schoonmaakbedrijf Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Mijn dochter heeft flink gespaard om een telefoon te kopen. Ze had haar zinnen op een rode iPhone gezet. Nu zag ze de iPhone 12 mini staan op deze site en k... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Refurbished laptop gekocht met nieuwe accu en nieuwe adapter( daarvoor extra bijbetaald). Accu laadde niet. Hierover mail gestuurd. Geen reactie. Nogmaals een mail, wederom geen reactie. Laptop na... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zocht een eenvoudig notebook voor internet en facebook en kwam computerwinkelspijkenisse tegen via marktplaats. Een scherpe prijs en een directe link naar hun webshop, na enkele e-mails heb ik de H... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mooie website en heldere omschrijving van de producten. Echter, bij ontvangst blijken producten niet zoals op de website omschreven staan. Let op de kleine lettertjes! Klantenservice heeft geen b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

uiteindelijk wel tevreden

Eind december, net voor de kerst een beeldscherm, toetsenbord met muis en een wifi ontvanger besteld. Tussen Kerst en oud en nieuw beeldscherm, toetsenbord en muis ontvangen, maar geen wifi ontvanger. Direct 's avonds een e-mail gestuurd. 6 Januari jl een app gestuurd, ook refererend aan de e-mail. Die app is ontvangen, maar ik kan niet zeggen of die ook gelezen is, de vinkjes blijven grijs.
14 Januari een reactie gekregen, dat de WiFi ontvanger wordt nagezonden, omdat die niet op voorraad was. Deze heb ik 17 januari ontvangen. Dus uiteindelijk tevreden.

13. januar 2017
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

producten zijn anders dan op de website vermeld worden

Let op de kleine lettertjes! Klantenservice heeft geen begrip voor menselijke fouten of verwachtingen; "dat is niet mijn probleem".

Tip; betaal iets meer en ontvang een product dat je verwacht of goedkoop en teleurgesteld raken

8. december 2016

Tevreden klant

Er was oorspronkelijk een kleine menselijke fout gebeurt door het verwisselen van een kabel. Na contact is dit direct opgelost door het zenden van een nieuwe geschikte kabel. Het is prettig werken met een bedrijf dat zijn verantwoordelijkheid opneemt waarvoor dank.
Vael Hubert ;Sint Gillis waas ;Vlaanderen

25. november 2016
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet meer leverbaar

Mijn Dell Latitude e5510 wou niet meer opladen. Gezien het een oude laptop was kocht ik liever een "nieuwe" tweedehands laptop dan dat ik deze nog zou laten repareren, zodat ik de oude harde schijf in de nieuwe laptop kon zetten.

Bestelling geplaatst op 16-06-2016

Op 20-05-2016 nog niks binnen en geen nieuws gehad. Levering zou binnen 1 werkdag plaatsvinden, dus even een mail vanuit mijn kant. Dezelfde dag nog reactie gekregen, de laptop was op het moment niet meer leverbaar. Nieuwe voorraad werd pas verwacht op 27-06-2016.
Helaas, nog maar een week wachten dan maar. Wel verzocht om de levering sneller te laten plaatsvinden, maar hier verder geen reactie op gehad. Helaas, kan het niet dan kan het niet.

Op maandag 27-06-2016 nog geen bericht gehad, dus weer mail vanuit mijn kant. Wel weer een snelle reactie gekregen, maar helaas met slecht nieuws. Er werd mij aan andere (prima) laptop aangeboden, maar hier kon ik niks mee. Het probleem was niet dat ik geen laptop had, ik wou een extra (zelfde) laptop om mijn oude bestanden op te zetten. Ik vroeg wanneer ik de laptop dan wel zou ontvangen, maar deze zou niet meer op voorraad komen. Flink balen dus.

Op marktplaats had ik een goedkopere laptop van hetzelfde model kunnen kopen, met tas en toebehoren. Echter had ik bewust gekozen voor dit bedrijf i.v.m. een jaar garantie en ben ik ondertussen de marktplaats laptop misgelopen.

Selectedsolutions op 28-06-2016 verzocht om snelle terugbetaling. Deze heeft vandaag wel netjes en erg snel plaatsgevonden (binnen 1 werkdag)

In het kort.

- Slechte communicatie over de bestelling
- Uitverkochte producten op de website met niet kloppende levertijd
- Geen enkele keer excuses ontvangen voor vertraagde levering etc.
+ Lage prijzen
+ snelle terugbetaling bij annulering

29. juni 2016

Snelle levering😋

Ondanks dat er een levertijd stond van 7 dagen was mn harde schijf voor de laptop in 2 dagen in huis👍
Bedankt voor de snelle levering👍
Ik ben zelf computer reperateur en zal er zeker meer bestellen want de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk😋

17. juni 2016
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos bedrijf, klant-on-vriendelijk en onprofessioneel gedrag.

Zeer slechte ervaring met deze zaak. Levering van de producten is erg traag. Producten worden niet uitvoerig getest voordat deze verstuurd worden. (voorbeeld: geleverde laptop had een temperatuur van 90ºC op het moederbord en maakte veel lawaai.) Als een product niet op voorraad is krijg je zonder overleg gewoon een ander type, die in mijn geval kleiner van scherm formaat was maar de prijs wel het zelfde.

Verder is het niet geoorloofd om een negatieve review te schrijven op internet want dit is slecht voor het imago en dient graag te worden aangepast door de klant zelf. Indien je toch je reactie laat staan gaat het bedrijf geen haast maken om je geld terug te storten. Tevens geven ze aan dat ze onderbezet zijn en dat de telefoon niet dus voor iedereen beschikbaar is. Het bedrijf gaat niet bellen of mailen naar klant maar gaat gewoon intimiderend Whatsappen naar de klant als deze negatief is, met de hoop dat reviews worden bijgesteld zodat iedereen denkt dat het bedrijf goed zijn werkt doet. Op de website van het bedrijf worden alleen maar positieve reviews geplaatst door het bedrijf zelf. De negatieve reacties op Trust Pilot worden niet geplaatst. Dit bewijst wel dat het bedrijf erg onprofessioneel handelt en dus niet service en klantgericht zijn.

10. juni 2016

Computerwinkel spijkenisse

Nu even een update.
Het heeft even geduurd, maar ik ben uiteindelijk toch tevreden.
Ik ben het met iedereen die klaagt over het contact wel eens.
Ik ben bang dat ze erg druk zijn en daardoor (ernstig) achterlopen met mail en waarschijnlijk ook daardoor slecht bereikbaar zijn.
Is natuurlijk niet de klant zijn probleem, maar als je toch volhoud komt het goed.
Het kost wat grijze haren en het zal ook misschien niet altijd aan hun liggen, maar als je volhoud proberen ze het eventuele probleem wel netjes op te lossen.
Ik praat niets goed, maar ik heb toch weer een beetje vertrouwen gekregen in dit bedrijf.
Dus Computerwinkel Spijkenisse TOP !!
Maar probeer iets sneller te zijn met het beantwoorden en vooral het goed lezen van de mailtjes, dan komt het goed.

9. juni 2016
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

klantvriendelijkheid heel ver te zoeken

De klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf zeker niet op de eerste plaats.
Als je belt over een bestelling omdat je na 5 dagen nog niks hebt gehoord word je afgesnauwd en weet je nog steeds niks.
Dit is zeker de laatste keer dat we iets bij hun hebben besteld, als we het al geleverd krijgen

27. april 2016

Goedkoop keyboard

Kon een refurbished HP keyboard kopen voor een mooi prijsje bij Computerwinkel Spijkenisse. Prima service met de bestelling updates en dergelijke.

29. december 2015
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slecht geleverd en klacht niet afgehandeld

Ik heb een processor besteld bij ComputerWinkel Spijkenisse. Ik ontving echter een aangepaste (andere) processor ipv een originele processor waarmee wordt geadverteerd op hun website.
Ondanks dat zij aangeven dat de processor hetzelfde was, wordt deze aangepaste processor niet geaccepteerd door mijn moederbord. Telefonisch overleg met de winkel gaat moeizaam en je krijgt slechts "de verkoper" aan de lijn, die geen enkel mandaat zegt te hebben om toezeggingen te doen (want dat doet de eigenaar?!). Mails worden incompleet beantwoord. Ik ontvang uiteindelijk wel de aankoopkosten terug, maar (ondanks toezegging per mail) géén verzendkosten en al helemaal geen reactie op mijn klacht.

20. december 2015
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

doen gewoon wat ze zeggen

de levering duurde wat langer dan verwacht dit kwam omdat de laptop die ik besteld had niet meer voorradig was. nu hebben ze dit opgelost door er een af te sturen die duurder was dan die ik besteld had.
er ontbrak een onderdeel en die is na een email en enkele whatsapp berichten opgestuurd.
ben dus tevreden over deze webwinkel

4. november 2015