Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Mijn dochter heeft flink gespaard om een telefoon te kopen. Ze had haar zinnen op een rode iPhone gezet. Nu zag ze de iPhone 12 mini staan op deze site en k... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Refurbished laptop gekocht met nieuwe accu en nieuwe adapter( daarvoor extra bijbetaald). Accu laadde niet. Hierover mail gestuurd. Geen reactie. Nogmaals een mail, wederom geen reactie. Laptop na... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zocht een eenvoudig notebook voor internet en facebook en kwam computerwinkelspijkenisse tegen via marktplaats. Een scherpe prijs en een directe link naar hun webshop, na enkele e-mails heb ik de H... Se mere
Mooie website en heldere omschrijving van de producten. Echter, bij ontvangst blijken producten niet zoals op de website omschreven staan. Let op de kleine lettertjes! Klantenservice heeft geen b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
schoonmaakbedrijf
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima service en producten prijs/kwaliteit
Goede ervaringen gehad met ComputerWinkelSpijkenisse (niet eenmalig). Goed contact onderhoud, prima levering van de producten en altijd netjes de bijbehorende meldingen gekregen. De producten zijn zeker aanraders. In de toekomst, indien nodig, zal ik zeker opnieuw contact nemen.

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Fantastische firma & correct in…
Fantastische firma & correct in Leveringen

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Geweldige winkel met super goede…
Geweldige winkel met super goede service. nu 2 x een telefoon gekocht die het uitstekend doet. De prijzen zijn conform en goed betaalbaar. Ik blijf terugkomen .

snelle reactie, snelle levering
Mijn iphone 8 64 Gb bestelt tegen hele goeie prijs.
Snelle levering in belgie. Gratis wireles oplader cadeau.
Keep it up guys!

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Goede communicatie en vlotte afhandeling.

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Wij hebben een I pad air 2 gekocht met…
Wij hebben een I pad air 2 gekocht met wat gebruikers schade. Er zaten wat krasjes aan de achterkant en het beeldscherm was helemaal gaaf en voor deze prijs. Ook goede service als je vragen hebt. Wij zijn echt dik tevreden met product.

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Slechtste zaak dat er is
Ik wou dat ik minder kon geven dan 1 ster. De service trek hier op niets. Ik bestelde een iPad met 4G waar ik 2 weken op heb moeten wachten. Uiteindelijk kreeg ik er eentje zonder 4G. Ik heb de iPad zonder te openen gewoon terug gestuurd. Na enkele mails die niet beantwoord worden, telefoontjes dat niet opgenomen worden, heb ik na 4 weken nog altijd geen ontvangstbevestiging gehad van de iPad, laat staan dat ik mijn geld terug heb gehad. Mijn geduld is meer dan op met dit soort mensen. Dan krijg ik eindelijk antwoord. Vragen ze of ik een bewijs heb dat het pakje wel effectief is aangekomen? Ik stuur dat op en weer niets meer. Alles stil. Rommel is het, daar is niets mee aan te vangen met dat volk

Computerwinkel Spijkernisse
Computerwinkel Spijkernisse.
BLIJF DAAR AUB WEG.
Jammer dat je niet lager dan een 1 kan geven. Ik ben nog niet klaar met jullie. Telefoon S8 gekocht en netjes betaald met oplaadkabel etc. Vreemd verhaal de track and trace code Wat krijg je opgestuurd is geleverd en voor getekend march 3 12:01, maar niet geleverd wel een pakje gekregen met een ander verzend adres een ander track and trace code en niet afgetekend march 3 12:02 zomaar bij de deur gezet en wat denk je een stukkende paarse S9 telefoon erin. Met fotos van een donkere vrolijk lachende meneer en met een screenlock. Nu bezig met post nl, vond jullie zelfs op klachtenkompas met al 7 aangifte. U heeft al wat emails gehad ook met mijn bank gegevens erin. Je heb 1 dag om het geld terug te storten. Post nl start nu een onderzoek. Op de factuur en op het wel ontvangen pakketje staan ook precies hetzelfde wat genoteerd staat bij de post nl email als niet ontvangen pakket maar met een ander afzenders adres, nee ik denk niet dat het de bezorger is en zeker niet het aflever klusbedrijf ... over ons kunt u geen oplicht revieuws vinden. En van u .... internet staat vol als u even zoekt. Vreemd dat er 12:01 en 12:02 2 pakketjes geleverd worden online bij de post en getekend met CO29 alleen niemand heeft dat gedaan of iemand gezien. En er staat 1 doosje verlaten bij de deur zonder aftekening .... op dit adres zijn geen andere telefoons besteld of reperatie s etc. Wordt steeds vreemder is het niet. En dan komen er ineens 2 ... maar niet heus.
Geen spijkernisse meer aub let op iedereen.
U bent gewaarschuwd.

