Fantastisk hurtig levering. Vildt at man kan bestille torsdag eftermiddag og få varene fredag med posten. Super sortiment . Og gode priser.

Bestilte et par lækre flasker rom og cognac via Cognachuset. Foretog bestillingen på en søndag, og modtog varerne tirsdag formiddag. Kunne følge leverancen via en track-and-trace mail. Flask... Se mere

Cognachuset.dk har et superb udvalg af de gode cigarer og cognacs , så skal der "mande" hygges eller skal du finde en Cigar der holder smagen hele fodboldkampen, m.v. så check dem lige. Priserne er fo... Se mere

Fremragende butik. Bestilte en humidor der ej var på hjemmesiden. den var i mine hænde i løbet af et par uger. stort udvalg af kvalitets cigarer til rimelige priser der leveres hurtigt. Med Co... Se mere

1. Spiritusforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Cognachuset - Danmarks største udvalg af cognac, cigar, humidor,vin og rom.

4,8

Uha-uha......…

Det ender simpelthen med at blive alt for dyrt at handle hos jer.... :O)

MEN det er sgu da fordi I har alle varerne til en fornuftig pris og super hurtig ekspedition (afhentet samme dag), SÅ JEG KOMMER HELT SIKKERT IGEN !!!!

Kan derfor klart anbefales ... .. .

27. december 2017

Bestilte en flaske cognac som ved …

Bestilte en flaske cognac som ved modtagelsen dog viste sig at have fået en skade under transporten. Ét opkald til butikken og så blev der fluks afsendt en ny, samt returlabel til den anden, så den kunne nå frem til den fødselsdag den skulle bruges til.

Alt i alt meget positivt.

28. maj 2017

Næsten perfekt

Næsten perfekt

Alt gik som forventet. Dog ikke 5 stjerner, da indpakningen af de cigarer jeg købte godt kunne være bedre. De var løst pakket, i en ellers fin tobak pose. Men der var mindre skader, som nok kunne være undgået hvis de var bedre beskyttet.

Nu var det godt nok cigarer i den helt billige ende, men det burde ikke afgøre om de er godt pakket ind eller ej.

24. april 2017

tørre cigarer

Lige en lille opdate. Har flere gange bestilt cigarer hos cognachuset og er overordnet tilfreds. Priserne er ok i forhold til markeds pris. uk/usa.

Men pas på med at bestille de lidt mindre købte mærker, har oplevet flere gange at modtage cigarer fra griffins - hoyo de monterrey - pantagas -avo. hvor de er meget tørre. Noget tyder på dårlig opbevaring hos cognachuset. De har tydeligvis ikke været opbevaret i humidor ved ca 70% luftfugtighed og en 18-20 grader.

med korrekt opbevaring kan cigarer holde sig friske i mange år.

20. april 2017

En god oplevelse.

Jeg bestilte en flaske cognac igår og har lige fået den, det er kanon. Ud fra deres store udvalg købte jeg en spændende flaske til en god pris, jeg vil helt sikkert handle hos cognachuset igen og jeg glæder mig til i aften så jeg kan prøvesmage den fine flaske.
Svend G. Korsør.

1. december 2016

Nem og hurtig bestilling

Bestilling og betaling blev gennemført hurtigt og smertefrit.
Ydermere spurgte jeg til indpakning pga. det var en gave, og dette havde de sørme også gjort.

Bestilte varen onsdag og den blev leveret torsdag morgen.

28. april 2016

Super e-handelsforløb

Super handel! Er fuldt ud tilfreds med servicen og leverancen. Flaskerne blev leveret som de skulle, sikkert pakket ind og til tiden. Det er anden gang jeg handler med cognachuset, og gør det gerne igen.

29. oktober 2014

Perfekt udvalg og service

Jeg stod og skulle bruge en rigtig herre-gave til en kollegas fødselsdag, og endte på cognachusets hjemmeside.

Udvalget, der består af verdensklasse rom, cognac og cigarer, er virkelig godt, med rigtig stærke priser og tilbud, der samler en lang række internationale klassikere som ganske enkelt ikke kan fejle som gaver.

Jeg skrev i kommentaren at jeg gerne ville have det hele pakket som gave, hvilket jeg naturligvis var indstillet på at betale ekstra for.

Her én dag senere, har jeg pakken. Og da jeg åbnerne den ser jeg at det hele er pakket super flot ind, helt gratis.

Se dét er service.

2. september 2014

Kundeservice ud over det sædvanlige

Denne virksomhed fortjener alle 5 stjerner for betjening af min ordre.

Ordren blev bestilt mandag, tirsdag og onsdag tjekker jeg mailen, men ingen bekræftelse på at min ordre var blevet afsent. (der står at 1-2 hverdage er normalen). Når på 3. dagen kontakter jeg så cognachuset for at hører om status på min ordre da jeg intet havde hørt. Fik fat i Torben, som står som grundlægger af denne virksomhed. Vi har samtale pr. sms hvor det desværre viser sig senere på dagen, at en af de cigarer jeg havde bestilt ikke var på lager. Han tilbyder så med det samme, at han vil opgradere min sending så det kan sendes samme dag, eller tilbyder mig at vi venter til næste dag så jeg kan få den sending som jeg bestilte. Jeg tænkte at det var en enkel cigar det drejede som om, så jeg sagde at han måtte da gerne overraske også sende samme dag (torsdag).

