Jeg har i dag været i kontakt med Coop kundeservice i forbindelse med hjælp til at komme på Coop appen. Desværre fik jeg ikke fat på medarbejdernes navn. Men stort tak for en fantastisk service i te... Se mere
Alt for mange pris fejl, halvdelen af de gange jeg bruger scan selv app'en er prisen højere end hvad der bliver skiltet med. Personalet kan intet stille op og henviser en til kassen. Men så ryger... Se mere
KØB IKKE ELCYKEL I COOP. Jeg ønsker ikke at andre mennesker skal opleve den betjening jeg fik hos Coop. Find et andet sted at købe cykler - jeg fik modtog først alle delene til cyklen efter over en m... Se mere
Betal med din app kan ses i eks. Kvickly Strandlodsvej. Dette forsøgte jeg så igen for 4, gang siden en opdatering med mitid har fundet sted. App'en er helt død og da jeg spurgte den midaldrende kas... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker
Sverige
- www.coop.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
ja jeg er vild med både betal selv app…
ja jeg er vild med både betal selv app og online handel, men som andre kunder siger, så duer den desværre ikke! Den siger scanning er gået galt,lav det om og det gør jeg så 4 gange og når jeg så kommer op til kassen, bliver jeg udtaget....3 gange i træk....sikkert fordi app viser underlige handlinger, det viser sig heldigvis at være til min fordel, den har scannet 4 gange flere varer men jeg har kun een i min kurv....dvs den vil snyde mig, men det viser sig at min kvittering er korrekt med rette antal....jeg er ekstrem grundig når jeg handler......og på onlinehandel, når jeg skal scanne skærmen for betaling,virker app heller ikke, den lukker simpelthen bare ned...OG da jeg ville hente mine varer købt online, ventede jeg 15 min på udlevering og måtte til sidst ind i butikken...men alt i alt rigtig godt hvis de kan få det til at virke upåklageligt...
Brug Coop scan og betal og bliv anmeldt som butikstyv
Jeg har længe brugt scan og betal i alle Coop butikker. Den virker ikke specielt godt, men i disse tider med Corona, er det rart ikke at skulle stå i kø.
Men da jeg forleden aften brugte den i Irma på Jernbanealle i Vanløse, blev jeg efter betalingen stoppet af en butiksdetektiv, som påstod han har holdt øje med mig og set at jeg snød. Det kunne han umuligt se, da alle varer var scannede. De gennemgik mine varer og påstod, at for 4 varer var antallet på kvitteringen 1 for lidt. Jeg protesterede og sagde det måtte være en IT fejl. Ingen hørte på mig, man fjernede de 4 varer og anmeldte mig for butikstyveri. Dagen efter kunne jeg se at kvitteringen på min mobil stemte 100 % overens med de varer der var i indkøbsvognen.
Jeg har indtil nu forgæves klaget til butikschef og salgschef, men de tror mere på deres detektiv en på en hidtil trofast kunde og på fakta, ja vil slet ikke lytte til fakta.
Nu har scan og betal gjort mig til butikstyv, og Irma har tilbageholdt 4 varer som der er betalt for. Hvem er tyven?
Med den praksis og den IT stabilitet, så hold Jer lang væk fra Coops scan og betal App
Stor fan!
Jeg er stor fan af Coop app og ‘scan og betal’ oplever ikke problemer, men synes at det gør mine indkøb meget nemmere. Også er der god opsparing af bonus når jeg handler med prime kontoen.
Mangler bare mulighed for at købe bakeoff og kaffe i Irma uden at skulle igennem kassen.
Fremragende app og masser af brugerværdi
Fremragende app, gode rabatter med Prime, styr på madbudgettet, hurtig ud og ind ad butikken. Jeg bruger det hvergang.
Fejl på fejl
Fejl på fejl
Handler om COOP/Mad
2 Leverancer begge med 1 vare
manglende,
Det er vist på tide i får ryddet op i organisationen
Coop APP med irritation og fejl.
Jeg startede med at være meget tilfreds med appen men overvejer nu at slette den.
Det er irriterende for både kunde og medarbejdere at man skal aktivere tilbud på appen inden de er gældende. Det tager tid for kunden og den ansatte når der skal refunderes i kiosken efterfølgende.
Der er irriterende at man kan blive blokeret for udgang i 4 minutter efter at man er blevet alderskontrolleret i forbindelse med alkoholkøb.
Hvis målet er at det skal være nemt med appen så lad være med at gøre det besværligt.
Elsker scan og betal
Elsker scan og betal. Kommer det flere steder??
Fyldt med fejl
Fyldt med fejl, og virker kun hver tredje gang. Et gigantisk flop.
Jeg er SÅ træt af Irma
Jeg er SÅ træt af Irma, der ALDRIG, ALDRIG har de tilbud, som er på tilbud! Nu har jeg igen for 27. gang kørt forgæves efter tilbud! Jeg fatter ikke, at I ikke kan finde ud af at bestille de varer hjem, som I kører tilbud på - det kan de da i Bilka og Føtex? I dag var det "Blødt toiletpapir", som ikke var hjemme. Mine private app-tilbud er heller aldrig hjemme, magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter - eller bare gå i Irma, så oplever man det :-( ØV.
