Concordia Forsikring as. Anmeldelser 1.583

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 261 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Forbrugere roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver især den venlige og hjælpsomme... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med priser. Mange fremhæver, at de har fået nye og bedre... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice. Mange fremhæver den hjælpsomme og kompetente rådgivning, hvor... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kontakt. Kunder rapporterer, at det er nemt at komme i kontakt med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har fået den mest kompetente og behagelige behandling af Martin H Schødts. Jeg rettede henvendelse for at høre om en ulykkeforsikring. Efter en helt fantastisk snak om det at have brug for forsik... Se mere

I forbindelse med bestilling af hundeforsikring og sygeforsikring talte jeg med Martin. Martin svarede uddybende på de spørgsmål jeg havde. Forsikringen blev bestilt. Samtidig benyttede... Se mere

Jeg vil gerne give de bedste anbefalinger til Concordia forsikring. Ingen ventetid ved opkald, du kommer lige igennem og får hjælp med det samme. Vi har haft Concordia i over 7 år og vi kunne ikke drø... Se mere

1. nr. 11 af de 33 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed
  2. nr. 9 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag. Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring. Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet. Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet. Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring. På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke. For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig. Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude. Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer. Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Vi er med dig i hverdagen

4,7

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hold jer langt væk for dette…

Hold jer langt væk for dette forsikringsselskab 😡😡😡

Se deres svar - totalt ligegyldigt !
Mon det er en person der svarer 😂

Frustreret 😣 jeg er gal - mega dårlig kundeservice, af en eksisterende kunde.
Er der virkelig forskel på om jeres kunder fra Sjælland eller Jylland ?
Jeg kommer fra Sjælland, men kan ikke se det er relevant-for min henvendelse!

31. oktober 2025

Tilføjelse:

Jeg er skam et menneske – som sidder lige her bag skærmen og læser med. Jeg forstår godt, at du er frustreret, men vi kan desværre ikke gå ind i konkrete sager her på Trustpilot.

- Sisse, Concordia Forsikring

________________________________________________________________________

Hej Birgit

Det er beklageligt, at vi har måttet give dig den besked, vi har – men der er naturligvis en årsag, og den ved jeg, at du er blevet informeret om af min kollega.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere afklaring.

Sisse, Concordia Forsikring

Meget flinke og tålmodige

Meget flinke og tålmodige. Vi havde mange spørgsmål inden vi besluttede os, men alt gik fint. Selve overgangen fra vores gamle selskab sker først 1. Januar 2026, det sker sikkert uden problemer. Vi sparer nogle tusinde kroner ved skiftet og det er vi super glade for.

Hej Uffe,

Tusind tak for din anmeldelse - og velkommen til Concordia Forsikring!

Hvor er det skønt at høre, at I indtil videre er tilfredse med skiftet og at I fik en god behandling.

Emma, Concordia Forsikring

En forsikring, hvor vi føler os hjemme

Vi mødte Concordia forsikring på en messe i foråret. Da var vi ikke "modne" til et skifte. Det blev vi nu, og vi må sige, at servicen har været enorm god. Alt har kørt på skinner i forbindelse med skiftet til dem.

Hej Tommy,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at I har valgt at tage springet og skifte over til os - at det så samtidig udelukkende har været en god oplevelse, er jo bare fantastisk!

Emma, Concordia Forsikring

Super fin fyr jeg snakkede med og en go…

Super fin fyr jeg snakkede med og en go forståelse og endte med at tegne og samle alle mine forsikringer og til halvdelen af prisen. Jeg kan kun anbefale

Hej Daniel,

Tusind tak for den fine anmeldelse og velkommen til Concordia Forsikring!

Fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse fra start.

Emma, Concordia Forsikring

Virkelig et fantastisk forsikrings…

Virkelig et fantastisk forsikrings selskab, rigtige dygtige folk at tale med ,et selskab der har styr på hvad de taler om, en speciel tak til Martin der gjorde det så det var behageligt at tale forsikringer. Kan varmt anbefales. 🌠🌠🌠🌠🌠

28. oktober 2025

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse af os.

Hvor er det fantastisk at høre, at det er sådan en god opfattelse du har af os! Og ligeledes dejligt at høre, at du har haft en behagelig snak med Martin.
Jeg sørger selvfølgelig for, at din anmeldelse går direkte videre til ham, så han også får glæde af de rosende ord.

Hej Sten

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse og ikke føler, vi har levet op til dine forventninger.

Når vi udarbejder tilbud og tegner forsikringer, vurderer vi altid de konkrete forhold, så dækningen passer til det, der skal forsikres. Hvis en ejendom eksempelvis skal vurderes af en taksator – enten på grund af alder eller stand – kan der være forhold, vi først kan tage endelig stilling til, når vurderingen er foretaget. Derfor kan en dækning, der tidligere har været på tale, i nogle tilfælde vise sig ikke at kunne tilbydes.

Selvom det naturligvis er ærgerligt, når dækningen ikke bliver helt som forventet, handler det ikke om at love mere, end vi kan holde – men om at sikre, at forsikringen afspejler den reelle risiko.

Sisse, Concordia Forsikring

Super venlig assurandør

Super venlig assurandør og super forsikring

24. oktober 2025

Hej Fynbo,

Tusind tak for din anmeldelse af os!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds og at du har haft en god oplevelse med en af vores assurandører.

Emma, Concordia Forsikring

Altid et smil på stemmen når man taler…

Altid et smil på stemmen når man taler med dem! Hjælpsomme og pro aktive ifht forsikrings løsninger! Martin og alle i andre I gør et skide godt stykke arbejde

Hej Christian,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

En anmeldelse som din betyder alverden for os - så tak for at du tog dig tiden til, at vurdere os.

