1. Eventbureau

Velkommen til Confetti-World.com – dit liv vil nu blive mere kulørt og festligt! Vi forhandler konfetti og effekter, i superkvalitet, i alverdens former, farver og størrelser. Her på siden finder du prikken over i’et, når festen, brylluppet, TV udsendelsen, showet, præmieoverrækkelsen, teaterforestillingen, fodboldkampen eller koncerten skal have en ekstra dimension. Det gøres med konfetti, kunstsne, flotte kulørte streamers skudt ud af en konfettikanon eller speciel kunstig røgeffekt. Vi har en stor udlejningsafdeling med mange forskellige konfettikanoner og special effects – se under menuen udlejning. Vores webshop har åben døgnet rundt, året rundt – så kan du altid handle festartikler, når du har tid og lyst. Tag en tur rundt om Confetti-World, og se hvad vi kan.

3,1

Middel

Dårlig vejledning

Dårlig vejledning, og dårlig service

Vi har for nylig haft behov for at leje en t-shirt kanon til et arrangement, hvorfor vi kontakter Confetti World for at høre om muligheden for dette. Efter der ikke kommer noget svar på vores mail, tillader vi os at ringe istedet. Vi får fat i en og fortæller udførligt hvad vi skal bruge kanonen til, da vi er i tvivl om den kan bruges til vores lidt atypiske forespørgsel. Efter en snak med medarbejderen, får vi af vide at vi kan leje XXL kanonen og den kan sagtens bruges til det vi vil.

Vi afhenter kanonen, og da vi skal teste den er den utrolig voldsom, og afgiver et brag af en anden verden. Den kan på ingen måde bruges til det vi skal, som bl.a. er at skyde muleposer ud på en messe hvor der er rigtig mange mennesker.

Derfor pakker vi kanonen sammen, og afleverer den tilbage. Vi skriver til firmaet og forklarer situationen, og at vi synes vi er blevet fejlvejledt. Vi havde forventet at blive mødt af en form for velvilje, men der var fuldstændig lukket for samtale. Vi prøver på flere måder at forklare hvorfor vi synes vi skulle have en form for kompensation, men får ikke rigtig svar på det vi spørger om, og får af vide at det er en chance vi har taget. Havde vi fået af vide at der var en risiko for at kanonen ikke duede til det vi skulle, så ja.. Så tog vi en chance. Men der var ingen snak om at det vi fortalte vi skulle, ikke kunne lade sig gøre.

Vi har nu spildt tid og penge på dette, samt vores indlæg til et arrangement for 30.000 mennesker kunne ikke gennemføres. Og ingen samarbejdsvilje blev vi mødt med overhovedet. Vi bliver tilbudt at blive krediteret 45kr., går ud fra det blot var for at gøre nar af situationen.

En ting fik vi ud af det, vi ved hvor vi ikke skal handle fremover. Kort sagt kan dette firma ikke anbefales, med mindre man er 100% sikker på hvad man skal bruge - service skal man ikke forvente.

22. marts 2022

Elendig vejledning - og flabet servicering, uden nogen form for samarbejdsvillighed

Vi havde lejet en t-shirt kanon til et større event, hvor den skulle indgå som en del af et show, med levende dyr. Planen var at skyde muleposer ud til publikum under selve showet, yderligere skulle kanonen bruges i indendørs messehaller, hvor vores maskot skulle skyde muleposer ud til messens besøgende.

Først og fremmest var det vanskeligt at komme i kontakt med firmaet, efter flere forgæves mails, lykkedes det dog at skabe telefonisk kontakt.
Vi fik clearet hvad vi skulle bruge produktet til og blev vejledt i hvilken kanon, vi skal leje til formålet.

Med største forventning, hentede vi produktet. Da vi senere står på messen og skal teste kanonen, er alle der står i lokalet (en messehal) udsat for en ordentlig forskrækkelse, da vi skyder kanonen af, grundet det meget høje brag der afgives.

Produktets støjniveau er ganske enkelt for højt til, at vi kan benytte den til det ønskede formål - hvorfor vi sadler om og må gentænke de planlagte indslag. Det er hvad det er, sådan kan det jo gå...

Problemet opstår da vi senere kontakter confetti-world.com, med vores problematik. Her mødes vi af en lukket dør, uden villighed til nogen form for kompensation for den fejlagtige vejledning, vi havde modtaget.

Efter en længere korrespondance med Mads og nogle latterliggørende forslag til kompensation på 45 kr., ud af den leje vi havde givet på ca. 3.000 kr. og en forkert regning med fragt på (vi har selv hentet og leveret produktet). Føler vi os dårlig vejledt - og latterliggjort i vores forsøg på efterfølgende at henvende os, med en uheldig oplevelse. Måden korrespondancen er foregået på, er under al kritik og tonen fra medarbejderen er flabet! Totalt mangel på service ...

Det var hermed sidste gang, vi nogensinde lejer noget her igennem - og anbefaler bestemt heller ikke andre at gøre det!

Vi havde ingen forventning om fuld returnering, vi havde trodsalt lejet et produkt, som de ikke har kunne leje ud til anden side i perioden. Men hele vores planlægning faldt til jorden og vi har haft endnu større udgifter i forbindelse med de planlagte indslag, da vi måtte hente flere mennesker ind.

22. marts 2022

Suuuuperservice og hjælpsomhed

Som altid 🙈 var vi bagud i forhold til at bestille confettirør og andet grej til Europamesterskabet for kokke.
Som sidste gang….og forrige gang kunne alt lade sig gøre…og denne gang på trods af en vare var udsolgt.
Så fik “de da lige lavet de 100 rør med danske flag i hånden” til levering næste dag.🙏🏻👍
Tak tak tak. Det er fornøjelse.
De aller bedste hilsner
Ulla Trolle