Scan og betal virker ikke for mig
Scan og betal virker ikke for mig. Den bliver ved med at sige “ring enten til kundeservice eller prøv igen senere”. Hvis der er en der ved hvorfor, venligst skriv tilbage :).
Har lige erfaret
Har lige erfaret, at Stig i vores lokale Irma er fyret. Så er det nok snart slut med Irma i Humlebæk. Hvorfor?
Virker da fremragende!
Jeg har brugt scan & betal lige så længe, det har eksisteret, og jeg må sige, at nærmest sideløbende med lock down i foråret har det fungeret upåklageligt (det gjorde det ikke i begyndelsen). Jeg næsten kun handlet i Kvickly og suset forbi alle andre i køen...Min Prime-konto virker også, som den skal, så jeg kan kun sige: giv det hele en chance. Når det først kører, er det en stor hjælp i hverdagen!
Glæder mig over scanning af varer…
Glæder mig over scanning af varer virker fint. Det ville dog være rart om man kunne placere sin mobiltelefon i en holder på indkøbsvognen så man har begge hændre fri til indkøb og kørsel med vogn
Personlige tilbud er bluf
Fint nok at give personlige tilbud, men varerne findes nærmest aldrig.
I det tilfælde står der så at man skal kontakte en medarbejder.
Men hvad får jeg ud af at tale med en sur og uvillig medarbejder, som blot kan oplyse at den vare har de heller ikke og de ved ikke hvornår den kommer, hvis den kommer.
Personlige tilbud er en joke..
Kan egentlig godt lide at handle ind i Kvickly, så derfor 2 stjerner.
Denne anmeldelse går dog på appen i helhed.
SÅ belastende du er tvangsinlagt til, at sidde og vente på et par kroner blæser ind på dine point, spild af tid.
Jeg har været medlem i rigtigt mange år og syntes det er smart med personlige tilbud direkte til kundens behov..
MEN: Jeg har ikke købt slik, kager og sukkerting i 2 1/2 år, køber udelukkende og sjældent sukkerfri.
Alligevel er der HVER gang kage, chokolade og andre sukkerting i mine personlige tilbud.
Køber KUN sukkerfri survare (rødbeder osv) alligevel blir i ved at give mig personlige tilbud på anglamarks survare (som er proppet med sukker).
Køber KUN Gråsten remulade, mayo osv, alligevel kommer der udelukkende K remulade og mayo i mine personlige tilbud.
Køber mange chips (som i 2-5 poser om ugen) og EN enkelt gang for ca halvandt år siden købte jeg anglamark chips, som jeg så bestemt ikke brød mig om, siden har der været anglamark chips i mine tilbud hver anden/tredie uge og aldrig Lays, Kims eller Taffel som er dem som jeg køber i massevis.
jeg kunne fortsætte lang tid endnu.
Så NEJ "personlige" tilbud er langtfra personlige.
Bliver enormt provokeret, da jeg ikke må spise sukker og ikke har købt sukker vare i over 2 år at i fortsætter med det,
Tilbyder i osgå øl, vin osv til tørlagte alkoholikere?
En utrolig dårlig applikation
En utrolig dårlig applikation. Man har sat så mange forskellige ting ind så den er umulig at bruge. Bliver hele tiden smidt af.
Køb ikke ELCYKEL i coop …
Jeg købte i 2015 en Mustang Passion el cyklel. Så langt så godt. I år fik jeg brug for et nyt batteri og efter lang ventetid fik jeg det leveret - dog kunne det ikke oplade. Det blev sendt til reparation. Jeg har nu fået besked om at jeg kan få pengene retur da reparation ikke er mulig og at batteriet ikke længere produceres.
Hvad forventer coop at jeg gør med cyklen? Den er dags dato blevet totalt værdiløs trods den kun er 5 år gammel KØB IKKE ELCYKEL I COOP
Dejligt at undgå køen
Har brugt app ½ års tid og har ikke oplevet problemer. Start-scan er et lidt uhensigtsmæssigt sted i min lokale fakta, men ellers ingen problemer.
Kan ikke benytte min pimekonto på min telefon
Har oprettet en primekonto. Har kun kunnet benytte den 1 gang. Efterfølgende virkede den ikke mere. Jeg har appen, men den lukker lige så snart jeg åbner den. Jeg har penge stående på kontoen, som jeg altså ikke kan bruge. Ret surt.
Har ringet til Jeres service afd. Fik at vide, at I havde problemer med IT på visse telefonmærker (herunder altså min) - men at der blev arbejdet på sagen. Det kan man ikke læse om nogen som helst steder pÅ Jeres side.
Hvad gør jeg nu, for at få mine penge ? Kan læse på siden, at hvis man lukker sin konto stopper den automatiske overførsel fra min bank - men de penge der står på kontoen, bliver stående - som man så kan bruge af til kontoen er tom ??
Nej den reklame driver mig snart til…
Nej den reklame driver mig snart til vanvid. BA DU DAM FAST LAV PRIS LA LA LUUUUUUUU