Jeg har i dag været i kontakt med Coop kundeservice i forbindelse med hjælp til at komme på Coop appen. Desværre fik jeg ikke fat på medarbejdernes navn. Men stort tak for en fantastisk service i te... Se mere
Alt for mange pris fejl, halvdelen af de gange jeg bruger scan selv app'en er prisen højere end hvad der bliver skiltet med. Personalet kan intet stille op og henviser en til kassen. Men så ryger... Se mere
KØB IKKE ELCYKEL I COOP. Jeg ønsker ikke at andre mennesker skal opleve den betjening jeg fik hos Coop. Find et andet sted at købe cykler - jeg fik modtog først alle delene til cyklen efter over en m... Se mere
Betal med din app kan ses i eks. Kvickly Strandlodsvej. Dette forsøgte jeg så igen for 4, gang siden en opdatering med mitid har fundet sted. App'en er helt død og da jeg spurgte den midaldrende kas... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker
Sverige
- www.coop.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købte et plantebord og fik leveret et…
Købte et plantebord og fik leveret et altanbord med tørrestrativ ???
Så det skulle ombyttes men pengene er trukket fra min konto for 14 dage siden. De lovede ombytning ugen efter men nu er det først i uge 23.
Når man ringer til dem er man kl. 09.05 nr. 77 i køen - så dårlig service.
Først vil jeg gerne rose COOP for at…
Først vil jeg gerne rose COOP for at være først i de danske supermarkeder der giver kunderne muligheder for selv at scanne deres vare! Jeres APP har virket fint i et halvt år, men de seneste uger har der været så mange crash at jeg snart ikke gider bruge den mere. Jeg har forsøgt med at afinstallere og geninstallerer appen flere gange, uden det hjalp.
Flere af jeres kassemedarbejdere siger at jeg ikke er den eneste der har problemer, og flere har klaget til dem.
Vil COOP venligst komme på banen og forklare hvad der sker???
Jeg var virkelig glad for jeres APP men det er altså for træls når den kun virker 1 ud af tre gange.
Ærgerlig Markedsføring
Jeg har længe gerne villet købe en Bosch ledningsfri støvsuger - BCH6ZOOO - Tornadorød og har derfor holdt øje med priserne meget længe. Coop har i flere måneder haft den stående til det de kalder en stærk pris på 1690, kr og helt uafhængigt af medlemsskab. En pris der iøvrigt matcher den pris man kan få den til i mange andre butikker og webshops. Jeg tænker så at coop jo så nok kommer med et medlemstilbud på et eller andet tidspunkt - og hurra det gjorde de så i dag - nu kan den så købes for 1649 -kr altså en medlemsrabat på 41, kr. Det er selvfølgeligt i orden at de ikke vil give mere end 41, kr men men men det er ikke i orden at de oplyser nu pludseligt at medlemsrabatten er på 1750,-kr altså mere, end de 1690, de har haft den til salg til meget længe. Så hvordan lader det sig gøre ??? Jo de har nu blot fundet en pris frem for ikke medlemmer på 3399,-kr. Det er da vist på kant med markedføringsloven, eller i hvetfald Ærgerligt da jeg ellers syntes coop er et anstændigt firma som jeg normalt plejer at give flere stjerner - Nu må de igen lære at kalde en spade for en spade.
Tilføjelse: Jeg er blevet i tvivl om anmeldelsen ligger det rigtige sted - Så for en ordens skyld gælder min anmeldelse coop. dk
Jeg mangler svar.
Ved ikke om det er det rette sted jeg smider denne anmeldelse, men nu ligger den her. Jeg har købt en nyt batteri til min elcykel. Men det er defekt , så skriver til Coop webshop, men høre ikke fra dem før 14 dage efter, at jeg skal sende det retur , og jeg kan vælge om jeg vil have pengene retur eller en ombytning. (Standart svar). Og så er der en kalender man kan vinge af hvornår man ønsket fragtmanden skal hente. Det udfylder jeg og får svar at jeg. Vil få besked inden for et par dage, men høre ikke fra dem, så ringer til dem ,da der er gået 3 uger og snakker med en der siger at batteriet skal ind og testes, så hun sender en fragtmand samme dag. Og at jeg vil høre mere i løbet af ugen efter..... da der er gået 2 uger. Ringer jeg og høre til status, da jeg intet har hørt fra dem. Men ingen kender svaret. Og står stadig og mangler en henvendelse fra Coop. Så har hverken batteriet , eller retur penge eller svar..... så Coop håbet virkelig snart at høre fra jer. Så jeg kan sende en god anmeldelse...
App'en virker ikke!!
Har flere gange oplevet af app'en crasher og nu er den holdt helt op med at virke. Skriver blot at der ikke er forbindelse til internettet på trods af at alle andre funktioner (inkl. Trustpilots anmeldelsesside) kører uden problemer!!
Hvor svært kan det være ?
Hvor svært kan det være ?. Efter endelig at have samlet mærker nok, begav vi os i kast med at finde sengetøj i længden 220 centimeter. Efter at have pisket rundt i Århus og besøgt alle de butikker vi kunne finde, måtte vi opgive. Alle steder oplyste de ansatte at de allerede var løbet tør for varen og der IKKE ville komme flere - selvom samlemærkerne udleveres længe endnu. I weekenden besøgte vi svigermor i Bjerringbro, og kiggede da osse forbi butikken. Ikke bare havde de masser af sengelinned, men havde bestilt - og regner med af få - yderligere varer. Jeg ved ikke om i kan forstå det, men vi føler os rimelig meget til grin. Coop har kørt med mærkesystemet helt fra dividende-tiden, så fejl er udelukket eller hvad ?,
Med venlig hilsenPoul-erik Jensen
Er jeg da virkelig nød til at…
Er jeg da virkelig nød til at politianmelde coop for tyveri??
