Ville give nul stjerner, hvis muligt. Købte en balanciaga ring til et par tusind. Ringet blev solgt af personalet med sætninger som “virkelig robust, ren stål, flere slags kombineret”. Seks måne... Se mere
Har købt en Gucci taske til 13.000.- via. deres IG, fra deres fysiske Butik. Det gik som sådan fint og levering var fin. Men der er ikke meget venlighed taget beløbet i betragtning. Skulle selv spør... Se mere
De er super flinke i Århus når du vil købe noget, men kommer du og returnerer igen, så ændre de total attitude. Blev betjent af en ‘udenlandsk udseende’ pige i Århus, som talte virkelig nedlagde til... Se mere
Fuldstændig manglende tilstedeværelse fra medarbejderne i butikken. Jeg går ind i butikken med en formodning om at købe tøj for 20.000 kr. Efter 10 minutter er jeg stadig ikke blevet spurgt om jeg vil... Se mere
Om COLLAGETHESHOP.COM
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Collagetheshop.com is the extended online department of the well-known and loved boutiques in Copenhagen and Helsinki.
Having one of the most exciting assortments in Scandinavia, Collagetheshop.com is offering an extraordinary diversity of leather goods, shoes and accessories.
We have the ambition to continue surprising the customers with an innovative assortment of carefully selected products within high-end luxury.
Collagetheshop.com has a classic and timeless atmosphere but with a touch of edge and boldness, which makes it one of the most inspiring boutiques in Scandinavia.
Pilestraede 2, 1112, Copenhagen
- +45 3336 6890
- customer@collagetheshop.com
- www.collagetheshop.com
Helt perfekt
Helt perfekt. Bestilte en vare, som kom få dage efter. Absolut en god oplevelse. Blev godt informeret på mail fra start til slut
Vanvittig dårlig kundeservice
Vanvittig dårlig kundeservice - eller skal vi sige INGEN kundeservice overhovedet!
Køber en Stella McCartney taske, som krakelerer efter 2 mdr.
Jeg reklamerer og de forbeholder sig nu ret til at beholde den i op til 16 uger!!! - dobbelt så lang tid som jeg har haft tasken - uhørt!
Nu siger de at jeg har skrevet under på at det kan tage 16 uger, men jeg fik jo ikke noget valg.
Handler aldrig mere i den butik.
Fantastisk service
Fantastisk service, kærligt personale og kan derfor varmt anbefales ! 🤩🤩
Ærgerlig kundeservice.
Kan anbefales...
Super udvalg, hurtig levering og fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice og fedt udvalg…
Fantastisk kundeservice og fedt udvalg af produkter!
Min vare blev leveret med det samme…
Min vare blev leveret med det samme pakket rigtig fint ind. Det var nemt at handle og jeg er blevet så glad for min pung.
Gucci tørklæde som alligevel ikke var på lager
Købte et Gucci halstørklæde online i har på sale, betaler og får en ordre bekræftelse på det er købt.
Køber det mandag og torsdag må jeg skrive for at høre hvornår det bliver sendt hvorefter jeg får dette svar:
“Tak for din mail.
Vi har hold lidt ekstra på din ordre, da vi gerne har villet give det et ekstra forsøg.
Desværre er der sket en lagerfejl som betyder at tørklædet ikke er på lager alligevel. Jeg beklager meget ventetiden og ulejligheden. Jeg håber du måske kan finde noget andet på vores sale.”
Udover det virkelig er dårlig stil i ikke har styr på jeres lager men at jeg selv skal kontakte jer for at få det af vide er virkelig dårlig service ! Så nej jeg handler ikke hos jer igen !