Copenhagen Bridal Anmeldelser

4,6

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Copenhagen Bridal, jeg fik en rigtig god betjening af Josefine, og endte med at finde min drømmekjole. De har et skønt, stort udvalg af nogle smukke kjoler, og d... Se mere

Brudekjoleprøvning i et iskoldt lokale, hvor der først blev tændt for en varmeblæser ved ankomst. Vi var begge frosne undervejs og efter og det var ikke særlig hyggeligt, fordi det var så koldt. Eksp... Se mere

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg følte mig virkelig set og hørt og samtid guidet til den helt rigtige kjole. Claus var meget professionel, servicemindet, inspirerende, han aflæst... Se mere

Jeg fandt min fantastisk smukke brudekjole hos Copenhagen Bridal. Jeg havde meget kort tid til at bestemme mig for en brudekjole og fandt den smukkeste kjole blandt deres sample sale. Nicole var den s... Se mere

1. Shopping og mode

Stort udvalg i brudekjoler og konfirmationskjoler i hjertet af København.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,6

Skøn oplevelse både for datter

Skøn oplevelse både for datter, mor og mormor. Kompetent personale og service i top. Dejlig oplevelse. Personalet vidste hvad de lavede og havde blik for hvad der klædte vores datter som kommende konfirmand. Rar, smilende, engageret og dygtigt personale. Fantastiske Copenhagen Bridal.

11. februar 2022

Fantastisk oplevelse.

Super god oplevelse at prøve konfirmationskjole for vores datter. Der blev lyttet til hvad hun ønskede, men også udfordret på andre kjoler. De vidste hvad de lavede og havde blik for hvad der klædte vores datter. Mødte kun smilende, engageret og kompetent personale.

15. november 2021

Virkelig fin konfirmandprøvning

Super fin prøvning af konfirmationskjoler. Virkelig fedt at det er en ung kvinde der vejleder / ekspedere som den kommende konfirmand kan identificere sig med. Og stort plus at der blev talt til og med konfirmanden. At konfirmanden blev tiltalt ved navn og ikke “den unge dame” eller lign. Alt i alt en super god oplevelse. Vi glæder os til at kjolen kommer hjem 🤩❤️

19. oktober 2021

FORFÆRDELIG oplevelse og DÅRLIG kundeservice

Tag IKKE din datter med til kjoleprøvning i denne butik. Den værste oplevelse: uprofessionelle ekspedienter (de var sure, fortravlede og uengagerede) der var et MEGET lille udvalg af konfirmationskjoler og størrelserne var kun 34-36. En ekspedient forslog dog at hente nogle klemmer til min datter, da hun prøvede en kjole, som ikke passede hende(!!). Vi havde bestilt tid 14-15 men fik først et prøverum kl. 14.25. En ekspedient henvendte sig meget kort til os for herefter at forsvinde over til en anden kunde. Vi besluttede efter at have prøvet de alt for små kjoler at forlade butikken - heller ikke her var der nogle ekspedienter, der henvendte sig. Min datter var meget ked af det og sagde, det havde været en forfærdelig oplevelse. Det var det også: en forfærdelig oplevelse med DÅRLIG kundeservice. Det var også en tarvelig oplevelse at besøge CPH-Bridal: malet hullet betongulv, ingen stole man kunne sidde at vente i, lysekroner som skulle skabe en eksklusiv stemning men som mest af alt gav udtryk af at man var i en kræmmerhal. Og ekspedienterne burde komme på et kursus i kundeservice - og så burde I også overveje at udvide jeres kjoleudvalg og størrelserne. Det er simpelthen for ringe! Så mødre og fædre: hvis I vil have en oplevelse og eksempel på dårlig kundeservice og ringe udvalg så besøg CPH-Bridal - hvis ikke - så besøg en af de mange andre butikker, der helt sikkert ved, hvad det indebærer at sælge konfirmationskjoler til unge teenagepiger.

17. oktober 2021

Hej Rasmus!

