Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket på mit hår. Tværtimod hver gang jeg har vasket håret bliver det voldsomt tørt. Hø agtigt svært og rede ud. Det er en meget dyr... Se mere
Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrællede underben og fødder. Mine storetæer har de sidste par år været følelsesløse og har skællet meget, ligedan mine hæle, sikkert pga. Dårlig blo... Se mere
Startede med fødder der var hårdt ramt efter graviditet. Ønsket om at få mine sunde og bløde fødder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk når den rammer vandet... Se mere
Fodplejesæt
Fodplejesæt
De produkter er i den grad godkendt hos mig!
Jeg er simpelthen blæst bagover af Cosborgs fodplejesæt! Efter 7 dages brug har fodplejesættet hjulpet mig af med tør og hård hud, helt UDEN brug af fodfil. Nu er det slut med det hårde arbejde, med at ordene fødder. Jeg tog et afslappende fodbad, med fodbadeolien. Den har en dejlig duft og blødgør fødderne, så de er klar til creme. Derefter anvendte jeg fodcremen. Jeg gav mine fødder et tykt lag og lod den virke ca. 5 minutter inden jeg smurte den godt ind. Herefter brugte jeg hælcremen, som jeg også gav et tykt lag og lod virke i 5 min inden den blev smurt ind.
Et dejligt aftenritual, som gør at jeg kan vågne med bløde fødder. Nu har mine fødder det meget bedre og jeg vil vedligeholde det med fodbad og creme et par gange om ugen. Jeg er sikker på, at den sidste smule hårde hud på min storetå snart vil forsvinde helt.
Fantastiske produkter med hurtig resultat!

Besvarelse fra Cosborg
Efter brug af Cosborg produkter til…
Efter brug af Cosborg produkter til mine fødder kan jeg gå sommeren i møde med velbehag, uden tørre fødder og flækkede hæle…☀️ Er så tilfreds, at jeg fortsætter, så de forbliver bløde…😃

Sommerklare fødder
Jeg har testet fodbadeolie, hælcreme og fodcreme på mine vintertrætte og tørre fødder med et fantastisk resultat. Mine fødder er nu så bløde og fine og klar til at blive luftet i sommersandaler og på stranden.

Test af 3 fod produkter
Fantastisk produkter , har testet de 3 fod produkter og har fået dejlig og lækre bløde fødder som er blevet dejlig at gå på

Besvarelse fra Cosborg
De bedste fodprodukter, jeg har prøvet
Cosborgs tre fodplejeprodukter (cremer og olien) er effektive. De bedste fodprodukter, jeg har prøvet!
Siden jeg blev mor har jeg ikke haft meget tid til selvforkælelse. Selv mens jeg har dedikeret mig til at teste produkterne, har jeg dårligt haft tid til at tage produkterne reelmæssigt i brug og lade cremen få lov til hvile 3-5 min, før cremen smøres ind. ALLIGEVEL har jeg set og mærket et resultat. FANTASTISK!
Mine fødder er gået fra at være RU og TØRRE til at blive MERE BLØDE og GLADE.
De hårdestramte områder, mine trædepudder er blevet blødere og glatte. Den hårde hud er der stadig. Så det er ikke et mirakel produktet - men tæt på ;) - Og jeg er sikker på at trædepuderne bliver fine og flotte efter jeg har filet det hårde væk og fortsat benytter Cosborgs produkter.

Cosborg fodplejeserie
Jeg har været testperson på Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde før meget tørre fødder, særligt på hælene og også hælrevner på venstre fod. Jeg har både brugt Cosborgs hælcreme og fodcreme 1-2 gange hver dag i en uge. Herudover har jeg taget fodbad med Cosborgs fodbadeolie 4 gange i løbet af ugen. Allerede efter 3-4 dage ser jeg en tydelig forbedring på højre fod. Efter en uge er begge fødder betydeligt forbedret. Hælrevnerne er ikke helt forsvundet, men de er godt på vej. Cosborg vil helt sikkert være en del af mit fodplejesortiment fremover 😊

Besvarelse fra Cosborg
Fantastisk resultat på kort tid
Har i 6 dage brugt fodbadeolie, fodcremen og hælcremen og er meget overrasket over hvor hurtigt der ses en ændring. Jeg har prøvet mange forskellige produkter til hælrevner men ingen med så godt et resultat som produkterne fra Cosborg. Jeg er fan!

