Jeg købte et trådløst glattejern . Efter opladning virkede det kun meget kort tid , jeg oplyste om dette og få dage efter lå der et nyt glattejern i min postkasse . Det var også en positiv oplevel... Se mere

Ringe service, levering kommer kun delvist uden videre besked. Så mine børn får desværre ikke deres adventgave da de først levere efter 10-12 dage. trods de lovede levering indenfor 2-7! Send... Se mere

Bare ikke ok Coolshop! Bestilte en julegave i god tid, MEN når Dao skal sylte den på deres pakkecentral i Rødovre i 10 dage, så er det klart at den ikke nåede frem inden jul! Virkelig dårlig... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  3. E-markedsføring
  4. Marketingvirksomhed
  5. Websitedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Coolshop - Consulenze Informatiche e Gestionali, realizzazione siti e Web applications, Ingegneria sociale, marketing virale

2,4

Under middel

Glattejern

Det var også en positiv oplevelse at kommunikere med de venlige mennesker som svarede på min mail .
Jeg handler meget gerne hos jer igen
Kh. Jytte

25. marts 2026

Jeg købte nogle Bose høretelefoner og…

Jeg købte nogle Bose høretelefoner og da jeg modtog dem virkede højttaler ikke i højre side så jeg ringede med det samme og fortalte dem at jeg ville sende dem retur og have pengene tilbage men nu skal de vurderes på et værksted før man kan få pengene tilbage det kan sgu ikke være rigtigt tænker det er meget simpelt at sende penge retur godt nok en dårlig service bruger dem aldrig igen 😳

6. februar 2026

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Jeg forudbestilte en e-læser, og de fortalte mig, at den ville være på lager den 4. Den 6. startede jeg en samtale med kundeservice, fordi jeg ikke havde fået nogen opdatering. De fortalte mig, at de havde den på lageret, og at den ville blive sendt ud den næste uge, jeg havde ingen problemer med det! Det var bare lidt irriterende😬. Den 9. spurgte jeg, om der var nogen opdateringer om, hvorfor den ikke var blevet sendt ud endnu, og de fortalte mig, at den var udsolgt, og at de ville få den tilbage på lager i næste uge! Virkelig søde mennesker i kundeservice-chatten, men de skal være mere organiserede! Spar dig selv for besværet og gå til power.dk eller proshop.dk!

4. september 2025

Utilfredsstilende service for reparation af ONYX ebogslæser

En ONYX ebogslæser købt af CoolShop gik i stykker ca. 1 md efter modtagelsen. Den blev indleveret 27/3 og svar var, at den kunne repareres for ca. 500 kr + administration 300 kr., da den blev betegnet som misligholdt, hvad den overhovedet ikke var. Den var altid opbevaret i coveret og aldrig faldet ned eller lignende. Reparationen tog ca. 3 måneder!!! Det endte dog med, at jeg ikke kom til at betale administrationsgebyret.

27. marts 2025

Ringe service

Havde læst mig frem til at coolshop kunne levere indenfor 2-4 dage. Det var nødvendigt at varen kom hurtigt frem. Da jeg får en mail om at den ikke kan leveres indenfor de givne dage, ville jeg annullere. Kunne ikke gøre det på hjemmesiden, så ringene og skrev en mail. 12 timer efter jeg bestilte. De kunne ikke være behjælpelige med at annullere, trods ikke pakket eller afsendt vare. Men jeg må så selv betale for refunderfragt, selvom virksomheden laver million overskud. Fik dog coolshop point som beklagelse, disse kan man så ingen gang bruge som fragtbetaling....

Trods den dårlige service, er det nogle flinke folk der sidder og besvare mails.

12. december 2024

Jeg købte en B&O Beosound A1Gen2 med…

Jeg købte en B&O Beosound A1Gen2 med ordrenr. 90391490 den 29.11.24 for 1599,-kr. Lige efter betaling så jeg et tilbud af AV-Connection på samme vare til en pris på kr. 1390,- gældende 21.11. - 2.12.24 Proshop reklamerer med prismatch i hele EU på deres varer. Jeg skrev flere gange med Proshop's robot som hver gang svarede hurtigt at tage sig af sagen. Men intet skete. Coolshop må gerne svare pr.mail.

