Coop Anmeldelser

1.035

1,6

Jeg har i dag været i kontakt med Coop kundeservice i forbindelse med hjælp til at komme på Coop appen. Desværre fik jeg ikke fat på medarbejdernes navn. Men stort tak for en fantastisk service i te... Se mere

Alt for mange pris fejl, halvdelen af de gange jeg bruger scan selv app'en er prisen højere end hvad der bliver skiltet med. Personalet kan intet stille op og henviser en til kassen. Men så ryger... Se mere

KØB IKKE ELCYKEL I COOP. Jeg ønsker ikke at andre mennesker skal opleve den betjening jeg fik hos Coop. Find et andet sted at købe cykler - jeg fik modtog først alle delene til cyklen efter over en m... Se mere

Betal med din app kan ses i eks. Kvickly Strandlodsvej. Dette forsøgte jeg så igen for 4, gang siden en opdatering med mitid har fundet sted. App'en er helt død og da jeg spurgte den midaldrende kas... Se mere

1. Supermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.035)

Så giver Coop rabat på 500 varer på…

Så giver Coop rabat på 500 varer på linje andre forretninger, men det gør de samtidig med, at de hæver priserne væsentligt på en række andre varer, og så er den lovede besparelse mere end spist op. Føj.
Coop overlever ikke i længden med denne strategi. hvilket deres medarbejdere heller ikke tror på.

3. september 2023

Køb ikke El cykel i coop

Køb ikke El cykel i coop
Ingen hjælp at hente hvis man får problemer. Købte en cykel til 9800. Kr .Problemer med gear,henviser til yderst mangelfuld vejledning,som ikke har afhjulpet problemet,må nu besøge den lokale cykel forretning og få problemet klaret

19. juni 2023

Bonus registreres ikke ved kontaktløs betaling

I “365” butikkerne registreres bonus ikke ved kontaktløs betaling med Visa kort fra Coop Bank. Man skal bruge chippen i stedet for. I de øvrige Coop butikker fungerer det som det skal.
Har været i kontakt med Coop Servicecenter for flere måneder siden De er klar over, der er problemer med betalingssystemerne i “365” butikkerne. Der arbejdes på at løse problemet, siger de.

13. juni 2023

KØB IKKE ELCYKEL I COOP.

KØB IKKE ELCYKEL I COOP.
Jeg ønsker ikke at andre mennesker skal opleve den betjening jeg fik hos Coop. Find et andet sted at købe cykler - jeg fik modtog først alle delene til cyklen efter over en måned gennem en masse fejl fra Coops side samt at deres kundeservice var utilfredsstillende

8. juni 2023

Elendig service fra coop kundeservice…

Elendig service fra coop kundeservice idag 14.38. De aner ikke hvad de taler om. Ville gerne klage over en irma butik på smedetoften som er fuldstændig ligeglad med de pakker man skal hente. Ventede i 30 min for st tale med coop og han kunne slet ikke kommunikere.

2. juni 2023

Vi spiser pizza hver fredag

Vi spiser pizza hver fredag. Men denne gang har jeg taget ud af fryseren en pizza åbner og ser at den er sort og svidt i kanten. (Brødskårpen) Dette er før jeg selv skal have den i ovnen, så det må være fra fabrikken....!! Coop grande speciale til 35,- Sort pizza - Sorte penge??....... har billede af det.

21. april 2023

Et flabet svar

Jeg manglede en vare ved Coop 365 Randers og spurgte pænt ved kassen om de ikke fik den igen.
Medarbejderen svarede meget hurtigt: Det ved jeg ikke, jeg sidder kun ved kassen. Han rejste sig og fik travlt med noget andet.
Jeg sagde ikke mere, men synes det bar dårlig behandling. Så derfor kun 1 stjerne.

9. marts 2023

Coop ødelægger kvalitet

Nedlukningen af Irma som butikskæde (en af verden ældste) er så vanvittigt dumt, at Coop fortjener en bunke minus-stjerner.

Irma er det supermarked der går forrest med økologi, bæredygtighed, specialvarer og eminent kundeservice. Vi har brug for mere af det, vi har ikke brug for yderligere discount!