Terug naar computerwinkel
Vorig jaar bij computerwinkel Spijkenisse een iPhone gekocht die perfect werkte, eind vorig jaar bij een concurrent- deze moeten terugsturen wegens problemen met iOS. Teruggekeerd naar cws en weer een perfect werkende iPhone gekocht
was een snelle levering en een top…
was een snelle levering en een top prijs voor een gsm
Zeer goede service en snelle reactie na…
Zeer goede service en snelle reactie na de bestelling van een nieuwe telefoon.
3 keer een iphone gekocht en 3 x…
3 keer een iphone gekocht en 3 x tevreden
Snelle levering en nette producten…
Snelle levering en nette producten ondanks dat het refurbised is.
Zou zo weer kopen.
Snelle levering, goede berichtgeving qua mail van factuur en verwerking/ verzending. Het leukste is de prijs!
Ordered a Ipad
Ordered a Ipad, didnt recieve, contacting company seems impossible. Dont order here!
Bijna nieuw
Ik heb echt een hele goede ervaring met deze winkel ,tot mijn verbazing was het voor die prijs gewoon een nieuwe telefoon leek het wel geen krasje niks ,jullie hebben me zo blij gemaakt met me iPhone
Eens maar nooit weer!!!
Het begon goed toen ik nog in de verkoopfase zat. De telefoon werd opgenomen en goede antwoorden. De gewenste iPAD als cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw besteld. Hij kwam keurig op tijd binnen, maar na uitpakken bleek dat er een verkeerde iPAD was gestuurd (te weinig geheugen), bovendien waren er ook nog twee defecten aan het scherm. Bellen dan maar. Onbereikbaarheid was troef. De telefoon werd niet opgenomen, WhatsApp reageerden ze niet op. email zelfde verhaal. Na veel geduld had ik eindelijk contact en werd ik eigenlijk een soort van afgeblaft door een medewerker. Ik ging me bijna schuldig voelen voor de fout die zei hadden gemaakt. Of ik dan toch niet deze iPad wilde hebben...... Nee natuurlijk niet, ik had niet voor niets degene die ik wilde besteld! Mijn hoop op tijdige vervanging vervloog ook snel, want het "opgeschoten jochie" verklaarde dat ze twee weken op vakantie gingen en er was geen enkele beweging bij hem voor een oplossing (want de winkel is koning hier en klanten zijn alleen maar lastig, zo bleek uit het gesprek waar ik niet eens de kans kreeg om iets te zeggen). Uiteindelijk de afspraak kunnen maken om de iPAD terug te sturen, dan zou hij er nog voor hun vakantie zijn en zouden ze kijken wat ze konden doen. Helaas de retourzending kwam pas na 5 uur aan, iedereen al op vakantie en dus daar ging de vreugde voor het kado voor mijn vrouw. Een paar dagen later besefte ik dat ook als zij een nieuwe zouden sturen na de vakantie, er geen enkele garantie zou zijn op het leveren van een technisch goede iPAD en wie weet hoe lang ik nog bezig zou zijn met deze waardeloze winkel. Dus toch maar gebruik gemaakt van mijn recht de koop te ontbinden. Inmiddels het geld terug ontvangen voor de iPAD, maar nog steeds niet de kosten voor de retourzending. De iPAD intussen bij een betrouwbaar bedrijf besteld en daar wordt volop van genoten. Had ik maar eerder gezocht naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf, want de beoordelingen op TrustPilot en andere sites, liegen er niet om. Mijn advies: blijf ver uit hun buurt!!!
Nav jullie antwoord. Ik ben inderdaad te woord gestaan maar werd bijna afgeblaft door de telefoon. Toen ik een oplossing wilde voorstellen kon ik niet eens aan het woord komen jullie ratelde maar door. Ik had geen moment het gevoel dat ik klant was of dat jullie oplossingsgericht waren. En dan na zo een behandeling klagen over de reviews! Jullie hebben een serieus probleem met jullie behandeling van klanten.
De dinsdag na jullie vakantie (express niet op maandag) was ik bezorgd dat jullie mij een vervangende iPad zouden sturen en mijn mailtje over de ontbinding van de koopovereenkomst daarna pas zouden zien (zoals gewoonlijk had ik ook nu geen antwoord op de mail gezien). Om misverstanden te voorkomen belde ik. Ook nu werd ik ronduit onbeschoft te woord gestaan. Ik kon nog net uitleggen dat ik wilde voorkomen dat...... geen enkel begrip, jullie deden erg je best om mij te laten ervaren dat ik lastig was. In het Engels zou men zeggen dat “you are burdened with an attitude”.
Na de vakantie kreeg ik nog bericht dat ik de verzendkosten retour zou krijgen. Het was tenslotte niet mijn fout dat jullie een verkeerde iPAD hadden gestuurd. Helaas kan ik daar naar fluiten. Als ik jullie antwoord terug lees over beleeft te woord staan, wordt ik alleen maar nog bozer!!! Lees de reviews eens door, jullie hebben een geschiedenis van onbeschoft gedrag!

