Cosborg Anmeldelser 113

4,4

Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket på mit hår. Tværtimod hver gang jeg har vasket håret bliver det voldsomt tørt. Hø agtigt svært og rede ud. Det er en meget dyr... Se mere

Startede med fødder der var hårdt ramt efter graviditet. Ønsket om at få mine sunde og bløde fødder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk når den rammer vandet... Se mere

Jeg har været testperson på Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde før meget tørre fødder, særligt på hælene og også hælrevner på venstre fod. Jeg har både brugt Cosborgs hælcreme og fodcreme 1-2 gange hve... Se mere

4,4

Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml…

Det er en meget dyr shampoo og det giver mig som forbruger håb om det der beskrives på etiketten altså “giver et kraftigere, tættere og mere glansfuldt hår samt forbedrer hårets rod” det passer overhovedet ikke. Jeg købte shampooen da jeg er blevet ret tyndhåret og læste en anbefaling om den i ældresagen bladet fra en sundhedsfaglig person.
Da jeg havde brugt næsten alt indholdet uden nogen effekt skrev jeg til Cosborg og spurgte om jeg brugte den forkert. Har fulgt brugsanvisningen til punkt og prikke uden nogen virkning som jeg skrev til Cosborg og de sendte mig en ny shampoo 300ml.

Og dette svar “ Det er mere individuelt, hvor længe der går før Gibidyl har en indsættende effekt/ser resultater. Vores Gibidyl serie har været på markedet i mere end 20 år og har dokumentet effekt.

Vi sender dig gerne en ny Gibidyl Shampoo, så du kan fortsætte med at bruge shampooen”

Stadig ingen effekt. Vil mene det er spild af penge og håb for folk der håber på en gavnlig effekt. Shampooen 300ml koster mellem 350 kr og 500 kr.
Jeg kunne faktisk god tænke mig et bevis på at det overhovedet har virket for nogen. Deres dokumenterede effekt.

28. oktober 2023

Godt resultat efter få uger

Jeg er så heldig at have brugt Cosborgs KnystGel de seneste uger. Allerede ved første påsmøring kunne jeg mærke en lindring i begge mine knyster. Efter jeg er begyndt at bruge denne gel er mine knyster knap så ømme og på få uger har den næsten fjernet min hård hud, som jeg har på mine knyster og jeg mærker markant mindre til mine knyster i min hverdag. Jeg vil til hver en tid anbefale dette produkt.

6. juni 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Pernille, mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg KnystGel. Dejligt at høre at du kan mærke en markant lindring i begge dine knyster. Rigtig god sommer til dig:-). Kh Team Cosborg

Cosborg KnystGel

Jeg har i de sidste par uger smurt Cosborg KnystGel på mine ømme knyster på fødder.
Super lækker at smøre på, fedter ikke og tørrer hurtigt.
Cosborg KnystGel har en dejlig kølende og lindrende effekt.
Kan varmt anbefales.

30. maj 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Mette, Mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg KnystGel. Dejligt at høre, at du kan mærke en lindrende effekt på din knyst. God sommer. Hilsen Team Cosborg

Blød hud

Dejlig creme, gjorde huden blød, oplevede at bulerne på ballerne blev mere udglattede. Det var en god oplevelse at være Cosborg testperson.

29. maj 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Conny, mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg Cellulite Repair. Kh Team Cosborg

Fantastiske produktet.

Fantastiske produktet.
Har i flere år brugt rinadryhl og det er et super produkt.
Fik en gave ved sidste køb, hand Care og det er hjælper rigtig meget på tørre hænder.
Cosberg kan varmt anbefales.

15. maj 2023

Kære John
Mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg Rinadyl. Bh Team Cosborg

KnystGel - det virker sørme :-)

Så et opslag omkring KnystGel, og da jeg desværre er så uheldig at have en knyst på både venstre og højre fod, som til tider kan gøre pokkers nas, ja så tænkte jeg, hvorfor ikke prøve den gel - værste der kunne ske var, at den ikke virkede. Jeg fulgte den vedlagte vejledning, og allerede efter et par uger mærkede jeg en forbedring ☺️ Naturligvis er mine knyster ikke forsvundet - det havde jeg egentlig heller ikke forventet 🤷‍♀️ Men rødme og ømhed er markant forbedret 🤩

Så jeg er ovenud positivt overrasket, og gelen er nu blevet en fast del af mine morgen- og aftenrutiner.

29. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Marianne, Mange tak for din meget fine anmeldelse af Cosborg KnystGel. Dejligt at høre at ømheden og rødmen omkring dine knyster er blevet markant forbedret. Kh, Team Cosborg

Har brugt knystecremen i 3 uger

Har brugt knystecremen i 3 uger, 2g. om dagen, det har taget rødmen.
Så det er positivt.

27. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Gitte, Tak for din fine anmeldelse af KnystGelen. Dejligt at høre at gelen har taget rødmen omkring din knyst. Bh Team Cosborg

Knyst gelen gør knysterne mindre ømme og røde

Jeg er så heldig, at være blevet testperson på Cosborgs knyst gel. Jeg kan helt klart mærke, at den gør godt i mine storetæer. De er ikke så røde, hævede og ømme. Før kunne jeg få nogle jag i storetåleddet, så jeg vågnede ved det om natten, de er også forsvundet.

27. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Cathia, Dejligt at høre at du kan mærke og se en forskel ved brugen af Cosborg KnystGel. Kh Team Cosborg

Cirkulationscreme...men jeg vil eje dem alle🙂

Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrællede underben og fødder. Mine storetæer har de sidste par år været følelsesløse og har skællet meget, ligedan mine hæle, sikkert pga. Dårlig blodcirkulation. Der gik ca 3 uger, hvor jeg smurte en gang inden sengetid, før at jeg kunne se en mærkbar bedring. Mine tæer og hæle er blevet helt " ungdommelige" igen, Jubii. Underbenene blev fine allerede efter en uge. Hvis jeg havde råd, ville jeg købe alle Cosborgs cremer, da jeg har mange problemer forskellige steder på kroppen. Nu ved jeg hvad jeg skal ønske mig fremover.

26. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Anne, Mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg CirkulationCreme. Dejligt du kan se og mærke en forskel ved brugen af cremen. Kh Team Cosborg

Har nu teste deres cosborg celluite…

Har nu teste deres cosborg celluite Repair i 6 uger og kan mærke en klar forskel. Har midstet ca 1,5 cm omkring mine lår. Min celluite er ikke helt væk men kan se en fordring. Helt klart noget jeg vil fortsætte med.

20. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Helle, mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg CelluliteRepair. Dejligt ud kan mærke og se en forskel - og ja fortsæt endelig med at bruge CelluliteRepair.
Kh Team Cosborg

Jeg har brugt Cosborg cirkulationscreme…

Jeg har brugt Cosborg cirkulationscreme til mine fødder. Jeg kan absolut anbefale cremen. Den virker meget fugtgivende og har en helende effekt på små revner.

19. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Cosborg CirkulationCreme. Dejligt du kan se og mærke en helende effekt. Bedste hilsner Team Cosborg

Jeg har testet cosborg KnystGele

Jeg har testet cosborg KnystGele, den er dejlig nem at smøre på, føles behagelig på huden samt drøj i brug, jeg oplevede mindre smerte i min knyst, da jeg havde fodtøj, får min højeste anbefaling

1. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Annette, Tak for din fine anmeldelse af Cosborg KnystGel. Dejligt at du mærker mindre smerte omkring din knyst. Bedste hilsner Team Cosborg

Cosborg KnystGel

Jeg har været heldig , at få lov til at teste Cosborgs nye Knyst Gel.
Det har været en stor fornøjelse , og nemt at bruge denne Gel.
Det har hjulpet på hævelse og ømheden på mine knyster. Giver en dejlig ro i fødderne .
Kan klart anbefale Cosborgs KnystGel .

12. april 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Lone, mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg KnystGel. Dejligt du kan se og mærke at den gelen hjælper på hævelse og ømhed omkring knysten og giver ro. Tak for anbefalingen:-). Bh Team Cosborg

Cosborg cirkulationscreme

God kundeservice og stor anbefaling af deres nye Cosborg cirkulationscreme.

