ConsoleReparaties Anmeldelser 239

4,9

Ik heb mijn ps5 controller laten repareren bij ConsoleReparaties. De controller had zeer heftige stick drift en je kon er haast niet meer mee spelen. Ze hebben de stick vervangen met een volledig nie... Se mere

Goede info van Johan, na wat vraagjes. Had stickdrift met mijn PS5 edge controller. Bestelling gedaan, met 1 dag in huis. Helemaal geweldig die TMR sticks, kan weer game zonder onverwachte bewegingen.... Se mere

Vriendelijke en professionele man die Johan. Hij had de HDMI retimer chip in m'n Xbox One X binnen een uurtje vervangen en hij werkt nu weer perfect, en dat voor een zeer schappelijke prijs. Console R... Se mere

Super tevreden! Snelle levering van de nieuwe switch joysticks voor de joy-con, deze hadden ghosting wat het spelen eigenlijk onmogelijk maakte. Heb direct de twee schroevendraaiers mee best... Se mere

1. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij verzorgen reparaties aan uw game console en bieden diverse andere produkten aan via de webshop zoals accessoires, refurbished consoles, reparatie onderdelen en meer.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Stick drift repair

Ik heb mijn ps5 controller laten repareren bij ConsoleReparaties.
De controller had zeer heftige stick drift en je kon er haast niet meer mee spelen. Ze hebben de stick vervangen met een volledig nieuwe joystick die gebruik maakt van Hall effect waardoor stick drift haast onmogelijk meer terug komt. Communicatie verliep soepel en vlot. Ik heb mijn controller een paar dagen geleden terug gekregen en hij voelt weer zo goed als nieuw. Aangezien stick drift een veel voorkomend probleem is, raad ik het zeker aan om het hier te laten repareren. Ze vragen slecht €30,-

18. juni 2026

Heel tevreden!

Heb hier een PS5 controller met TMR joysticks besteld omdat mijn controller last had van vrij ernstige drift de dag daarna netjes een mail gekregen dat de joysticks niet op vooraad waren en dus een Paar dagen Langer moest wachten Kan gebeuren natuurlijk een aantal dagen later mijn bestelling netjes opgestuurd gekregen! De controller was bij aankomst netjes verpakt en zag er erg goed uit meteen maar uitgeprobeert en met de uitgeruste TMR sticks speelt het echt absoluut heerlijk veel beter Dan de normale PS5 sticks en drift behoort voortaan tot het verleden! Kan dit bedrijf Dan ook 100% aanbevelen

4. marts 2026

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Hoi Jeremy, bedankt voor je positieve review en aanbeveling! Dat je nog maar lang plezier mag hebben van je controller. Graag tot een andere keer. Vr groet Johan

gewoon prima :-) blij mee

gewoon prima :-) blij mee, al heeft 1 stick nog iets drift.

10. februar 2026

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Hoi Marco, bedankt voor je review. Wel jammer dat je nog wat stickdrift ervaart op de Edge stickmodule, dat zou niet mogen. Wat kan helpen is om de stick van plek te wisselen of even wat fine tunen via https://test.gulikit.com/?language=1&time=1771361457391.

Houden je goed op de hoogte. Minpunten voor geleverde item.

Houden je goed op de hoogte. Verzending en levering zoals beloofd.

Helaas toch maar 3 sterren, de geleverde controller heeft een sticky R1 knop. Deze werkt niet optimaal.

Op advies e.e.a. snel kunnen los klikken en schoonmaken. Toch jammer dat ze dit niet hebben gezien/ gemerkt bij testen. Maar door snelle reactie op de mail en de tip was het makkelijk te fixen. Door die snelheid en makkelijke quickfix toch can 3 naar 5 sterren. Klantenservice en aandragen van oplossingen scoort bij mij altijd hoog!

10. februar 2026

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Hoi Sem, bedankt voor je review. Jammer dat je niet geheel tevreden bent. Ik begrijp dat je de R1 knop wat plakkerig vindt? het schoonmaak doekje heeft die gemist denk ik. Je kunt via de mail contact opnemen om dat op te helderen mocht ik je niet goed begrijpen :)

Goed product, snelle levering

Bieden mooie producten aan en goede service. Ik had de gemodificeerde ps5 controller met tmr sticks en batterij upgrade gekocht. Heel blij mee, ziet er als een nieuwe controller uit, maar dan zonder stickdrift 🤩 oude batterij werd ook meegeleverd.

30. december 2025

Top webshop

Snelle bezorging en top service. Was voor mij de eerste keer op deze site, ben echt super tevreden over de klantenservice. De gemodificeerde joystick is precies wat ik nodig had en heb nu geen last van stick drift meer. Kan deze webshop daarom ook met volle overtuiging aanraden.

12. december 2025

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Hoi Brian, heel erg bedankt voor de mooie woorden, aanbeveling en je tijd! Ik hoop dat je er nog jaren van kan genieten.

Twee schroevendraaiers voor Switch…

Twee schroevendraaiers voor Switch besteld, de belangrijkste tri wing schroevendraaier paste niet goed en draaide over de schroef heen. Helaas ter reparatie moeten wegbrengen met extra kosten.

2. december 2025

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Goedendag, de schroevendraaier heeft het juiste formaat. Die verkopen we al jaren. Heeft u de tips wel gezien bij het produkt?

top!

Perfect. Gevonden wat ik al zolang zocht en nu hoef ik nooit nog angst te hebben op controller drift. Als er iemand een slecht woord verdiend is het Sony die nog steeds 19e eeuwse tactieken gebruiken om geld te verdienen en ons niet aanbieden wat we verdienen als loyale klanten...

25. november 2025

Besvarelse fra ConsoleReparaties

Hoi Christopher, bedankt voor je review! Console makers zijn ongetwijfeld op de hoogte zijn van de korte levensduur van hun controllers. De afweging om de traditionele slijtage gevoelige joysticks te blijven gebruiken zal met name afhankelijk zijn van het kostenplaatje. Ze moeten niet te duurzaam worden anders worden er fors minder inkomsten gemaakt en wellicht gaan de prijzen van controllers dan ook omhoog. Vervelend is het wel, de joystick is de zwakste schakel van de meeste controllers. Vervang die met een duurzamere Hall Effect/TMR joystick en verdubbel in de meeste gevallen de gebruiksduur en een optimalere game ervaring.