Købte en Scott Speedster S50 FB til en super pris og fik en god vejledning under købet. Jeg har desværre haft lidt problemer med knækkede egerne men disse er skiftet uden regning. Jeg her... Se mere
Helt fantastisk service og virkelig flink betjening Fik akut hjælp efter min cykelkæde sprang af min el-cykel, og jeg skulle hjem og hente mine børn. Var forinden blevet afvist hos fire cykelværks... Se mere
Har fået vores skønne ladcykel customised hos CPH bikes og en super service og muligheder ghed at kunne erhvervslease hos jer
Pæn cykel, men sadlen begyndte hurtigt at sidde løst, og røg af en fredag aften mens jeg cyklede på den, hvilken resulterede i at jeg mistede begge mine fortænder, forstuvede håndleddet og flækkede læ... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God service og super 10 års eftersyn
Jeg her lige fået cyklen tilbage efter deres gratis vintereftersyn hvor de kvit og frit har smurt, strammet, pudset og rettet en skævhed i mit forhjul.
Kan klart anbefale copenhagenbikeshop
Overordentlig god service! 5 stjerner!
Super stemning fra at jeg træder ind af døren, til at jeg forlader butikken godt tilfreds med mit køb.
Sælgeren/Butiks indehaveren hjalp mig godt på vej til at finde en cykel der passede lige præcis til mine behov, uden at prakke mig en masse skrammel på.
Ud over det har de et bonus system, som sparede mig 10% på mit køb, samt dækning af selvrisiko de første 3 måneder, hvis min cykel skulle blive stjålet, og 3 md eftersyn og derefter helårligt eftersyn (gratis) i op til 10 år. Ikke dårligt!
Andet:
Kan godt at anbefales at tage hen og besøge butikken på Jagtvej.
Ikke nemt at vælge en cykel på nettet, da der er mange ting der kan være praktisk at vide om sit køb, samt ting som man uden tvivl kunne komme til at mangle(lygter, lås, cykelhandser etc.)
Ud over det, er det uden tvivl den flotteste cykelforretning jeg endnu har set.