Nu her fredag kl. 13 sidder jeg med min sending, som ganske rigtigt var sendt dagen forinden. Ganske rigtigt, så var min sending i den grad opgraderet!

Jeg takker for enorm god service og jeg ved da i hvert fald nu hvem min egen leverandør af cigarer skal være fremover!

18. juli 2014

Super kundeservice

23/05-14: OPDATERING: Har fået ny humidor istedet for den gamle. Ejeren har testet den gamle og den nye humidor for mig. Alt virker fint. Jeg er rigtig glad nu.
Det har taget tid at komme så langt men ejerens kundeservice er noget af det bedste jeg har oplevet (altså når man kan få fat i ham - han var vist travlt så man skal nok have lidt forståelse for det). Under all omstændigheder, er jeg er rigtig glad og købte cigarer i tillæg - som tak for god service. Nogle perioder skal man være tålmodig med cognac huset og jeg håber de får styr på det - men ellers jeg vil nu gerne varmt anbefale Cognac huset. Jeg vil foretrække langsom service og til gengæld på en super kundeservice (selvom jeg håber de får styr på det sidste). :-)

Fra Tidligere: Rating 2 stjerner.
"Jeg har købt en humidor + tilbehør. Det virker ikke. Jeg fik hurtigt pakken frem men der er udviklet problemer med humidoren. Forretningen har oplyst at jeg kan få varerne byttet eller pengene retur. Efter aftale med forretningen har jeg sendt pakken retur men selv efter 14 dage er pakken endnu ikke afhentet fra det lokale posthus og mine opkald bliver ikke besvaret.

Forretningen virker ikke til at være scammers men der er altså ikke service med lange svar tider. Det kræver rigtig mange emails og opkald for at få bare et svar. Personen der tager telefonen lyder til at være meget sympatisk mv men jeg vil foreslå at handle et andet sted. "

9. april 2014

Ikke muligt at komme i kontakt med forretning

Havde bestilt en flaske cognac som nu 4 dage efter ikke er leveret. Blev kontaktet tirsdag med besked om at den var blevet leveret til en anden, men at de ville sende en anden. Har forsøgt at ringe, men telefonen bliver ikke taget. Har så prøvet med mail og SMS som telefonsvaren opfordrer til man skal gøre, stadig uden held. Eneste svar er en SMS med teksten, "den skal nok dukke op", men jeg skal bruge den nu og har derfor annulleret ordren, så nu er jeg spændt på om vi får pengene retur. Tracking nr. virker ikke og beskeder bliver ikke underskrevet med et navn, virker meget uproffecionelt og det er sidste gang der bliver handlet der.
Det er lykkedes mig at komme i kontakt med en person i firmaet og jeg har fået betalingen tilbage, men det ændre ikke på min opfattelse af firmaet. At man ikke kan finde tid til at besvare mails, telefonbeskeder og SMS'er, det er simpelthen for dårligt.

28. november 2013

Stort og alsidigt udvalg.

En fornøjelse at handle hos Cognachuset. Utroligt mange spændende Cognac mærker. Mange gode smagsoplevelser. Priserne er iorden og fragt sker så hurtigt som man kan forlange. Emballering er altid grundig. Kun plusser herfra.

18. august 2013

Lidt langt undervejs men 5 stjerner fortjent

Først og fremmest lad mig sige mange tak til Cognachuset for at eksistere som den eneste af sin slags i Danmark. Jeg drikker ikke alkohol så den sektion af forretningen er irrelevant for mig men det er cigar udvalget til gengæld ikke. Jeg bestilte og betalte med bankoverførsel onsdag aften. Onsdag aften ugen efter skrev jeg en mail til Cognachuset da jeg ikke havde hørt noget til min ordre. Jeg har ikke fået svar på min mail men det er ubetydeligt fordi min pakke er kommet her fredag middag. Jeg må formode at det skyldes lagermangel, jeg kan naturligvis ikke være sikker men i hvert fald så var den pakke Romeo y Julieta cigarillos jeg havde bestilt, blandt andre, erstattet af en pakke Cohiba cigarillos. Det er en egenhændig beslutning som Cognachuset har gjort sig umage for at sikre sig ville være acceptabel præcis på grund af deres valg af Cohiba som erstatning. Det er ikke nogen omfattende prismæssig opgradering men jeg synes at det er en betænksom gestus og jeg var glædeligt overrasket.

En slut bemærkning må være at Cognachuset har plads til forbedring. Man kan ikke betale med mastercard på siden og det burde man men det er et pris spørgsmål som muligvis ikke er hensigtsmæssig på nuværende tidspunkt på grund af den type forretning Cognachuset er. Mere email information ville lette forsinkelses omstændigheder overfor kunderne. I forhold til at erstatte en vare uden kundens viden så må jeg sige at i mit konkrete tilfælde har Cognachuset bestræbt sig i en sådan grad at jeg kun kan sige tak og vi tales ved inden længe.

15. februar 2013