29. november 2024

Dårlig kundebetjening

Dårlig kundebetjening. De hjælper ikke med annullering, trods jeg har ikke råd at købe nye dukker. Ønsker annullering fordi Levering passer ikke med det som de skriver på deres hjemmeside.

10. december 2024

Vi afhentede vores bestilte varer hos…

Vi afhentede vores bestilte varer hos coolshop Nørresundby , desværre viste det sig at den ene vare var defekt ,så allerede dagen efter henvendte vi os igen for at få produktet byttet , her fik vi at vide at det ikke kunne lade sig gøre , vi skulle indlevere varen og så ville vi høre fra Coolshop når og hvis den kunne repareres . Når vi køber en ny vare ,forventer vi at få et produkt der virker og ikke noget der skal repareres inden ibrugtagning.

19. november 2024

Dårlig kundeservice.

Leverede en pakke uden halvdelen af tingene til at samle den, og deres kundeservice har viderestillet i en uge nu. Virkelig dårlig service.

18. marts 2024

Gennembløde vare

Papkassen som varerne var pakket i var gennemblødt.
Den vare der ikke var pakket i plast - en Bülow lakridskalender var fugtig og beskadiet.
Efter 4 mails og billede dokumentation
Afventer jeg stadig!!!
Har bedt om returlabel (så jeg kan købe en ny vare et andet sted.) eller en erstatningsvare.
Så ingen service for at rette EGNE fejl.

2. november 2023

Fusk

Fusk. De lever ikke op til deres reklame med prismatch. Så tro ikke på det.
De begrunder i varen ikke er på lager ved konkurrenten.
1. Det var den da jeg trykkede bestil ved Coolshop i weekenden.
2. Konkurrenten kan levere om 2 dage, Coolshop har leveringstid på 1-2 hverdage.
Flot!!! Rigtig dårlig service.

26. juni 2023

Sindsyg dårlig service

Sindsyg dårlig service . Bestilte julegaver , der mangler et par høre telefoner , jeg skriver til dem at de mangler , og fin det svar tilbage at de ville skrive til dem der pakker om de mangler ? Så de sætter spørgsmåls tegn ved kundens troværdighed .
Envidere skrev jeg at de altså mangler , og nu skyder de skylden på fragtmanden . Problemet er bare at der blev bestilt hjemmelevering og høretelefonerne mangler i kassen så det er udelukkende coolshop…

Jeg har lige tilbragt 3 mdr på sygehuset grundet en ulykke , og er nu lam og kørestols bruger , jeg vil gerne give min søn det han ønsker sig nemlig et par høretelefoner men det kan jo så ikke lade sig gøre nu fordi coolshop er så langsomme og de kommer nok ikke før jul.

Jeg anbefaler ikke at købe derfra igen .

15. december 2022

Fik i dag min første og sidste…

Fik i dag min første og sidste oplevelse med Coolshop.

Bestilte en usb hub i formiddags, men fandt inden længe ud af, at den havde for få porte. Ringede strakt til en Coolshop-servicemedabejder, og hun lovede at bede lageret om at annullere ordren, og at hun efterfølgende vil maile en annullering til mig. Jeg roste hende endda for denne håndtering.

Da jeg så IKKE fik den lovede mail fra hende, ringede jeg nogle timer senere op til en ny servicemedarbejder. Han sagde at varen var blevet afsendt. Hans vejledning var at jeg skulle lade varen ankomme, men ikke afhente den, og så vil posthus returnere den efter 14 hverdage, og Coolshop vil betale mine penge tilbage 8 hverdage efter modtagelsen. Dvs Coolshop holder på mine penge en lille månedes tid.