Kommer ikke til at handle hos Coop mere

15. februar 2023

Coop appen er simpelt hen tæt på den…

Coop appen er simpelt hen tæt på den dårligst fungerende app jeg har. Den æder virkelig meget strøm, og man skal logge ind igen og igen for at godkende betalingskort også selvom det ikke er ændret. Det er megairriterende at stå nede i butikken og skulle logge ind flere gange og ende med at få nyt password fordi den kører i loop med login med mindre man nulstiller password. Appens hjælpefunktion er 0 værd, for der står ingenting om de ting der ikke fungerer. Den er tilsyneladende lavet til dem der skal bruge appen første gang.

4. februar 2023

Ekstra energi afgift.

Hvorfor skal man betale et ekstra energi beløb i ens daglig brugs når man handler for over 50 kr. Kunne forstå hvis det var under 50 kr, men her virker det som om at man kun hæver ens avance på et ikke ok grundlag. Man betaler ikke beløbet når du feks handler hos netto.

27. november 2022

Fup og svindel!!!!!

Endnu engang ikke tilbudsvarene på hylden hos Coop 365, Mariagervej, 8920 Randers.
Det er mere sikkert end amen i kirken, at man går forgæves efter tilbudene, uge efter uge 😡😡😡😡😡

22. november 2022

Dårligt bytte...Vi havde Fakta og nu er…

Dårligt bytte...Vi havde Fakta og nu er den coop365. Man lovede os flere øko.varer men det kom der ikke...Tomme hylder, manglende tilbudsvarer igen og igen, elendig butik, desværre..kødafdelingen er kedelig,og de bøffer "Mørt"vi elskede er væk, dem kunne vi altid regne med var super gode.intet øko.kød andet en gang imellem hakket okse og så er meget kød vacumpakket..kedelig butik, alt for discount agtig..ærgerligt da vi troede det blev bedre end Fakta....så vi finder andet sted at handle.
Det er en ommer coop...Ikke godt.

30. juli 2022

Fejl fra tilbud til aktuel pris på varer.

Man kan vælge tilbud inde på deres hjemmeside, men når man så logger ind, fjernes tilbuddet.
Så man skal derfor være meget obs på hvilke vare du putter i kurven, da priserne ændres fra du ser tilbuddet, trykker køb og til du har dem i kurven.
Varer med 20% pris forøgelse.

13. juli 2022

Jeg finder det ikke rigtigt at være…

Jeg finder det ikke rigtigt at være utilfreds med 365, butikken er ok, Men de styres oppefra af COOP, og der har de ikke styr på dagens priser contra hyldeforkanterne,... og når man så henvender sig til personalet, kan de kun trække på skulderen, da det som sagt er topstyret.
Hvis coop vil have kunden hurtigt igennem butikken, skal de se at få styr på deres stregkoder. De sidste 8 gange jeg har brugt 365 var der mindst en fejl I prisen ( har brugt meget tid på opdatering / genindstallering / slet alt og starte forfra ) det er ikke noget der er særlig kundevenligt. Jeg tænker på hvor mange kunder der er snydt på den måde.

2. juli 2022

Til Coop 365 i Hadsten

Til Coop 365 i Hadsten. Mange tomme hylder, især i grønt afd. oplever 80% af gangene at prisen bliver slået ind til en anden pris. Rigtig ærgerligt. Vi må desværre nok benytte en anden primær butik fremadrettet. 😔
Ellers et sødt og skønt personale dernede👍🏼

28. marts 2022

Føler mig holdt for nar

Føler mig holdt for nar, af Coop!
Den 18/1 står min kone og jeg i coop365 og skal betale med vores primeapp, men den registre ikke og til vores overraskelse har den ikke registret igennem hele december og januar.
Siden den 18/1 og fremtil idag har jeg snakkede Coop medlemsservice på ugentlig basis, og føler at jeg har fået en historie fra de varme lande, hvergang.
Lige nu skulle udfordringerne ligge hos IT, men med ingen kommunikation overhovedet er det svært og finde hoved og hale i det.
Indtil videre handler vi ikke i nogen Coop butikker og vil anbefale andre med samme udfordringer og gøre det samme.

12. februar 2022