Mit venstre ben har dårligt blodomløb efter diverse operationer.
Derfor tænkte jeg at Cosborgs cirkulationscreme ville være god til mig.

Og nu efter at have brugt den i næsten en måned - kan jeg konkludere at den har hjulpet mig meget og med stor sandsynlighed bliver en fast “følgesvend” på badeværelset.

For mit blodomløb i benet er forbedret så jeg nu bevæger mig lettere rundt og mit ben ikke “fryser” så let og beholder den indre varme.

Og

Jeg sover bedre om natten fordi jeg smører mit ben med cirkulationscremen inden sengetid og dette gør at mit ben holdet varmen og ikke “kramper” om natten.

Herudover dufter cremen godt og har en god konsistens og selv min meget sensitive hud elsker den 😃

Så STOR anbefaling herfra

29. marts 2023

Kære Eva,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Cosborg CirkulationCreme, dejligt den har en god effekt på cirkulationen i dine ben:-).

Bh,
Stine fra Cosborg

Jeg har testet Cosborg…

Jeg har testet Cosborg Cirkulationscreme i 4 uger. Jeg har lavt stofskifte og døjer med kolde fødder og tør hud. Jeg var lidt skeptisk i starten, men allerede efter et par uger, er det tydeligt at cremen har en effekt. Efter indsmøring lader jeg den lige sidde et par minutter og så gnupper jeg den godt ind. Cremen er fed, men behagelig og dufter dejligt på en speciel måde. Så er det at miraklerne sker, der kommer en let prikken i huden og cirkulationen går i gang, virkelig dejlig følelse. Min hun er tilmed blevet mere elastisk.

21. marts 2023

Kære Mette,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores kommende NYHED - Cosborg CirkulationCreme til fødder og ben. Dejligt at læse at cremen har haft en god effekt på dine fødder.
Rigtig god dag. Bh Team Cosborg

Min mand testede Cosborg hælcrem

Min mand testede Cosborg hælcrem, den går underværker med det samme. Kan varmt anbefales.

20. februar 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Mette, Dejligt at høre at din mand har stor glæde af Cosborg HælCreme, og kan se en effekt på sine hæle. Tak for den gode anmeldelse. God dag. Bh Stine fra Cosborg

Derma B12

Jeg har brugt derma b12 til pleje af min eksem og røde, tørre og kløende plamager i ansigtet. Cremen har hjulpet mig godt på vej, og er klart den bedste creme jeg har prøvet til min sarte og problemramte hud.

13. februar 2023

Kære Anna,
Mange tak for din gode anmeldelse af Cosborg Derma B12 Repair. Vi er glade for at høre, at cremen har hjulpet på din sarte og problemramte hud. God dag til dig:-). Hilsen Stine fra Cosborg

Total opturs creme ⭐️

Total opturs creme ⭐️
Mine hænder er altid tørre da jeg arbejder på sygehus, vask og sprit x mange i vagten. Og knastørre neglebånd som var svære at lade være med at pille i. Men Cosborg FingerCare kan altså noget. Bløde hænder og fingre, og ikke mindst neglebånd 😊
Tak for at jeg måtte være testperson.

21. februar 2023

Besvarelse fra Cosborg

TAK Gitte, for din flotte anmeldelse af FingerCare. Dejligt at dine fingre nyder godt af brugen af produktet. Bh Stine fra Cosborg

DERMA B12 er en super god shampoo

DERMA B12 er en super god shampoo, jeg har psoriasis i hårbunden og med vaske 2-3 gange om ugen, kan jeg holde min skællede hårbund nede. Shampooen kan bruges hverdag, nu kan jeg have en mørk bluse på uden den er fyldt med “sne “

6. februar 2023

Besvarelse fra Cosborg

Kære Bente, Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores Derma B12 Shampoo. Dejligt du kan se og mærke en mærkbar effekt ved brugen af shampooen. Rigtig god dag til dig. Bh Stine fra Cosborg