bridal, og jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds. Jeg har i mit forløb været ‘tilknyttet’ Tilde, som er super dygtig, serviceminded, tålmodig og hjælpsom. Som en lidt usikker førstegangsbrud føler man sig tryg, og i rigtig gode hænder hos hende :-) Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Copenhagen Bridal, og sige, at I skal glæde jer til at besøge den skønne og smukke butik i hjertet af København :-)
Fantastisk oplevelse
Jeg har netop købt min brudekjole hos Copenhagen Bridal, og kan på det varmeste anbefale stedet! I min søgen efter den perfekte kjole, har jeg været i intet mindre end 5 forskellige brudekjoleforretninger - og intet har slået oplevelsen hos Copenhagen Bridal. Jeg har været i butikken 3 gange, for at være helt sikker på mit valg, og på intet tidspunkt er jeg blevet presset til at træffe en beslutning. Alle gangene er jeg blevet betjent af Tilde, som har udvist en rigtig stor tålmodighed og interesse, samt ydet en super service og rådgivning. Butikken er rigtig flot og lækker, og man føler sig med det samme velkommen og ønsket når man træder ind. Servicen er i top, og det samme er de smukke kjoler :)
Jeg har været yderst tilfreds med den…
Jeg har været yderst tilfreds med den vejledning jeg har fået fra start til slut. Jeg kan kun anbefale at købe brudekjolen her.
Suveræn oplevelse hos Cph bridal og Tilde
Jeg havde en suveræn oplevelse hos Cph Bridal. Specielt Tilde var yderst behjælpsom og forstående, og endte med at bruge næsten 1 time mere på mig end planlagt. Udvalget af kjoler af bredt og stemningen god :) Jeg kan helt klart anbefale stedet!
Jeg kan kun anbefale Copenhagen Bridal…
Jeg kan kun anbefale Copenhagen Bridal hvis du er på udkig efter brudekjole. Var både hos fuhrmanns og bride fashion, men her var absolut den bedste service. Var forbi to gange, først hos Claus som vidste præcis hvilke kjoler der klædte mig. Efterfølgende hos Tilde da jeg købte kjolen. Helt fantastiske begge to :-) tak for en mega god oplevelse.
Fuldstændig fantastisk sted!
Fuldstændig fantastisk sted!
Utroligt mange flotte kjoler, og en utroligt god service!
Da jeg prøvede kjole nummer to var jeg sikker på at det var kjolen, men alligevel sørgede de for at jeg lige prøvede nogle andre der lignede og var helt anderledes, der var absolut INGEN pres for at jeg skulle købe noget, og vejledningen var simpelthen så god!
Tusind tak fordi i gav mig og de veninder jeg havde med en fuldstændig fantastisk oplevelse!
Alt i alt en super behagelig oplevelse
Havde en super god oplevelse hos cph brudekjoler. Var inde og prøve kjoler af to omgange, før jeg fandt den helt rigtige. Begge gange gav den søde ekspedient sig god tid og jeg fik lov at hoppe ind og ud af kjolerne, så mange gange jeg havde brug for. Alt i alt en rigtig behagelig oplevelse.