The Coffee Collective Anmeldelser 41

3,5

Jeg besøgte coffee collective på stefansgade i går, og i alle de ti minutter jeg ventede på min ordre, stod den australske kvinde bag disken og trash talkede/bagtalte en anden medarbejder højlydt. Det... Se mere

God beliggenhed, kønne rammer, godt bagværk, været her 5-6 gange - MEN i dag savnede jeg virkelig ledelse i cafeen. Først fik jeg forkerte den bolle, dernæst var kniven meget beskidt med klister... Se mere

Helt fantastisk kaffe den beste i verden og mega god stemning og service

3,5

Middel

Kender i smagen

Kender i smagen, når man får en dårlig peanut. Det er hvad kaffen smager af. Har prøvet 2 forskellige poser og det er faktisk første gang jeg har fået kaffe der var udrikkelig. Har tilmed prøvet forskellige brygge metoder. Men nej. Til 120 kr for 250g, havde jeg måske forventet, at det kunne drikkes. Man kunne jo fristes til sige at det er usmageligt på flere måder!

2. juli 2021

Helt forfærdelig og dårlig service

Helt forfærdelig dårlig service. I dag! De to bag skranken ser ingenting og tager en anden kunde som lige er kommet ind frem for mig som har ventet i 5 min og står lige foran.
Derudover, da de så er ved at tage nr 2 nye kunde i butikken før mig og jeg så siger det er min tur, da får jeg endelig bestilt og 1 sekund efter min bestilling er endt siger manden bag skranken “du skal lige gå derover og vente”
Jeg er helt med på at jeg stod i vejen og jeg skulle nok også gå derover af mig selv, men 1 SEKUND efter bliver man smidt væk. Og fair nok at han siger det, men sig det dog på en pæn måde.
Hvorfor har dem bag skranken ikke lyst til at få et smil frem på kundernes læber??
Jeg har selv arbejdet i en bager i flere år og der var ofte meget travlt. Men det stoppede mig ikke fra at yde god kundeservice.
Jeg kommer naturligvis ikke igen.

2. juni 2021

2 latte og 2 wienerbrød 148kr

2 latte og 2 wienerbrød 148kr
Kaffen smagte af ingenting , var lunken og størrelsen taget i betragtning , temmelig dyr .
Klokken var 12 og det var ikke muligt at få en smurt bolle m ost.
Der findes meget bedre alternativer i Kbh.

1. juni 2021

Øvoplevelse på Sankt Hans Torv

Coffee collective på Sankt Hans Torv var en stor skuffelse.
Uvenlig betjening, ingen minimælk og ingen sødetabletter. Jeg måtte bede om at annullere ordren, da jeg har diabetes.
Medarbejderen kunne ikke finde ud af, at give mig pengene tilbage via dankort, så fik mønter, hvilket ikke er særligt betryggende her under Covid-19.
Alt i alt en øv-oplevelse. Jeg endte med, at gå over til W&C, og fik en Flate White med minimælk og sødetabletter, og endda 5kr billigere.

26. oktober 2020

Ynglingskaffested

Jeres café på jægersborggade vil altid være min go to kaffe sted for en fremragende kom kaffe! You rock!!

24. juni 2020

ELENDIGT

Helt utroligt at de nægter at tage imod kontanter, til trods for at Forbrugerombudsmanden har været ude og sige at butikker skal tage imod dem, uanset om der er corona!
Kaffen er ellers god, men servicen er ELENDIG

16. maj 2020

Bedste lysristet kaffe i København. Punktum.

Det er svært at anmelde TCC, fordi deres kaffe ER virkelig lækker. De kan lysriste og vælge de helt rigtige bønner. Og det er dejligt at se, at der er fokus på respekt i hele kaffens værdikæde (fra bonde til cafe). Men jeg synes at kaffe-stederne er lidt for smarte i en fart. Der er ikke super meget fokus på kaffen, og baristaerne har ofte en whatever-attitude, og er mere interesseret i det nye Bon Iver-nummer end at lave en god krop kaffe. Derfor bestiller jeg mest online, så jeg kan nyde deres lækre kaffe i omgivelser, som jeg kan nyde 😊

7. august 2019

Ærgerligt at opleve et tidligere …

Ærgerligt at opleve et tidligere fantastisk koncept blive til en pengemaskine. Det der før var passionerede mennesker er blevet til uinteresseret personale der serverer varm mælk med svag kaffesmag til kr 43!! for et glas ingenting.
Håber de finder sig selv igen. Brug jeres penge bedre et kaffested hvor kaffen er i fokus....

29. juli 2017

genial service og byens bedste kaffe

altid en fornøjelse og handle hos coffee collective. altid venlig service og hjælp hvis man skulle få brug for det.

kaffen er dyrere end den tørre til 40 fra netto... men bestemt hver en krone værd!

og deres abbonements service kan klart anbefales <3

27. januar 2017

God og kompetent vejledning og betjening! (samt byens bedste kaffe)

Jeg var idag en tur nede i Coffee Collective på Godthåbsvej, og det var (som altid) en rigtig god oplevelse. For første gang havde jeg planlagt at gøre mere end bare nyde deres skønne kaffe, og faktisk købe noget udstyr til selv at brygge kaffe derhjemme. Jeg vidste på forhånd at jeg ville købe en Kalita Wave pour-over, men var dog i tvivl om både valg af materiale og på størrelse. Jeg havde ikke stået i mine egne tanker i mange sekunder, før der straks var en kanon flink (og kompetent) barista, som stod på spring for at vejlede og hjælpe. Jeg sugede al den viden jeg kunne til mig og 10 minutter senere var jeg sikker på hvad jeg ville have. Da jeg også skulle have nogle filtre, var der desværre ikke flere tilbage i den rigtige størrelse, men så fik jeg bare stukket et par stykker i hånden, så så jeg kunne komme hjem og prøve den nyindkøbte Wave af i en fart!
Det kan varmt anbefales at slå vejen forbi en af Coffee Collectives cafeer, hvad enten man skulle have brug for lidt gode råd i forhold til ens hjemmebryg, eller hvis man bare har lyst til at smage byens bedste kaffe!

Tusind tak for endnu et godt besøg og en masse gode råd!

31. marts 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (41 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto