Jeg har aldrig oplevet nogen problemer med Concordia forsikring, har fået en fantastisk service når jeg ringer ind. Personen i den anden ende giver mig de oplysninger, som jeg har brug for plus vi lig... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 11 af de 33 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed
- nr. 9 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab
Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag. Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring. Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet. Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet. Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring. På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke. For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig. Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude. Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer. Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

- Vi er med dig i hverdagen
Tietgens Allé 112-114, 5230, Odense M, Danmark
- post@concordia.dk
- www.concordia.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vdr. vor oplevelse hos Concordia !Er nye hos Concordia
Er nye hos Concordia, har hele vejen været en positiv oplevelse. Møder udelukkende kompetente og imødekommende medarbejdere !

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg er glad og tilfreds med at være…
Jeg er glad og tilfreds med at være kunde inde ved jer😊

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Har aldrig haft nogen problemer.
Har aldrig haft nogen problemer. Få altid mine penge.

Hurtigt svar
Indtil nu har kun jeg ros tilovers for selskabet, men har heller ikke haft behov for at gøre brug af mine forsikringer. Der bliver svaret med det samme man vil i kontakt med selskabet.

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg skulle bruge en hundeforsikring
Jeg skulle bruge en hundeforsikring, og kontaktede Concordia. Jeg fik den bedste service, og samtidig spurgte Martin om jeg havde brug for øvrige forsikringer. Martin gennemgik mine forsikringer og jeg fik et tilbud på forsikringer. Dækningen var ok, og der var penge at spare. Jeg kan kun på de varmeste anbefale at få et tilbud fra Concordia. Ps. Jeg havde virkelig fornemmelsen af at det var personligt, næsten som i de gode gamle dage hvor der kom en assurandør og besøgte en i hjemmet.

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Efter længe tids overvejelse omkring af…
Efter længe tids overvejelse omkring af skifte vores forsikringer valgte vi at flytte alle vores forsikringer til Concordia forsikring , allerførst en besparelse på 4,200- årligt Bedre dækninger end før , har allerede haft brug for vores bilforsikring, meget professionelt håndtering af denne skade og jeg sidder nu med en rigtig god fornemmelse af at dette forsikring selskab har en stor nærhed til deres kunder og et personale som er yderst personlige , en god dialog med selskabets sælger Jan Brink .

Altid venligt personale
Vi har aldrig haft problemer, hvis vi har haft brug for vores forsikringer,har altid mødt venligt personale. Så er deres forsikringer til en fornuftig pris.

Super service,,, vi bliver
Uanset hvad vi har haft,, så har der ikke været noget bøvl med dem,,,,, vi bliver der.
PS væsentligt billigere end de fleste og stadig med super service

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Gode priser og super service
Gode priser, god og personlig betjening, og overskuelig web og tilbud.

God vejledning
God vejledning, når man ringer. Meget fornuftige priser. Der bliver dækket, som der skal.

Venlig og personlig betjening
Det at man kan kontakte jer pr. Telefon og få svar med det samme.
Altid venlig og imødekommende

god behandling
En yderst kompetent medarbejder ringede os op, og i løbet af ca 30 min, havde vi gennemgået vores forsikringer og sparet lidt penge.

God dækning
De gange vi har haft brug for at få noget dækket, har de uden vrøvl hjulpet os.

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg skulle ændre mine forsikringer og…
Jeg skulle ændre mine forsikringer og havde en stor bunke spørgsmål og brug for rådgivning, og det gjorde Martin bare helt fantastisk, selvom jeg vist tog 1/2 time af hans tid.
Martin giver fantastisk kundeservice, nærværende og personlig, forstår at sætte sig ind i de behov man har
Jeg har været kunde i concordia i mange år, og deres kundeservice og kvalitet , er med til at beholde mig som kunde.