Besvarelse fra Cosborg
Farvel til triste og tørre hæle 😍
Jeg har nu brugt Cosborg’s fodpleje produkter i 2 uger og er fuldstændig blown away over resultatet 😍 mine hæle er ikke længere slidte og tørre at se på og jeg kan nu rent faktisk være bekendt at stikke mine fødder i et par åbne stiletter 🤍 morgen og aften har jeg smurt mine fødder ind og et par gange om ugen har jeg brugt olien - easy peasy

Besvarelse fra Cosborg
Jeg er vildt imponeret over effekten af…
Jeg er vildt imponeret over effekten af Cosborg fodcreme, hælcreme og fodbadeolie, da jeg er vant til at pleje mine fødder dagligt, og ikke har kunnet slippe af med hælrevner før nu. Nu efter godt to ugers brug er mine hælrevner væk, og man kan kun se antydninger af dem. Jeg har brugt cremerne to gange dagligt og fodbadeolie et par gange ugenligt.

Besvarelse fra Cosborg
Jeg kan klart anbefale Cosborg’s… da de simpelthen er i liga for sig.
Jeg kan klart anbefale Cosborg’s fodplejeprodukter. De har i den grad givet mine fødder tiltrængt pleje - og det endda uden at bruge fodfil. Hælcremen er blevet brugt hver aften, når jeg er gået i seng, hvilket har betydet, at mine fødder har været silkebløde hver morgen.

Super fodpleje
Super fodpleje. Har prøvet mange forskellige fodcremer og bade uden resultat. Men Cosborg’s fodpleje serie har virkelig gjort en forskel for mine fødder. Kan kun varmt anbefalede andre at prøve den🤩🤩🤩

Dejlige produkter til sommerfødder
Dejlige produkter, der giver gode resultater på kort tid. Mine fødder trængte i den grad til en omgang kærlighed. Har brugt fodbadolie til fodbad, herefter skrubbet det døde hud af med en grov svamp og smurt ind i henholdsvis hælcream og fodcream. Brugt små bomuldsokker natten over for ikke at smøre sengen ind. Nu kan jeg være bekendt at gå i bare fødder i sandaler. Bruger fortsat især hælcreamen, da der fortsat er lidt tendens til hælrevner, men tror på at jeg også kan få has på dem.

Efter 1 uges brug af fodbadolie
Efter 1 uges brug af fodbadolie, hælcrem og fodcrem er mine fødder sommerklar. Ingen revner i hælen og super bløde fødder. Kan virkelig anbefale produkter fra Cosborg. Og så har det en blid og dejlig duft.
Jeg har brugt cosborg fodbad olie
Jeg har brugt cosborg fodbad olie, fodcreme og hæl creme i lidt over en uge nu, og det er de bedste produkter jeg har prøvet til mine føder.
Jeg hat haft dybe revner i mine hæle som stort set er væk efter at have brugt de tre produkter ☺️ Jeg er helt klar til sommer nu🌈

Sommerklar fødder
Har brugt Cosborg produkter til at få dejlige bløde og sommer klar fødder. Kan varmt anbefale deres fodbade olie, fod og hælcreme. Super produkter

God tilfredshed med test af Cosborg fodplejeserie i 7 dage
Jeg har brugt Cosborg fodplejeserien i 7 dage med godt resultat. Synlige hælrynker er blevet meget mindre synlige, og ditto hård hud. Jeg har fodbadet hver aften og derpå påført fodcreme og/eller hælcreme i godt lag. Nogle gange også en af cremerne om morgenen