Super design, kvalitet og service til den helt rigtige pris. Vi er meget glade for at have fundet Copenhagenbath. Vort gæstebad er blevet rigtig flot med Catania 90 møblet med 2 skuffer og den uni... Se mere

kan på det varmeste anbefale CopenhagenBath.. havde 100 spørgsmål, eller lige der omkring, inden jeg bestilte, fik gode svar på det hele.. både badekar og brusehoveder, kom 2 dage efter det var bestil... Se mere

Blev kontaktet samme dag som vasken blev bestilt vedrørende at jeg ikke havde bestilt bundprop - ville blot høre om dette var korrekt. Det var det ikke, så derfor rigtig rart lige at blive kontaktet.... Se mere

1. Badeværelsesrenovering
  2. Møbelforretning

Hos Copenhagen Bath importerer vi selv vores Acovi® produkter fra nøje udvalgte leverandører. Vi sikrer derigennem et kompromisløst design og en kvalitet, vi altid står inde for. Copenhagen Baths produkter er kontrolleret ifølge EU's internationale direktiver og lever op til de danske specifikationer på dimensioner og kvalitet. Vi går meget op i kvalitet og design, derfor har Copenhagen Bath har indført 3 trins godkendelse inden den endelige pakning og forsendelse. Vores fornemmeste opgave er at tage hånd om dig og de produkter, du køber hos os.

3,9

God

God service & sublim kvalitet

Copenhagen Bath har lige leveret det fedest badekar. Stor anbefaling herfra; god professionel vejledning i showroom og efterfølgende meget fleksibel ift levering.

28. august 2022

Hej Nicolaj.
Tak for dine rosende ord, dem er vi glade for, tilfredse kunder betyder alt for os. Copenhagen Bath er super stolte af vores smukke produkter, så det er en fornøjelse at havde leveret et badekar du er begejstret for.
Rigtig dejlig dag til dig. Hilsen Line / Copenhagen Bath

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering. Ikke noget at sætte en finger på :-)

23. juli 2022

Besvarelse fra Copenhagen Bath

Hej Julie. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din mening, det betyder meget for os. Vi er glade for at du er tilfreds og vi sidder altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål. Du ønskes en dejlig sommer. Hilsen Copenhagen Bath

Fin service

Vi købte en vask, som der var fejl på og henvendte os til CPH Bath. Der var ingen problemer, den blev byttet uden videre. Meget fin service!

11. februar 2022

Besvarelse fra Copenhagen Bath

Tusind Tak Christian. Vi håber at i bliver glade for jeres vask.
Mvh. Copenhagen Bath

Der er anden gang vi bestiller varer…

Der er anden gang vi bestiller varer fra Copenhagen Bath, de første vaske har vi haft i 8 år, bare man husker at bruge kalkfjerner så holder de sig super flotte. Vi er lige flyttet i nyt hus og valgte igen vaske fra dem. Nu er udvalget bare blevet bedre.
Tak!
Hans

5. maj 2021

Dårlig levering

Produktet godt nok, men at levering ikke er til etagen men kun til gaden er ikke i orden, slet ikke til den pris. Fremgår heller ikke ved bestilling.

8. februar 2021

Virker meget uprofessionel

Kan ikke anbefale dem. Bestilte en håndklæde holder og en toiletrulleholder. Vi ventede længe og til sidst opgav vi, så jeg annullerede ordren og fik besked på at den var afsendt.
Da vi fik varerne var toiletrulleholderen defekt.
Sendte retur på egen regning. Efter 14 dage måtte jeg skrive til dem at jeg godt kunne se at de havde modtaget varerne retur så jeg vil godt bede om at få tilbagebetalt pengene. De beder om reg. og kontonummer og da jeg har oplyst det, får jeg at vide at de nu vil overføre tilbage på kortet.
Uprofessionel, langsom og trænger til at lære hvad en god kundeoplevelse er.
Det var første og sidste gang.
Hilsen Michaela

19. januar 2021

Upraktisk plastik

Købte en Enköping 40 håndvask udført i komposit plastik. Designet på vasken gør, at der hele tiden står vand på bordpladen. Designet på vasken med alle dens hjørner og kroge gør den praktisk taget umulig at rengøre. Kalk bliver meget hurtigt tydeligt på dette materiale.

Vi må nu kassere vasken til små 8000,- + opsætningsudgifter til håndværker efter blot 2 måneder, fordi den bare er blevet grim og er upraktisk, og det bliver kun værre.

Har forsøgt at tale med Copenhagenbath om ovenstående, og de vil end ikke anerkende, at der kan være noget om snakken.

Derfor: gå udenom dette sted og deres upraktiske produkter.

3. oktober 2020

Den bedste service :-)

Tak for den store hjælp vi har fået hos jer ang. vores badekar som ikke engang er købt hos jer, alligevel ydede i den hjælp at finde både en vandlås og en bundventil, som de eneste blandt alle dem jeg har henvendt mig til, endevendte i jeres lager for at finde frem til delene som skulle passe på 5 cm under vores badekar.
Igen tusind tak for at alt er lykkedes tilsidst. :-))

24. oktober 2018

Fin efterservice

Meget fin oplevelse med Marianne. Vi havde købt et spejl med lys mv. Da håndværkerne havde monteret spejlet og vi skulle indstille lyset, var brugsanvisningen blevet borte. Marianne fik hurtigt fremskaffet og sendt en ny. Nævnte produkt på hjemmesiden var ikke opdateret - derfor ikke 5 stjerner. Meget gedigne og gennemførte produkter med tyngde og fornemmelse af kvalitet. Vil handle der igen samt anbefale til andre.

