Fik mail om at varerne var sendt, men fik så dagen efter hvor jeg skulle kunne hente dem art den ene af 2 var forsinket - om det så var compumail eller post nord ved jeg ikke
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Compumail
Danmarks bedste leverandør af IT- og elektronikprodukter. Bredt udvalg af produkter med mere end 10.000 forskellige varer på lager - alle til billige priser
Høgemosevænget 1, 8380, Trige, Danmark
- support@compumail.dk
- www.compumail.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
hurtig
det var en god oplevelse jeg bestilte pakken om aftenen
og til middag næste dag var pakken der
Super hurtig levering og priserne er…
Super hurtig levering og priserne er rigtig gode 🤗
Har bestilt hos dem rigtig mange gange, og hver gang lever de op til mine forventninger.
Varen var klar til afhentning dagen…
Varen var klar til afhentning dagen efter.
Bestilte kaffemaskine ret sent
Bestilte kaffemaskine ret sent, men den ankom allerede dagen efter:-)
Hurtigt og nemt
Ultra hurtig levering med fragtmand!
Gode priser og enkel hjemmeside
Lave priser og hurtig service
Lave priser og hurtig service, også på telefonen
Holder ikke hvad de lover
Jeg er meget utilfreds med forløbet. Jeg har flere gange fået ændret leveringsdatoen, og nu kommer pakken først fredag, hvor jeg er rejst på ferie. Betalingen er allerede trukket, selv om jeg ikke har modtaget varerne. Jeg ønsker en løsning, enten i form af annullering og fuld refundering eller en anden løsning, der tager højde for den forsinkelse, I har forårsaget.
Her til sidst vil jeg gerne understrege, at det er jer, der har aftalen og kontakten med PostNord – ikke mig. Derfor er det også jer, der bør tage ansvar for at følge op på leveringen.
Jeg vil samtidig opfordre jer til at gennemgå den behandling, jeg har fået i jeres chat. Den medarbejder, jeg var i kontakt med, virkede fuldstændig ligeglad med mit problem og gjorde intet for at hjælpe eller finde en løsning. Det er ikke den kundeservice, man kan forvente.
Ja så kommer der pludselig en besked at varen nu er fremme i har tydelig hvis en dårlig leverandør der ikke har check på sine ting

God oplevelse
God oplevelse , god pris og hurtig levering. Anbefaler
Superhurtig service
Superhurtig service
Vare bestilt 9/7 afsendt samme aften og -helt utroligt - modtaget og leveret til pakkepost udlevering næste dag af POST NORD!
Meget hurtig levering og til en god pris
Igen god oplevelse :)
Hurtig ekspedition på en rigtig god pris.
Svært ved ikke at være glad :))
Dårlig service
Jeg er desværre meget skuffet over den kundeservice, jeg oplevede hos Compumail.
Jeg købte en Samsung HW-Q600F (2025) 3.1.2-kanals soundbar, men brugte flere timer fordelt over et par dage på at få den til at virke. Jeg læste brugervejledningen flere gange og så adskillige YouTube-videoer med installationsvejledninger, men uden held.
Jeg kontaktede Compumail i håb om at få teknisk hjælp. Desværre fik jeg kun et standardsvar om, at jeg skulle henvende mig til producenten eller læse brugervejledningen. Som kunde oplevede jeg ikke, at der var nogen reel hjælp at hente.
Til sidst måtte jeg få hjælp fra en privat IT-ekspert, som hurtigt fandt fejlen og flyttede et stik. Derefter fungerede soundbaren med det samme!
Jeg synes, det er meget dårlig kundeservice, at hjælpen ophører, så snart betalingen er modtaget. Jeg forventer ikke, at en forhandler kan løse alle tekniske problemer, men jeg forventer en mere engageret og kundevenlig support end blot at blive henvist videre.
På baggrund af denne oplevelse kan jeg desværre kun give 1 ud af 5 stjerner.

Besvarelse fra Compumail
Bestilte et TV og modtog et som ikke…
Bestilte et TV og modtog et som ikke virkede. Skynd jer dog at beklage og send et nyt. Nej nej i stedet er der gået 2 uger og stadig ikke noget TV. Fordi tv’et skal til en ekstern reparatør og man hører intet.
Jeg kan ikke anbefale at handle her som det ser ud nu. Elendig kundeservice.
Det er jo en katastrofe at stå uden TV under WM og tour de FRANCE.

Hurtig og god kamar
Dårlig service ved reklamation
Har handlet hos compumail i nok i 20+ år.
Indtil jeg fik brug for deres support i forbindelse med en defekt SSD.
Da SSD diske er steget i pris og de ikke kan indkøbe disken til samme pris længere afvises ombytning blankt.
Det er jo i og for sig ikke relevant for forbrugeren - jeg står nu og mangler en disk.
Der henvises til købeloven som har en passus om uforholdsmæssige omkostninger for virksomheden. Denne omkostning skal dog holdes op mod ulempen for forbrugeren som jo må være relativt stor da jeg nu mangler en disk.
Så kort sagt compumail smider en kunde væk gennem 20 år pga. en omkostning prisstigning for dem på nok 300kr

Alt godt
Alt godt. Super hurtig levering. Og fik det som jeg havde bestilt.