Den 8 januar stjal coop app'en uden videre 404 kr fra min madkonto. Haps! Så var de væk! Men ingen kvittering eller bevis på at de var brugt på varer så dem måtte jeg betale IGEN!
Jeg har skrevet og ringet 4 gange til kundeservice siden 8 januar og hver gang lover de at NU skynder de sig at opklare hvor pengene dog er blevet af?? Men ingenting sker!! Nu har vi den 25!!
Jeg er dybt skuffet på en virksomhed jeg ellers har været glad og tryg ved I mange år
Men så jeg vel ringe til politiet og anmelde tyveriet. Det ville coop jo nok også gøre hvis jeg nappede 404 kr fra dem!
- 15/3 2022 Tak fordi det blev rettet- dette var en misforståelse som skyldes server problemer :-)
Maria Sundahl
Har på det sidste oplevet problemer med coop app'en
Har på det sidste oplevet, at app'en ikke virker, men får log-in siden op, som ikke virker. Har kontaktet kundeservice, som sagde der var server problemer, fair nok, men vel ikke i flere dage??? Hjælper at genstarte mobilen, men det bliver man hurtigt træt af at gøre hver gang man går ind i app'en. Bemærker, at der er ingen anmeldelser der får svar vedr. app problemer. Kunne jo være det kunne være en hjælp. Så det kan kun blive til en stjerne herfra.
Retunering
Jeg købte en blodtryksmåler ved coop den virkede ikke så fik jeg tilsendt en ny som heller ikke virkede nu får jeg både mine penge tilbage for måler og fragt.
Coop app er ubrugelig
Coop app er ubrugelig! Jeg bruger den til daglige indkøb, men nu kan jeg ikke bruge den til betaling mere. Siger blot at der ikke er forbindelse til internettet. Har afinstalleret og nyinstalleret uden effekt. Jeg troede kun at det var statslige it- programmer, der aldrig fungerer, men nu har Coop meldt sig ind i klubben.
Coop app virker ikke
Jeg kan heller ikke få min Coop app til at virke på min Android mobil. Kan derfor ikke købe appkup. Butikschefen bad mig afinstallere og geninstallere app’en. Det virkede ikke. Virkelig irriterende.
I er for dyre med Jeres priser og det…
I er for dyre med Jeres priser og det burde ikke være rigtigt at vi betaler en pris men i har for lidt tilbud og jeres vare er for dyre i forhold til indholdet. I har flere tilbud i super Brugsen end i daglig Brugsen. Tænk at man kan have så små sko. Og jeres Coop brød smager ikke af rigtig brød. I snyder folk. Jeres produkter er falske. Vågn op
OBH NORDICA Blender Ultimate Compact
Min OBH NORDICA Blender Ultimate Compact virker som den skal. bruger den til frossen frugt og grønt samt suppe
Smoothieprogrammet er godt men jeg var ikke klar over at en highspeed blender larmer så meget så jeg bruger mest bægret til at blende i. det larmer mindre.
der var hurtig levering.
hvornår bliver dette føj ændret
føj at man pludselig skal skrive med nr.. navn og add,i har det hele????????????er i fritaget for klager og øv opleveser???????? men syntes fort i små 3 år er desværre nød til levering ved dør og ikke meget er blevet ændret,,,men men altid ok medarbejder når man ringer.kender desværre ens navn og kan godt og ved evt problem.men intet ændret,kun i 4560 kan man kun få vare om mandagen.syntes jeg betaler det jeg skal hver gang,og mere til,men har acp dette.men i fort jeres hmmmm føj
Er snart træt af Coop og deres app. tilbud
Er snart træt af Coop og deres app. tilbud og gratis præmier. I dag kørte jeg 25 km. til den nærmeste Kvickly. Deres app. tilbud havde de ikke og havde ikke haft og min præmie var udsolgt.
Fakta er ikke meget bedre.
Godt der findes Rema, Meny og Lidl.
umuligt at komme i kontakt med coop
Jeg har købt nogle dyre pastaplader i coop. Der er ingen vejledning mht om de skal koges før man laver lasagnen. Prøver at finde en måde at kontakte coop på på deres hjemmeside. Det er mere end svært, så man må konkludere at de ikke er interesserede i at komme i kontakt med deres kunder. Så meget for et andelsforetagende 😡
Har 3 gange bestilt kaffemaskine
Har 3 gange bestilt kaffemaskine. Alle 3 er endt på Sjælland selv om jeg bor i Kolding?
Lad være med at skrive en mail
Lad være med at skrive en mail, de lover svar i lb af 2 dage, hvis man er heldig får man svar efter 1 mdr.
Umulig at komme i kontakt med...
Købte en havesæt til 4.500,-, som er så behæftet med fejl, at det må retur. Lige som andre her, så bliver mail ikke besvaret, og det bliver ikke hentet og dermed får jeg ikke penge retur. Håbløst at ringe (ligesom andre oplever) man er nr 28 (og kan regne ud at det vil tage tre timer at komme igennem)Sender mail, og får (lige som andre oplever) en mail om travlhed, så de kan ikke lige besvare - det er nu over 2 uger siden, vi skrev....Desværre kan maniske give 0 stjerner - det ville ellers være passende her...
Er glad for coop app
Er virkelig glad for at jeg fik hentet app,
ned på min mobil, det er nemt at bruger
den og det er cool at springer køen over.
Og man kan også sidde der hjemme og se
gode tilbud og planlægge sine indkøb,
Man kan også bestille online og få dem lige
lige til døren. 🙂🙂🙂