Tevreden
Iphone 7 besteld. Thuis kreeg ik de telefoon niet werkend, die bleef hangen op het Apple logo. Contact gezocht met de winkel maar dat was niet heel makkelijk. Uiteindelijk via de whatsapp reactie en ik kon de telefoon terug sturen. Toen duurde het erg lang voordat ik een nieuwe telefoon toegestuurd kreeg. Echter was t ook voor hun te druk ivm het virus dat er veel mensen thuis werkten. Nu heb ik een nieuwe telefoon toegezonden gekregen en werkt prima! Heel blij mee.
De service is dus goed, alleen zou de communicatie wel veel beter kunnen.

MENSEN NIET KOPEN GOUDEN TIP
MENSEN NIET KOPEN GOUDEN TIP, ANDERS SNEL GESCHILLEN COMMISSIE INSCHAKELEN.
26-6-2020
erg late reactie, geeft bij mij al aan dat je geen eerlijke verkoper bent.
dit is echt wel garantie die telefoon heeft bij ons geen water gezien.
Zak sta voor je product en neem je garantie
Op 20-07 hebben wij een iphone gekocht, inclusief 3 maanden garantie. Op 16-10-2019 is de betreffende telefoon retour gestuurd retour gestuurd omdat deze telefoon niets meer deed.
Vervolgens een aantal keer gebeld, want de firma is telefonisch slecht te bereiken, dan een belofte ik bel vanmiddag terug maar de die middag moet nog steeds komen.
Op 5 november hebben wij 34,90 euro overgeboekt want computerwinkelspijkenisse geeft aan dat de accu kapot is en dit buiten de garantie valt.
Naar lang wachten geeft de computerwinkel op 18-11 aan dat het buiten de garantie termijn valt, meteen het bewijs gestuurd dat de telefoon 16-10 is verstuurd en 19-10 is aangenomen.
Dan zoals verwacht valt er weer een complete stilte!
22-10 komt er ineens de melding waterschade geconstateerd, erg vreemd want de telefoon is bij ons niet nat geworden. En nog veel vreemder is dat er een accu verwisseld wordt en zoveel tijd overheen gaat.
Dan komt de volgende belofte 25-10 wordt de telefoon retour gestuurd, je raad het al geen track and trace en geen telefoon.
Ook durft het bedrijf dan nog een mail te sturen met een rekening voor buiten garantie vallen van vocht, die het toestel niet in mijn bezit heeft opgelopen. Zie reactie van de klantvriendelijke klantenservice van computerwinkelspijkenisse als je mailt dat je niet van plan bent om de factuur te betalen.
Goedendag,
Vervelend dat u onze bevindingen niet wilt geloven. Volgens mij hebben wij een "goed werkende iPhone" aan u geleverd en is deze tijdens uw bezit kapot gegaan. Het is misschien begrijpelijk dat u zoekt naar de schuld van een ander, mogelijk ziet u op tegen de kosten.
Dat de water/vochtschade niet direct is opgevallen komt omdat de medewerker geen opdracht heeft om hier naar te zoeken. Enige opdracht was een nieuwe accu inbouwen en dan gebeurt dit ook. Gezien dit niet de oplossing is was er verder onderzoek nodig naar de oorzaak. Dat deze oorzaak voor u niet uitkomt is vervelend maar niet daarmee ons probleem.
We kunnen de iPhone niet gratis onder de garantie repareren. De kosten van het repareren zijn hoger dan een andere iPhone aanschaffen.
We hebben u een voorstel gedaan voor een andere iPhone met flinke korting.
MENSEN TREK JE CONCLUSIE VERDER VOLGT ER EEN DAGELIJKSE UPDATE EN EVENTUELE FOTO VAN TOESTEL EN APP!
WIJ GAAN NET ZO LANG DOOR TOT ER GERECHTIGHEID IS, EEN NIEUWE TELEFOON HEBBEN WIJ ALLANG MAAR WIJ HEBBEN GEEN WATER/VOCHTSCHADE VEROORZAAKT, DUS WIL IK MIJN GARANTIE ZOALS HET HOORT.

Besvarelse fra schoonmaakbedrijf
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.