14. februar 2018

Hurtig, effektiv og tålmodig kundeservice

Jeg har haft kontakt med Dirch fra Copenhagen Bath, som har været super hjælpsom i forbindelse med mit køb. Jeg har haft en del spørgsmål til produkter og levering, og selvom det bare endte med en lille håndvask og det trak ud pga. min håndværkere, så har Dirch hele vejen igennem været tålmodig og hurtig til at svare både på mail og telefon. Da de ikke havde den ønskede vask på lager fandt han selv frem til en forhandler, som havde den til at ligge. Vasken er i sig selv smuk - både formgivningen og materialet, som jeg personligt finder langt pænere end porcelæn. Tak for handlen.

14. april 2016

Ikke ok kvalitet !!!

Vi købte en super flot vask i sommeren 2013, da vi renoverede badeværelse. Desværre fandt vi hurtig ud af, at den ikke er til at holde pæn. Vi kan holde kalken væk med eddikesyre, men inde i kanterne er det umuligt at komme til. Derudover faldt der efter kort tid et meget lille stykke af kompositten af, hvori der sidder skidt som ikke er til at få op. Nu efter 2 års brug har vasken også fået en flænge på ydersiden. Vi har kontaktet Copenhagenbath med billede omkring hvordan vi forholder os til flængen, og om der er noget vi kan gøre, dog har de ikke ønsket at svare på vores forespørgsel. Vi synes, at 7500 kr for en vask der kun holder i 2 år er dyrt. Derudover havde vi forventet at der efter købet var den samme service og hjælpsomhed, som inden vi købte vasken. Alt i alt en meget uheldig oplevelse, som gør at vi ikke en anden gang vil overveje at handle hos Copenhagenbath.

14. februar 2016

Øv fornøjelse..

Vi bestilte en fin vask fra CopenhagenBaths hjemmeside - det kostede os 300kr i levering. Fair nok. Den er vel tung. Da vasken ankom - var der en fejl - et mærke som var sort (vasken er hvid). Man havde forsøgt at rette fejlen for der var mærker efter sandpapir (det var en produktionfejl). Jeg mailer med deres kundeservice og de giver os 10% i rabat. Fejlen var i bunden og vi ville ikke betale for at sende vasken retur, som ville blive dyrere så vi modtog. De håndtere reklamationen rigtig fint, og der var god service over mail. De svarede også rigtig hurtigt.
Vi opdager derefter, man selv skal købe bundventil ved siden (det er vel meget normalt..?) og bestiller endnu en gang fra deres hjemmeside. Hvor vi derefter, til vores store overraskelse, opdager at levering også koster 300kr! Eftersom vi intet valg har, betaler vi! Da pakken ankommer, har de sendt den afsted som brev med frimærker for 49kr! Jeg synes det er enormt frækt at tage så meget for levering, de kunne i det mindste sende den med omdeling!! Forklaring kunne evt. være, at nogle pakker koster mere end 300kr og andre mindre, og de derfor har sat en fælles nævner, men der må være en grænse! Jeg har mailet mit sure opstød til dem, og er spændt på hvad der svar er.
Jeg synes hele min oplevelse, har været en anelse irriterende. Håber aldrig jeg løber tør for deres 'speciel' sæbe og skal handle på deres hjemmeside igen, ellers bliver jeg da ruineret! sæben koster 250kr + 300kr levering = verdens dyreste sæbe!

9. september 2014

Nemt, hurtigt og super lækre produkter!

Bestilte en af deres håndvaske en fredag og fik den allerede mandagen ugen efter. Det var rigtig nemt og fuldstændig fejlfrit!
Det eneste jeg kunne sætte en finger på, var at fragtmanden ringede om formiddagen 1 minut inden han kom. Var heldigt at jeg var hjemme, ellers ville det have skabt lidt problemer da jeg bor i lejlighed!
Udover dette, har jeg været yderst tilfreds med mit køb!

18. april 2014

Et lækkert produkt.

Det var nemt at bestille varerne. Det er en lækker håndvask der virker rigtig eksklusivt noget anderledes end andre man ellers ser på markedet. Den var pakket rigtigt godt ind for at der ikke skulle ske noget under fragten.
En håndvaske der bare ser rigtig godt ud.

21. januar 2014

Let handel

Handlen gik let igennem, manglede dog en order bekræftigelse, men den var fanget i mit spam filter, så ikke noget med copenhagen bath.
Ved levering blev jeg desværre ikke kontaktet af GLS, hvilket gjorde at de "bare" havde stillet vasken på vores terrasse, og vi opdagede det først om aftenen, men det er ikke noget min verden ramler af, og jeg skulle ikke selv til at afhente pakken på en central.

15. januar 2014