The joysticks were very high quality. I was able to replace them easily with the help of ifixit.com. I would say the replacement joysticks are even smoother than the original ones on the PlayStation... Se mere
Se, hvad kunderne siger
PS5 slim had last van oververhitting. Kreeg regelmatig een scherm dat de PS uitgezet moest worden om af te koelen. Zelf het stof verwijderd, maar liquid metal vervangen was een stap te ver voor mij. J... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb mijn ps5 controller laten repareren bij ConsoleReparaties. De controller had zeer heftige stick drift en je kon er haast niet meer mee spelen. Ze hebben de stick vervangen met een volledig nie... Se mere
Goede info van Johan, na wat vraagjes. Had stickdrift met mijn PS5 edge controller. Bestelling gedaan, met 1 dag in huis. Helemaal geweldig die TMR sticks, kan weer game zonder onverwachte bewegingen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wij verzorgen reparaties aan uw game console en bieden diverse andere produkten aan via de webshop zoals accessoires, refurbished consoles, reparatie onderdelen en meer.
Kontaktoplysninger
Varenmeent 76, 1218AS, Hilversum, Holland
- 06 1234 1613
- info@consolereparaties.nl
- www.consolereparaties.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gebruikte Xbox 360 Kinect
Ik heb een gebruikte Xbox 360 Kinect sensor besteld met de netvoeding en USB aansluiting. Deze werd snel en correct verpakt opgestuurd.

Keurig snel geleverd.
Gebarsten LCD scherm van de Nintendo…
Gebarsten LCD scherm van de Nintendo Switch keurig vervangen. Alles verliep snel en goed; van prijsopgave nav mijn ingestuurde foto tot het weer gerepareerd terugsturen. Ging sneller dan verwacht. De switch doet het weer perfect, zoon ook weer blij. Hartelijk dank.

Na verwachting
Ik blij, zoon blij!
Paniek in huis! playsation van mijn zoon gevallen. Na contact gehad via mail. Heb ik het opgestuurd. Nieuwe harddisc erin en hij heeft ook gelijk van binnen stofvrij gemaakt. Playsation was snel gemaakt, en werkt perfect en muisstil! Ik blij, zoon blij!

Geweldig reparatie
Ik had het probleem met mijn PS4 dat ik geen software updates meer kon doen, maar dankzij geweldig werk van dit bedrijf doet alles het weer en ben ik weer ontzettend blij. Een aanrader van iedereen.

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Goedkoopste/snelste in Amersfoort e.o.
Goedkoopste/snelste in omgeving Amersfoort, sneller dan alle andere reparatie diensten zoals mediamarkt enz. Top service, 1 keer gebeld en wist meteen waar ik aan toe was, verdere communicatie via whatsapp was ook geen probleem. Met 3 dagen had ik mn ps4 weer terug.

Snelle service
Na overleg via mail besloten om de harde schijf van mijn zoon zijn PS4 te vervangen. Zeer snelle en prima service.

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Dit bedrijf verkoopt nep spullen als echt 'Sony'
Mensen, ga niet met deze oplichter in zee! Ik heb een 'Sony' PS4 controller online gekocht. Het eerste exemplaar was meteen niet goed. Hierover geklaagd en snel een nieuwe ontvangen (moest wel zelf verzendkosten betalen). Ook weer 'Sony'. In Sony verpakking en niet van echt te onderscheiden. Nu merkte ik na een paar maanden dat de instellingen bij sommige spellen niet goed werkten. Opnieuw geklaagd maar deze keer geen nieuwe gekregen. Sinds vorige week ben ik erachter gekomen dat het serienummer helemaal niet van Sony is! Sony gebeld en deze bevestigen dat het serienummer nep is. Meteen geklaagd bij dit bedrijf maar ze ontkennen en zeggen dat ik de controller waarschijnlijk ergens anders heb gekocht. Ik ben niet gek, heb maar één controller gekocht. NOOIT MEER DEZE OPLICHTERS, ze verkopen nep net onder de prijs van het echte merk.

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Goede online ervaring en snel besteld
Goede online ervaring en snel besteld. Prima kwaliteit product en snel geleverd met Track & Trace, ondanks de aanzienlijk dure verzendkosten. Ronduit tevreden!

Ps4 weer helemaal top,bedankt
Ps4 weer helemaal top,bedankt. Mijn zoontje hoeft nu niet meer over de PS heen te schreeuwen zo een herrie maakte hij eerst. Is nu heerlijk rustig in huis.

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Heb tot heden niks ontvangen maar wel…
Heb tot heden niks ontvangen maar wel fijn contact gehad telefonisch
Perfect verpakt en geleverd !
Product is perfect en werkt naar…
Product is perfect en werkt naar behoren als je weet wat je doet.
Met een Samsung Evo micro SD kaart van 256 GB is de Vita een stuk sneller met laden van games dan vanuit de orginele memory card van Sony zelf. Een genot om nu met de PS Vita te mogen werken en is dus ook aan te bevelen om over te stappen op een SD2VITA adapter voor de mensen die op een CFW zitten en nog met de Sony memory card werken.
Zaterdag laat in de middag besteld en maandagochtend gelijk verstuurd.
Echter voor duurdere verzending gekozen om product sneller in huis te hebben. Helaas werkte Post NL niet mee i.v.m. het nCoV19 virus en heeft wel geteld 4 dagen nodig gehad om de pakket brief post bij Post NL over te zetten naar briefpost zonder track&trace en is dus uiteindelijk met de reguliere postbode op dag 5 geleverd. Alleen jammer dat ik dus extra kosten heb gehad die dus uiteindelijk niet nodig bleken te zijn.
Daarom ook 5 sterren omdat het prutswerk van Post NL buiten de macht van Consolereparaties.nl ligt maar moest even mijn hart luchten over Post NL. Dit omdat dit niet de eerste keer is dat ik het idee krijg dat ze met je verzending doen wat ze zelf willen terwijl er voor een service is betaald en je die uiteindelijk dus niet krijgt. Ook buiten de nCoV19 crisis om.

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Product in goede staat en mooi op tijd
Product in goede staat en mooi op tijd ontvangen! Nu lekker tot 1 juni van genieten 🤝

Besvarelse fra ConsoleReparaties
Snelle levering en goede prijs
Goede service.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.