Tak for din anmeldelse. Vi er enige med dig i, at vores service over for jer, denne første konfirmationskjole lørdag, ikke var i top. Vi er i absolut starten af vores nye sæson, med nye kjoler, indkøring af nye medarbejdere samt udfordringer omkring forsinkelser på shipping af lagerkjoler, og dermed manglende størrelser til følge. Vi har dog netop i dag modtaget et stort og varieret udvalg af størrelser, så forudsætningerne for personalet, og for gode prøvninger, igen er optimale. Derudover evaluerer vi i øjeblikket hver enkel prøvning, og har optimeret vores prøveområder, så vi igen står knivskarpe. Og vi kan love, at vi som altid, er super engageret og motiveret! For vi elsker vores job og vores dejlige kunder. I kan derfor roligt booke en ny tid i vores smukke butik :)

Med ønske om en fantastisk konfirmation.

MVH
COPENHAGEN BRIDAL

Claus Rønberg
Indehaver

Bedste service og oplevelse nogensinde

Bedste service og oplevelse nogensinde! Jeg besøgte butikken 2 gange; først med mine veninder og dernæst med min mor og søster. Jeg blev begge gange betjent af den meget servicemindede og forstående Federica. Jeg fik lov til at prøve alle de kjoler, som jeg ville. Det resulterede i, at jeg fandt den stil jeg søgte. Jeg har besøgt mange butikker og det er ubetinget den butik der har flest kjoler i forskellige stilarter. Skulle drømmekjolen være færdigsyet, så skulle det være deres Sabela kjole fra Rosa Clara - jeg har dog valgt at få den skræddersyet. Jeg synes dog at butikken og specielt Federica fortjener den største ros! Hun kendte mærkerne ud og ind, og vidste hvad der kunne lade sig gøre.

5. maj 2021

Fantastisk service

Jeg besøgte CPH Bridal i går, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik god behandling og service - Og så fandt jeg endda min kjole :-) Kan helt klart anbefales!!

19. april 2021

Køb ikke din konfirmationskjole i denne butik

Vi havde læst om Clarón på nettet, og havde bestilt tid til prøvning på konfirmationskjole. Glæden var stor, men den forsvandt desværre hurtigt, da vi trådte ind af døren i butikken. Vi blev modtaget med at de havde travlt (vi havde bestilt tid). Der kom en ekspedient og viste os et prøverum og vi så fik vide af vide at kjolerne var i str 36, men at min datter jo sagtens kunne "klemme" sig ned i en og se hvordan det var. Og så kunne man godt bestille en større størrelse hjem " og så kunne vi jo blot klippe mærket af hvis det var en størrelse 46". Det er ikke en oplevelse der gør at en usikker teenagepige der ikke har det bedste forhold til sin krop får det bedre... Så tak for det! Min datter fik prøvet sig igennem et par kjoler der var for små, og imens var "vores" ekspedient ikke rigtig til stede, fordi hun hele tiden skulle noget andet. Vi booker netop på jeres side et prøverum og hjælp ved en ekspedient- det står på jeres side. og til sidst måtte hun sige at hun havde ikke flere kjoler i store størrelser min datter kunne prøve.
Lad os blot sige at humøret ikke var det bedste da vi forlod butikken tomhændet.
Så jeg vil blot sige at hvis din datter ikke lige er en str 34 eller 36, så lad være med at gå i denne butik, men find derimod et andet sted, som vi gjorde i dag, og hvor vi fik den fineste og mest nærværende betjening og kom hjem med en kjole i str. 40 til vores smukke datter.
Tak for at tage selvtilliden fra min datter og tak for at vi nu ved at der findes butikker med størrelser som almindelig piger kan være i og med meget bedre service end jeres!

23. marts 2021

Besvarelse fra Copenhagen Bridal

Kære Lotte! Det er bestemt ikke meningen at man skal gå fra vores butik, med en følelse af at man er forkert, og med dårligt humør. Det er vi selvfølgelig kede af, at vi ikke fik registreret under vejs! Vores udvalg af størrelser er netop nu meget beskedent, da vi har udsolgt af mange af vores populære konfirmationskjole modeller. Dog har vi en ekstra sending af kjoler på vej om 1-2 uger, så det igen bliver muligt at prøve et mere varieret udvalg af størrelser.

