bestellen en opsturen, ging goed, retourneren ook. Alleen was dit aangeduid MET VIDEO als een garantie defect in mijn perspectief en wou ik mijn geld terug. Conrad hebben dit onder retour 14 dage... Se mere
Didn't got any answer on my question after my purchase, but all of a sudden the refund was done on my bank account. So answering emails (or having a phone number available) can do better. But overal... Se mere
Non seulement cette entreprise fait de la vente forcée, mais en plus ne répond jamais !!! J'ai commandé une presse d'atelier, et ensuite plus aucune nouvelles pendant plus de 12 jours malgré... Se mere
Attention :Commande non traitée avec sérieux avant ma réclamation/annulation ...Suivie d’un soudain effet (réveil et envoi après annulation !) ; article reçu bien trop tard dûment retourné et il m'ont... Se mere
Voor welke technische uitdaging u ook staat, bij ons vindt u de juiste oplossing! Log éénmaal in en vind alles wat u nodig heeft. Profiteer van ons brede scala aan innovatieve producten en diensten, persoonlijk deskundig advies en snelle en betrouwbare levering. Met meer dan 1.000.000 producten zijn wij dé partner op het gebied van techniek en elektronica. All parts of success.

Postbus 56, 2640, Mortsel, Belgien
Was op zoek achter nog een cadeautje en de tijd was kort maar alles verliep correct snel en op tijd.
Zeeeeer tevreden klant volgende maal eerste eens kijken bij Conrad

Besvarelse fra Conrad.be
Livraison non faite, pas d'informations ou est passé mon colis, je me bat depuis 2 semaines avec post NL et post NL belgique pour savoir ou est mon colis. d'autre part, pas de réponse a mes nombreux mail vers Conrad Be et NL, c'est scandaleux !!!
Le site est tellement mal fait qu'il n'y a pas moyen d'avoir un contact avec quelqu'un !

goede en snelle service
goed verpakt
snel uit nederland - de internetkampioenen
en een mooie prijs
reeds de 3de keer besteld bij conrad benelux

+ prima levering via PostNL
+ prijs oké
- product zag er niet nieuw uit maar zonder schade. Probleem werd snel opgelost.
- geen Nederlandstalige handleiding (geen probleem)
- grafiek van het temperatuurverloop past niet altijd op het scherm (schalen van de grafiek niet aangepast aan de variaties van de temperatuur)
- export van de grafiek werkt niet en geeft een error
- koppeling met de iWatch lukt me niet (Tuya app aanwezig op iWatch) dat nochtans voorzien is. Kan mij iWatch niet koppeling in de Tuya van mijn iPhone.

Besvarelse fra Conrad.be
erg blij met mijn product, voldoet aan mijn verwachtingen. zeer goede service.

Besvarelse fra Conrad.be
Steeds goede info, waar pakket zich bevind , en levering zoals afgesproken 👍👍

Besvarelse fra Conrad.be
goede en duidelijke website met info, bestelling was ok, correcte aflevering.

Besvarelse fra Conrad.be
duidelijke website , met goede uitleg en veel aanbiedingen , prima communicatie en goede zorgen voor verzenden

Besvarelse fra Conrad.be
Al 3 keer is het pakket verstuurd en terug gestuurd naar afzender. Nochtans is het adres van bestemming correct. Wellicht ligt het probleem bij PostNL, maar ondertussen blijf ik maar wachten en stapelen facturen en kredietnota's zich op. Hopelijk komt het ooit goed.

Besvarelse fra Conrad.be
Snelle en vlotte levering.Puik verpakt.Soldeer station nog niet getest.

Besvarelse fra Conrad.be
C'était la première fois que je commandais un produit chez Conrad. A la réception du coli, tout était conforme à la commande et de plus, livré dans les délais.

Besvarelse fra Conrad.be
Toen mijn bestelling van Conrad gelevert werd , verschoot ik effe van de verpakking ; een doos van +/- 40x30x5 cm met
daarin 3 kleine plastiek zakjes met enkele electronische
componenten erin , ik dacht zo van dit hadden ze toch even
goed in een versterkte envelop kunnen steken en in de brieven
bus deponeren !! Dit is mijn mening hierover , misschien zou
Conrad hier wel op de verpakking kunnen besparen !!!

Besvarelse fra Conrad.be
Foute naam op de factuur aanpassen ging niet. Jammer dat zo'n kleine moeite te veel gevraagd is.

Besvarelse fra Conrad.be
Correcte en juiste levering van produkt en snelle communicatie en levering. Zeker aan te raden website.

Besvarelse fra Conrad.be
Product besteld via bol.com. Retourproces verloopt niet via bol.com (supersnel en gemakkelijk), maar via conrad zelf. Ingewikkelde uitleg, geen idee waar retour aan te melden. QR-code op bestelbon gevonden (wat doe je zonder smartphone?) en bestelbon gedownload. Werd aangeboden op A4 formaat, kon niet op 1 blad afgedrukt worden en doos veel te klein. Zelf formaat moeten aanpassen. Maw, meer dan een half uur bezig voor wat normaal 1 min duurt. Prijs was zeker ok, maar geen conrad meer voor mij.

Besvarelse fra Conrad.be
Ik geeft een drie sterren. De levering was perfect op tijd, zelfs een dagje eerder ;een pluim daarvoor. Waarom ik maar een 2 sterren geef is omdat de doos heel vuil was, wat beschadigd en toen ik die opendeed was het apparaat ook zo smerig, vol stof. Precies alsof het maanden tentoon gestaan had en nooit werd gestoft.Dat heb ik nog nooit voorgehad dat een nieuw apparaat zo smerig is. Dat vind ik wel niet normaal want het was een cadeau en als ik de doos niet open gedaan had….was ook leuk geweest als het nog in een extra kartonnen doos was gestoken en dit voor extra beveiliging. Ik weet dat het maar stof is maar je kunt niets krijgen dat zo vuil is. Ik dacht dat het een tweedehands was, zo vuil was alles en de doos wat beschadigd. Spijtig. Voor de rest was de communicatie van wanneer hij geleverd wel ook wel zeer goed. Maar het belangrijkste is toch het product zelf en dat was zeker niet top.Graag had ik wel uitleg gekregen over hoe het komt dat een nieuwe koffiemachine dat ingepakt is zo vuil is. Was dit een model dat tentoongesteld was?

Besvarelse fra Conrad.be
Zeer vlotte levering. Besteld en de dag nadien al in huis. Het enige wat me wat stoorde was de veel te grote verpakking. Staat op de doos dat het milieu vriendelijk is, maar volgens mij paste dit gewoon in een grote envelop. Maar werd in een doos geleverd waar er van dit artikel volgens mij, meer dan 100 in paste. En dan nog schuimpjes errond, die dan zeker overbodig was.