Color Line Anmeldelser

2,3

Slidt og mørk Business lounge, trænger virkeligt til en opgradering. Lugter lidt af våd hund. OK kaffe men udvalg af kager og nødder der smager af i går. At man så skal være HELT stille ifølge persona... Se mere

Færgen var forsinket grundet ekstremt vejr (forsinkelse på +7 timer) dog intet for dem at gøre. Rigtig god service at genopfylde buffeten i catch me if you can med først morgenmad og derefter f... Se mere

Var åbenbart havnet på den norske side for colorline, Hirtshals/larvik, bestiller og betaler en retur billet. Tjekker så på den danske version for lige at tjekke kursen og så er der åbenbart lige plu... Se mere

Rigtig dårlig oplevelse. Rejste d. 23/7 fra Kristianssand kl. 16.30, og ud over total kaos ved indtjeningen, hvor de "serviceansatte" brugte tid på fodbold med en flaske, kom kulminationen på fær... Se mere

1. Færgerute
  2. Krydstogtbureau
  3. Rederi
  4. Transportservice

Color Line is Norway’s largest shipping line for international passenger and goods traffic to and from Norway and one of Europe’s leading short sea shipping lines.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Uforståeligt

Uforståeligt, hvordan man kan ankomme 2 timer før afgang, og komme på færgen som nogle af de sidste med under 10 minutter tilbage til afgang.

10. marts 2024

Hvorfor forskelsbehandling om bord ?

Jeg er buschauffør og efter at have sejlet turen Hirtshals - Larvik og retur, så sidder jeg tilbage med en undren over at opleve forskelsbehandling ombord.

Forskelsbehandling er at lastbilchauffør har mulighed for et sted at ligge ned og hvile, men det har man ikke som buschauffør.

Både last og buschauffører er underlagt samme køre- hviletidsregler, så jeg undre mig meget over at besætningen på færgerne laver den Forskelsbehandling.

Ellers en fin overfart med en flot buffet og gode muligheder for at shoppe lidt.

Spørgsmål til jer Color Line:

Hvad gør at i udøver den Forskelsbehandling på Last- og buschauffører?

2. februar 2024

Elendig service.

Et utroligt elendigt rederi.
Når der er fuldt i buffeten, ja så fjerner man da bare chaufførerne.
Det er de da ligeglade med på det rederi.
Jeg vil anbefale at man undgår at sejle med Color Line og jeg ville aldrig rejse på ferie med dem.

8. oktober 2023

Forvirrende booking hos Color Line !!

OBS til fremtidige kunder hos Color Line !!
Når i tror i bestiller overfart med Color Line skal i vide at det er AFerry der tager sig af det økonomiske og det er helt umuligt at komme igennem for at få eventuelle penge tilbage ved aflysning selv inden for rette tid for aflysning.
Venter stadig på vores penge 4.394 kr !
Afbestilte færgeafgang 24 timer før 12.08.2023 fra Larvik til Hirtshals grundet oversvømmelse i Norge.
Skal lige nævne at vi har rejst med Color Line MANGE gange, men overvejer stærkt om vi skal fortsætte at rejse med dem igen.

11. august 2023

Bondefangeri til søs

Det er sgu lige smart nok at sætte et mobilnetværk op med roamingpriser på kr 100 pr MB.
Det finder man naturligvis først ud af efter at færgen er sejlet og døren til bildæket er låst. Det koster således let kr 250 at have to telefoner liggende i handskerummet under overfarten.
Kom nu ind i kampen, der er sgu da ikke nogen der betaler de summer i 2019. Det et avanceret trick-tyveri.

7. februar 2019

Dårlig mad med dårlig opfølgning

Jeg rejste med Colorline til Kr. Sand før jul. Spiste lasagne ombord som mod lovet ikke var helt varm. 10 timer senere blev jeg meget dårlig, dette varede i 4-5 dage.
Ved kontakt med selskabet blev jeg lovet at de ville kontakte mig - det skete ikke. Ved anden kontakt blev jeg bedt om at skrive en mail.
3 dager senere tog jeg igen kontakt og dagen efter (efter 5 dage) blev jeg ringet op af en ansvarlig person. Han optrådte uforskammet i tlf. og spurgte højlydt "Hvad er du ude efter? Du burde vide at uden en prøve fra læge kommer du ingen vej"
Det eneste jeg ønskede første gang jeg tog kontakt var råd om hvordan jeg skulle forholde mig og garanti for at rutinerne ombord ift. håndtering af varm mad var i orden - evt. få fremlagt temperaturmålinger for pågældende dag.
Jeg har senere skrevet en tilbagemelding til kundeservice, men har ikke fået svar.
Meget utilfredsstillende behandling - jeg har rejst med Colorline i over 40 år.

26. januar 2017

Ligeglad med kunder

At opleve et firma være så ligeglad med sine kunder er frustrerende. Jeg er norsk gift og bor i Norge, dette indebærer desværre at jeg må benytte colorline adskillige gange i året, da jeg er afhængig af at tage min bil med til fædrelandet.
Vi er colorclub-medlemmer i vores husstand, hvilket ikke anbefales, da der tydeligvis bliver kastet terninger vedrørende hvilke medlemmer som skal have tilbud. Mine svigerforældre er ligeledes medlemmer, men opnår langt flere tilbud end vi gør.
Vi ønsker en behagelig og rolig overfart hvilket så at sige er umuligt på deres færger. Vi tilkøber altid business eller flysæder, men støjniveauet i disse afdelinger er til enhver tid komplet uacceptabelt. Desuden har jeg henvendt mig til colorline adskillige gange, fordi jeg undrer mig over de aldrig tjekker hjemmel for at opholde sig på dækket med flysæderne. Svaret fra colorline er hver gang at det gør de sjældent, men jeg har aldrig oplevet det på de ca 100 overfarter jeg har haft de sidste 3 år. Jeg har desuden henvendt mig mere end et par gange med min undren over at man på en færge, med kapacitet som 40 ic3-togsæt, ikke formår at anlægge en stillezone til de rejsende som ønsker det. Jeg er blevet mødt med ligegyldighed hver gang.
Dertil kommer det næsvise og sjældent servicemindede personale. Forrige gang jeg rejste på business ville mit boardingkort ikke aktivere låsen til afdelingen, jeg henvendte mig til kundeservice på dæk 7, og jeg fik et nyt boardingkort, men ikke uden beskyldningen om at jeg havde ødelagt det, og måtte passe bedre på det nye.
Dette er bare nogle få eksempler. Min anbefaling er derfor hvis du skal bruge bil i Danmark; flyv ned og lej en bil, det gør vi ofte. Eller hvis der er god tid; kør til Oslo og tag Stena Line eller kør hele vejen over Sverige.

5. august 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (422 anmeldelser)