Vi vil naturligvis gennemgå jeres oplevelse på et internt møde, så vi er mere opmærksomme i lignende situationer fremover. Skriv derfor meget gerne hvornår i var herinde, og i hvilket navn i bookede tiden til claus@claron.dk. I kan også ringe til mig på tlf. 33 24 03 00, hvis i har forslag til, hvad vi kan gøre bedre.

Med ønsker om en fantastisk konfirmation til din SMUKKE datter!!!!!! :0)

De bedste hilsner

Claus Rønberg
Indehaver

Super oplevelse

Butikkens personale giver sig god til de enkelte kunder og ro og fred til at mærke efter om kjolerne kunne være noget. Jeg fik mulighed for at prøve en masse forskelligt, selvom jeg egentlig havde besluttet mig for typen af kjole jeg ville have. Jeg endte med at købe en kjole, som jeg ellers aldrig selv ville have tænkt passede til mig, men som de anbefalede mig at prøve. Tak for det! Et helt igennem anbefalingsværdigt sted at finde sin kommende brude (eller konfirmations) kjole <3

15. marts 2021

Bedste beslutning at købe kjole her

Jeg kan kun anbefale Copenhagen Bridal.
Jeg var så heldig at det var Tilde der skulle hjælpe mig, til mit første besøg fik jeg hele butikken for mig selv og mit følge, en fredag aften kl 18, hvor det passede alle. Her havde jeg 1 time, men Tilde lod mig bruge 1,5 time, og der var ikke en sur eller irriteret mine undervejs, og heller ikke da jeg var nødt til at overveje beslutningen et stykke tid. Hun var rigtig dygtig til at vejlede og mega sød. Til mit andet besøg var jeg stadig ikke afklaret men hun gav mig god tid, til at mærke efter igen, og pressede mig ind en onsdag aften hvor der egentligt var fuldt booket. Jeg endte med at købe min drømmekjole, og endda et godt stykke under mit budget. Jeg var også andre steder og prøve kjoler men service niveauet var slet ikke på samme niveau :-)

1. december 2020

Helt igennem fantastisk oplevelse ifm

Helt igennem fantastisk oplevelse ifm. prøvning af brudekjoler.

Personalet var super kompetent og imødekommende fra start til slut.
Jeg fik virkelig god vejledning og information, uden hun på nogen måde virkede anmassende eller sælger-agtig.
Ud over det har de sindssygt mange smukke kjoler!

Helt klart en anbefaling herfra, hvis man går og leder efter den perfekte brudekjole.

23. november 2020

Trist konfirmationskjole oplevelse

Jeg havde i går min datter med inde for at se på konfirmationskjoler, desværre var udvalget ikke særlig stort, men det gik nok. Vores ekspedient virkede rigtig rar da vi kom ind og hjalp også min datter i gang og så forsvandt hun i perioder, hun skulle åbne døren for kunder (da den var låst), hun hjalp andre kunder m.m.
Jeg tror måske at jeg havde forventet lidt mere nærvær hos os og interesse for at hjælpe min datter med hvad hun ønskede, når nu vi havde betalt for en ekspedient i en time.
Vi kom fra et andet sted hvor vi ikke havde betalt for ekspedienten, men hun sværmede om os og lyttede til alle mine datters ønsker- jeg siger ikke at dette er den generelle måde tingene bliver gjort på hos Copenhagen Bridal, men det var desværre vores oplevelse 🙈

21. november 2020

Besvarelse fra Copenhagen Bridal

Hej Jeannie! Vi har efterfølgende fået talt sammen i telefonen. Vi er naturligvis kede af, at i ikke fik den oplevelse, som i med rette kunne forvente. Vi har som noget nyt indført tidsbestilling for alle konfirmander. Vi var ikke godt nok forberedte på indtil flere uanmeldte besøg denne fredag, og det fik desværre indflydelse på jeres prøvning. Derfor har i naturligvis fået jeres booking gebyr retur. I forhold til vores udvalg, så har vi 80 forskellige konfirmationskjole modeller hængende i butikken. Derudover har vi mere end 300 konfirmationskjoler på lager, som alle kan ses og bestilles på www.claron.dk.