Emma, Concordia Forsikring

Alle skulle have en Martin som forsikringsmand

Kanon service!
Jeg skulle ud og købe bil for første gang og havde derfor brug for en forsikring. Det hjalp Martin mig med – og han skuffede bestemt ikke! Jeg blev mødt i øjenhøjde og følte virkelig, at jeg fik en god oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale Concordia som forsikringsselskab.

Hej Noah,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse med Martin. Jeg sørger for at sende din anmeldelse videre til ham med det samme, så han også kan få glæde af de rosende ord.

Emma, Concordia Forsikring

Personerne ved concordia forsikring er…

Personerne ved concordia forsikring er uanset hvem man snakker med altid venlige og imødekommende og giver sig altid tid til at forklare hvordan og hvorledes hvis man har spørgsmål vedr sine forsikringer eller har ændringer med sine forsikringer

Hej Jan,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak for det!

Det er fantastisk at høre, at du kun har haft gode oplevelser uanset hvem du har talt med - det er jo lige sådan, det skal være!

Emma, Concordia Forsikring

Når skaden er sket er de der så concordia ? JA

Vi har haft nogle få skader i alle årene i concordia.
De gange der har været en skade , har vi fået en yderst positiv oplevelse .
Vi kan varmt anbefale concordia og det er altid nemt at få kontakt til en medarbejder .
Så fem stjerner ud af fem stjerner er fuldt fortjent.

Jørn Møller

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er tilfreds og har lyst til at smide en anbefaling vores vej.

De er altid hjælpsomme

De er altid hjælpsomme
OG det er et menneske ( person )
Det er bare så dejligt
At jeg IKKE skal trykke et tal for at komme vider
Det er kanon
Hilsen jørgen

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det fantastisk at høre - det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores tilgang.

Emma, Concordia Forsikring

Hurtig betjening og god til at dække…

Hurtig betjening og god til at dække skader uden bøvl.

Hej D A Worsten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt, at du er tilfreds med vores service.

Tillæg til bilforsikring

Havde ikke fået forsikring på autohjælp. Kontaktede telefonisk selskabet, og fik en god forklaring, pris og start på dækningen.
God professionel betjening som altid.
Samtidig med mindst to andre selskaber forsøger at overtage mit engagement årligt. Ingen har til dato kunne matche pris og dækninger.

1. september 2025

Hej Jørgen

Godt at høre, at der hurtigt og på professionel vis blev rettet op på fejlen ift. dækningen for autohjælp.

Vi sætter stor på at have dig som kunde – tusind tak fordi du gav din mening til kende!

Kompetent og venlig rådgivning

Kompetent og venlig rådgivning. Let at komme i kontakt med en medarbejder.

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vigtigt for os at være til rådighed på telefonen, så det er dejligt at høre, at det bliver værdsat i den anden ende.

Katrine, Concordia Forsikring

Skulle betale mere i forsikring for den…

Skulle betale mere i forsikring for den samme bil

Hej Andreas

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at du kun har lyst til at give os én enkelt stjerne.

Jeg kan godt se, at du for nyligt har tegnet en forsikring på en ny bil af samme model, som du tidligere havde forsikret hos os – og jeg kan sagtens forstå, at du undrer dig over, at den nye forsikring er lidt dyrere end den gamle. Men eftersom det jo ikke er præcis den samme bil, kan der godt være små forskelle i prisen.

I dette tilfælde, hvor der er tale om en stigning på 132,50 kr., kan det meget vel være forskellene på bilernes vægt og antal hestekræfter, der er afgørende.

Jeg håber, at vi kan gøre os fortjent til lidt flere stjerner, hvis du på et tidspunkt kommer i en situation, hvor du skal gøre brug af forsikringen.

Katrine, Concordia Forsikring

Det er virkelig et godt selskab med…

Det er virkelig et godt selskab med gode priser samt dækninger men jeg skifter jer ud til januar grundet uenighed om bilforsikring

Hej Carsten

Tak for anmeldelsen og de pæne ord.

Det er skønt at høre, at du generelt har været tilfreds med os som selskab – men derfor er det selvfølgelig også rigtig ærgerligt, at en uenighed har ført til, at du nu vælger at flytte dine forsikringer.

Jeg vælger trods alt at glæde mig over, at du forlader os på en 4-stjernet note. Al held og lykke med skiftet til det nye selskab.

Verdens bedste forsikringsselskab

Jeg er super tilfreds med mine forsikringer.

Jeg har både hundeforsikring, Ulykkesforsikring, Inbo Osv.

Jeg har været uheldig med min hund som har haft noget af en sygehistorie gennem de knap 6 år jeg har haft hende.

Concordia har været super forstående, behandlingstiden har været overskuelig og udbetaling af erstatning er gået forholdsvis hurtigt. Ligeledes med ulykkesforsikring hvor jeg desværre kom galt afsted med ryggen, igen super forstående, hurtig behandlingstid og refusion af behandlingsudgifter. Fuldt ud tilfreds og kan klart anbefales. 🥹
Mvh Hanna.

Hej Hanna

Sikke en fornem anmeldelse – det er jo svært at få armene ned over den!

Det er aldrig sjovt at blive ramt af gentagne skader, så jeg er glad for at høre, at der ikke har været nogen problemer med din forsikring.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at dele dine oplevelser med os!

Fin service

Fin service. Fik en lånebil på et af fordelsværkstederne.

13. oktober 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Skønt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Emma, Concordia Forsikring

Nemt at komme i kontakt med jer

Nemt at komme i kontakt med jer. I er hurtig til at lave ændringer og der er aldrig noget bøvl, når vi har brug for jer.
Stor tilfredshed.

13. oktober 2025

Hej Marina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi glæder os over, at du fremhæver vores tilgængelighed - det er noget vi går meget op i!