En time EFTER at sidste servicemedarbejder, ham der sagde at varen VAR sendt, så modtager jeg en mail om at varen er ved at blive pakket! Selvfølgelig er det fysisk umuligt at få en ordre ud af døren så hurtigt, som Coolshop har påstået, og denne sidste mail om igangværende pakning bekræfter jo også, at jeg har ret i det.

Det synes som en smart forretningsgang at annullering af en ordre kort efter bestilling, slet ikke findes, da Coolshop hellere vil have folks penge til gratis låns i en måned. Det kan i ikke være bekendt.

18. december 2022

Løber fra deres ansvar

Fik et Fitbit ur i julegave. Efter 6 mdr. begyndte uret at fryse. Sendte det retur iht. reklamationsretten. Kundeservice mener at vi skulle kontakte Fitbit og ikke dem. Efter 2 mdr.
kommer uret retur. Prøvede om uret var fixet, men efter 2-4 timer fryser uret og skal sættes i lader. Problemet er altså ikke afhjulpet.
Nu skriver kundeservice at vi selv skal kontakte Fitbit.
Nej, vi skal ikke til at kontakte 3. mand. Vi har købt uret hos coolshop og de skal dermed afhjælpe problemet eller give os pengene tilbage på et defekt ur.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Vi køber aldrig noget hos dem igen.
Vi går videre med sagen til vi har fået vores penge retur

4. november 2022

Returnering af en utæt parfume???? Ringe kundeservice!

Returnering af en utæt parfume????
Det er ikke løgn - men har købt en parfume til knap 800 kr., som en gave. Da vedkommende åbner pakken, er parfumen utæt og indpakningsæsken er våd af parfume. Det viser sig, at der er en skævhed ved toppen med spraymekanismen, så væsken siver ud. Og når man forsøgsvis prøver at spraye, så løber parfumen blot ned af flasken.
Så vidt så godt. Men efter at have snakket med deres kundeservice og skrevet til dem, så insisterer de fortsat på, at jeg skal sende skidtet retur. En utæt, kraftigt duftende parfume!? Så foreslår de en plastikpose mm. Sammen med alle andre Bring pakker? Der kommer til at dufte godt? Det er da no go.
Måske skulle Coolshop bare en gang imellem have en smule tillidt til kunden istedet for bevidstløst at insisterer på, at varen skal returneres. En utæt parfume!
Det ender formentlig med, at jeg blot afskriver varen og så iøvrigt ikke handler med Coolshop igen.

23. maj 2022

Handler aldrig her igen

Handler aldrig her igen. Bestilte en gave til min datters fødselsdag og får bekræftelse på den. Et par dage før må jeg selv henvende mig, fordi der ikke er nyt, og jeg får at vide, at det sagtens kan lykkedes at bestille en vare, som ikke er på lager. Der er hverken gjort opmærksom på dette ved bestilling eller i bekræftelse. Ved henvendelse får jeg blot besked om, at de da sagtens forstår, hvis jeg gerne vil annullere, og de tager min oplevelse med videre. Det kan jeg så ikke bruge til noget, når min lille pige ikke får sin gave. Jeg gør medarbejderen opmærksom på, at jeg aldrig bestiller her igen, og det synes hun ordret "er helt i orden". Der er nok nogen, som skal arbejde på deres kundeservicekompetencer OG kundepleje!

13. maj 2022

Købte bobspil

Købte bobspil
God hurtig levering men besynderligt at producere et bobspil hvor hullerne til brikkerne er lavet så man ikke kan pille brikkerne op med fingeren de forsvinder ind under kanten og er vanskelige at få op af hullerne
Nok var bordet billigt men godtnok upraktisk lavet man tænker på om det er en fejl hullerne er lavet således
Prøv selv coolshop at fiske brikkerne op

4. april 2022

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. En fødselsdag bliver rykket pga Corona. Nu vil vi returnere en gave han har i forvejen. Men da der er gået 14 dage tager de ikke købet tilbage.
Corona har gjort mange butikker men ikke Coolshop. Not so Cool

18. februar 2022