Til alle kommende konfirmander der vil besøge os, husk tidsbestilling :)

De bedste hilsner

Claus Rønberg, Indehaver
COPENHAGEN BRIDAL

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med det mest fantastiske personale!
Helt igennem en varm anbefaling herfra. Alle kommende brude, burde give sig selv den oplevelse det er, at besøge Copenhagen Bridal. Jeg er ovenud lykkelig, dagen derpå, over den helt unikke service og oplevelse. Og at have fundet den helt perfekte kjole, med kyndig hjælp fra Federica.

1. november 2020

Fantastisk oplevelse & fantastisk service

Besøgte Copenhagen Bridal d. 19/9/20, og kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! Sammenlignet med et andet sted jeg havde været, var der kæmpe forskel på professionalisme, salg, kjolerne og finesse. Blev betjent af Federica og hun var bare helt fantastisk. Hun var god til hurtigt at gennemskue min smag, samt hun var super rar og professionel. Hun stod for 90% af oplevelsen. Hun har mine aller varmeste anbefalinger. Og fandt jeg min drømmekjole? Selvfølgelig! :)

3. oktober 2020

Mine varmeste anbefalinger!

Netop hjemvendt fra en fantastisk brudekjole-session med Federica fra Copenhagen Bridal. Federica var professionel, sød og dygtig og sporede sig hurtigt ind på min stil og mine ønsker. Jeg prøvede en lang række fantastiske brudekjoler, som alle var meget smukke. Jeg vil anbefale Copenhagen Bridal til alle kommende brude - jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fundet min drømmekjole. Eneste forbedringspunkt kan være, at jeg synes alle bør blive tilbudt et glas champagne - i stedet for at det kan tilkøbes, så bør det være en del af den pris man allerede betaler for en brudekjole-session :-) Endnu engang tak for en skøn session, Federica!

26. september 2020

Service og kjoler af højeste kvalitet

Jeg havde en rigtig god oplevelse med brudekjole-prøvning hos Copenhagen Bridal i sidste uge. Jeg blev mødt af en ekspedient, der tog sig rigtig godt af mig og mit entourage, selvom hun også var igang med at hjælpe en konfirmand, der næsten var færdig med sin kjoleprøvning. Stemningen var rigtig behagelig og afslappet. Udvalget af kjoler var helt i top og lokalets indretning var også med til at skabe den helt perfekte "prinsesse-følelse". Jeg vil uden tvivl anbefale Copenhagen Bridal til alle andre, der er igang med søgningen efter drømmekjolen.

21. august 2020

Ros herfra!

Virkelig flot indbydende butik med meget smukke kjoler. Jeg endte med at finde KJOLEN, og jeg havde virkelig en god oplevelse. Dygtig medarbejdere, som var gode til at give plads og samtidig komme med gode input. Kan varmt anbefale Copenhagen Bridal.
Vh. Tenna

17. juni 2020

De varmeste anbefalinger til Copenhagen…

De varmeste anbefalinger til Copenhagen Bridal og Tilde herfra. Butikken virker ved første øjekast lidt lille, men er dejlig lys og hyggeligt indrettet. Til trods for at butikken virkede lille, så gemmer butikken på et stort udvalg af SMUKKE kjoler. Der er kjoler til de fleste typer af bryllupper, samt brude. Personligt er jeg særligt vild med kjolerne fra AIRE Barcelona, som Copenhagen Bridal på nuværende tidspunkt er eneste forhandler af i Danmark. Jeg også derfor kørt den lidt lange vej fra Bramming i Sydvestjylland til København, for at købe min brudekjole. Tilde var meget hjælpsom og sød til at komme med forslag ud fra mine ønsker, behov og kropsbygning. Meget rosende og man føler sig på ingen måder forpligtiget til at købe noget. Tak for to rigtigt gode oplevelser i jeres butik.

23. maj 2020